Opublikowano 23 czerwca 20213 l Ale Szwedzi to gowno grają a mimo to wygrają z Polakami. Chyba mieliśmy najslabsza grupe i nawet nie wyszliśmy z niej.
Opublikowano 23 czerwca 20213 l Jezu te przyjecia Puchacza xD Brak zagrania z klepki, wszystko na przyjecie, dwa kroczki i odkopniecie. Ja je.bie.
Opublikowano 23 czerwca 20213 l Jakbym pił za każdym razem gdy powiedzą o 30 godzinach to już bym był pijany.. może to dobry pomysł na drugą połowę
Opublikowano 23 czerwca 20213 l ZA GORĄCO JEST PANOWIE każdy stopień Celsjusza ponad 25 to -1 do wyszkolenia made by pzpn
Opublikowano 23 czerwca 20213 l Nie jestem ekspertem ale chyba nasza taktyka to dosrodkowania i rzuty rozne
Opublikowano 23 czerwca 20213 l Dobrze że nasi cisną na szwedzką połowę, przynajmniej Szczęsny może fajke zajarać
Opublikowano 23 czerwca 20213 l Dośrodkowania Ruchacza i Jóźwiaka powinny się dla nich skończyć karą więzienia
Opublikowano 23 czerwca 20213 l Ja pierdole gdzie jesteś Łukasz, Piszczku Ty nasz kuwraaaaaaa gdzie są te Twoje dośrodkowania na łeb Roberta
Opublikowano 23 czerwca 20213 l Zielinski pierwsze dobre zagranie na turniej. Po 135minutach, niezle jak na gracza takiego przecietniaka jak napoli
Opublikowano 23 czerwca 20213 l Ale jeden jest dobry punkt w naszej grze: Krzystofiaka jakby nie widac.
Opublikowano 23 czerwca 20213 l Tu trzeba wyjść i zapierdalać w drugiej to może coś z tego być bo póki co to na stojąco Edytowane 23 czerwca 20213 l przez czapa