Opublikowano 19 czerwca 20213 l ta Hiszpania to teraz chyba jest w takim miejscu co Niemcy 3 lata temu, juz sie skonczyli
Opublikowano 19 czerwca 20213 l O, Zieliński był przez chwile Jeszcze przyjdzie Wojtka przeprosić może Edytowane 19 czerwca 20213 l przez Okie from Muskogee
Opublikowano 19 czerwca 20213 l Ja pierdole zaraz umre Jak my to przegramy to mam bol dupy jak po portugalii
Opublikowano 19 czerwca 20213 l Ja kur.wa nie mogę zrozumieć, jak te typy mogą przyjmować piłkę na środku naszego pola karnego. No ku.rwa nie znam drugiej takiej drużyny :DDDDD Jak w koszykówce do wysokiego centra. Tylko nieudolności hiszpańskich zawodników nie straciliśmy do tej pory gola.
Opublikowano 19 czerwca 20213 l Wojtek twarzą nawet potrafi bronić, a Wy jesteście tacy wobec niego niesprawiedliwi
Opublikowano 19 czerwca 20213 l Teraz, Butt napisał: Szczęsny? Zawsze szanowałem. 2 minuty temu, Butt napisał: Szczęsny won frajerze!