Opublikowano 22 czerwca 20213 l 11 minut temu, ciwa22 napisał: Rozstrzygnięcie między Danią, Finlandią i Rosją zapadło w trzy drużynowej mini tabeli bez uwzględnienia Belgii. Oczywiście wyniki tych drużyn w konfrontacji z Belgami były brane pod uwagę. W ramach tej tabeli o kolejności w grupach decydował bilans bramkowy. Przynajmniej tak to zrozumiałem. Widocznie bóg tak chciał, po chuj drążyć?
Opublikowano 22 czerwca 20213 l Co ogladamy? Chyba jednak czechy-anglia co? Bo te angliki jakies takie nieprzekonywujace jak na jednego z faworytow. Trzeba obserwowac
Opublikowano 22 czerwca 20213 l Co to za śmieszna akcja w meczu Szkotów. Sędzia kleknął a żaden zespół nie
Opublikowano 22 czerwca 20213 l Ten z 7 co asystowal, patrzac na styloweczke na bank na chalupie plakaty z mlodym beckhamem z bravo sport
Opublikowano 22 czerwca 20213 l Jednak liczyłem trochę na niespodzianki - może remis anglików i wygrana szkocji.
Opublikowano 22 czerwca 20213 l 4 minuty temu, Sebas napisał: Jednak liczyłem trochę na niespodzianki - może remis anglików i wygrana szkocji. Ja podobnie. Żegnajcie marzenia o typerku
Opublikowano 22 czerwca 20213 l 4 minutes ago, kanabis said: Ja podobnie. Żegnajcie marzenia o typerku Jednak będziesz musiał isc do pracy
Opublikowano 22 czerwca 20213 l 3 minuty temu, Bartg napisał: Szkocja ty kurwo jedna no miało byc 1:0 Miało być 1:1 więc dobrze, ale i tak nie ma szans, żeby to się utrzymało.
Opublikowano 22 czerwca 20213 l Jedni wyspiarze mieli remisować a drudzy wygrywać tylko, żeby się miejscami pozmieniali. Ale meczyki spoko szybko czas schodzi
Opublikowano 22 czerwca 20213 l A jaki jest sens cisnąć na maksa w grupie? Prawdziwe granie dopiero przed nami.
Opublikowano 22 czerwca 20213 l Anglicy jednak chcą grupy śmierci w 1/8? Uwierzę, jak strzelą drugą bramkę Celustkom i nie stracą dwóch goli.
Opublikowano 22 czerwca 20213 l Byłem przekonany, że będą kalkulować i padnie remis. Nie wziąłem pod uwagę, że wychodząc z pierwszego będą grać u siebie.