Opublikowano 23 czerwca 20213 l Pojechałem o 16 do teścia wręczyć prezent z okazji dnia ojca. Ale poganiałem żonę żeby zdążyć przed meczem do mieszkania. Przyjechaliśmy, włączam TV, przeskakuje kanały i jest ON. Trzecia minuta i 55 sekunda na stoperze a ja widzę 1 : 0 w pizdę dla Polski.
Opublikowano 23 czerwca 20213 l Ale liczba niedokładności w podaniach czy przyjmowaniu piłki jest sroga. No i te wrzutki ze skrzydeł do nikogo. Nie no, oni nie zasługują by grać dalej.
Opublikowano 23 czerwca 20213 l Ale jednak jełopy cisnęli tych szwedów, te 10-15 minut przed gwizdkiem.
Opublikowano 23 czerwca 20213 l Brakuje dokładności, ale drwale ze Szwecji są do ogrania. 2-1 dla Polski.
Opublikowano 23 czerwca 20213 l Te dosrodkowanie to moze maja jakis kontekst psychologiczny? Wyhladaja jak wolanie o pomoc. Moze tam sie cos dzieje zlego w szatni. Moze puchacz musi walic konia dla kolegi tak jak artur szpilka walil dla kolegi
Opublikowano 23 czerwca 20213 l Just now, Faka said: Ale jednak jełopy cisnęli tych szwedów, te 10-15 minut przed gwizdkiem. Szwedzi odpuścili by zacząć jazde od 2 polowy. Technicznie nie sa oni wirtuozami, ale gdy zaczna grac pilka po ziemi to polaczki moga zdechnąć ze zmęczenia.
Opublikowano 23 czerwca 20213 l 2 minuty temu, Faka napisał: Ale jednak jełopy cisnęli tych szwedów, te 10-15 minut przed gwizdkiem. To nie oni cisneli szwedow tylko zoltym sie nie chcialo jak zobaczyli z jakim materialem maja do czynienia xD
Opublikowano 23 czerwca 20213 l 5 minutes ago, u55r said: Pojechałem o 16 do teścia wręczyć prezent z okazji dnia ojca. Ale poganiałem żonę żeby zdążyć przed meczem do mieszkania. Przyjechaliśmy, włączam TV, przeskakuje kanały i jest ON. Trzecia minuta i 55 sekunda na stoperze a ja widzę 1 : 0 w pizdę dla Polski. U mnie podobnie, wlaczam mecz i pokazuja szwedzkiego Beckhama i po minucie zauwazylem ze jest 1:0 xDD
Opublikowano 23 czerwca 20213 l Szkoda tego Modera, ma swoje przebłyski z fajnymi, prostopadłymi podaniami i dziś by to było jak złoto, a tak mamy 27 dośrodkowań z czego 2 udane.
Opublikowano 23 czerwca 20213 l Sousa już wie jak ich rozjebać, zobaczycie co się będzie działo od 45 minuty
Opublikowano 23 czerwca 20213 l Zastanawiam się co jest gorsze. Reklamy Euro RTV i Media Expert czy dośrodkowania Puchacza i Jóźwiaka
Opublikowano 23 czerwca 20213 l 6 minut temu, kanabis napisał: Te dosrodkowanie to moze maja jakis kontekst psychologiczny? Wyhladaja jak wolanie o pomoc. Moze tam sie cos dzieje zlego w szatni. Moze puchacz musi walic konia dla kolegi tak jak artur szpilka walil dla kolegi Jak przez reklamówkę, to nie ma tematu.
Opublikowano 23 czerwca 20213 l 2 minuty temu, DamianGrecky napisał: Zastanawiam się co jest gorsze. Reklamy Euro RTV i Media Expert czy dośrodkowania Puchacza i Jóźwiaka Media Expert najgorsze go.wno, to juz Krzysztofiaka lepiej znosze.
Opublikowano 23 czerwca 20213 l Pokojówki w pokojach hotelowych Polaków już pakują im walizki. Jedziemy z drugą połową.
Opublikowano 23 czerwca 20213 l 1 minutę temu, michal napisał: co bedzie sie działo jak Polacy nie awansuja? chocholi taniec w mediach okołopiłeczkowych Edytowane 23 czerwca 20213 l przez golab
Opublikowano 23 czerwca 20213 l 1 minutę temu, michal napisał: co bedzie sie działo jak Polacy nie awansuja? Jakosc turnieju nie ulegnie spadkowi.