Opublikowano 19 czerwca 20213 l Moze i zmazalismy troche obraz kompromitacji i obciachu ale jedno jest dalej pewne. Tak grajacej w obronie drugiej reperezentacji to nie znajdziecie w pierwszej 100 rankingu fifa
Opublikowano 19 czerwca 20213 l Wydaje mi się, ale podkreślam, wydaje mi się, że chyba gramy na remis tera
Opublikowano 19 czerwca 20213 l Plus tego taki, że będą jakieś emocje przy oglądaniu meczu ze Szwecja. Nasi juz nawet nie próbują robić akcjo
Opublikowano 19 czerwca 20213 l Najsmutniejsze jest to, że w tej reprezentacji atak nie istnieje Jest tylko Lewandowski i granie na aferę na Niego. Co to są kur.wa za wynalazki, poza tym Lewandowskim O_o
Opublikowano 19 czerwca 20213 l drugi remis dla Hiszpanów to hańba narodowa dla nas 1 punkt to mistrzostwo świata
Opublikowano 19 czerwca 20213 l Tam w hiszpanii to chyba bedzie swietowanie dzis jak u nas po slowacji xd
Opublikowano 19 czerwca 20213 l 1 minutę temu, [InSaNe] napisał: Najsmutniejsze jest to, że w tej reprezentacji atak nie istnieje Jest tylko Lewandowski i granie na aferę na Niego. Co to są kur.wa za wynalazki, poza tym Lewandowskim O_o No przeciez Milik i Piatek kontuzjowani. To sa napastnicy drugiego, trzeciego skladu to jak ma byc?
Opublikowano 19 czerwca 20213 l Teraz, Czezare napisał: NIE MOGLI TAK KURWA ZE SŁOWENIĄ???? Ze Szwajcarią się poprawią.
Opublikowano 19 czerwca 20213 l 1 minutę temu, Czezare napisał: NIE MOGLI TAK KURWA ZE SŁOWENIĄ???? Jakby wygrali ze slowenia to dzis by przegrali z hiszpania. No ale by mieli 3pkt.
Opublikowano 19 czerwca 20213 l Jestem z was dumny chuje ale zlamane serce sklei tylko 3pkt z Szwecja
Opublikowano 19 czerwca 20213 l 1 minutę temu, Czezare napisał: NIE MOGLI TAK KURWA ZE SŁOWENIĄ???? Słowacją
Opublikowano 19 czerwca 20213 l Kumulacja farta, jeżdżenia na dupie i tego, że obecna Hiszpania to FC Kasztan. No ale na tym meczu może wreszcie uda się coś zbudować.