Opublikowano 29 czerwca 20213 l 5 minut temu, Mejm napisał: Schabek by dal gdyby zyl Schabek już zbanowany?
Opublikowano 29 czerwca 20213 l Komentatorzy też w formie, mój ulubiony moment to rozkmina dlaczego Loew nie wpuszcza Sancho xddd
Opublikowano 29 czerwca 20213 l prawdopodobnie top5 meczów euro 2020. Prawdziwa piłkarska wojna z happy endem. Anglicy dali sie wyszumieć tyranom, a później powolutku grali swoje. Na plus Mcguire i Sterling. Najsłabszy punkt to chyba ten z damska fryzura.
Opublikowano 29 czerwca 20213 l Dobra, mecz do zapomnienia. O 21 wychodzą na murawę Tytani Futbolu i pokażą jak się gra finezyjną piłkę, a nie takie turlanie się z gała do siatki.
Opublikowano 29 czerwca 20213 l A ten glizdożarłacz niemiecki to kończy z trenowaniem, czy ciągnie się dalej do kataru?
Opublikowano 29 czerwca 20213 l Teraz, Faka napisał: A ten glizdożarłacz niemiecki to kończy z trenowaniem, czy ciągnie się dalej do kataru? Oficjalnie kończy po Euro, teraz zastąpić ma go Flick.
Opublikowano 29 czerwca 20213 l 4 minuty temu, Starh napisał: Schabek już zbanowany? No od dobrego tygodnia. 1 minutę temu, Kmiot napisał: Dobra, mecz do zapomnienia. O 21 wychodzą na murawę Tytani Futbolu i pokażą jak się gra finezyjną piłkę, a nie takie turlanie się z gała do siatki. Licze na Ukrow. Szkoda, ze niemiaszki odpadli bo gdyby zabugowcy tez sie dostali to beka z polski jeszcze wieksza bo somsiedzi w cwiercfinale a slowacja wyszla z grupy.
Opublikowano 29 czerwca 20213 l 3 minuty temu, Mejm napisał: slowacja wyszla z grupy. Nie-e. Za wysoki wpierdol od hiszpańskich lisów.
Opublikowano 29 czerwca 20213 l 4 minuty temu, Mejm napisał: No od dobrego tygodnia. Licze na Ukrow. Szkoda, ze niemiaszki odpadli bo gdyby zabugowcy tez sie dostali to beka z polski jeszcze wieksza bo somsiedzi w cwiercfinale a slowacja wyszla z grupy. Ukraińcy będą dziś mieli reality check.
Opublikowano 29 czerwca 20213 l Loew zjadł ostatniego gila jako selekcjoner reprezentacji Niemiec, smutny obrazek.
Opublikowano 29 czerwca 20213 l Dobrze ze przyjdzie Flick i poustawia ich jak Bayern to będzie 8 mistrzów z rzędu. Kto gra na 3 obrońców? Tylko takie partacze jak dzisiejsi Niemcy i Polska. No nic, pozostaje mi kibicować Czechom.
Opublikowano 29 czerwca 20213 l 25 minutes ago, Zwyrodnialec said: Jak w ogóle można było kibicować Niemcim? Posłuchajcie mądrego Kibicuje im dłużej niż Polsce, Polsce po tym euro znów przestałem.
Opublikowano 29 czerwca 20213 l 45 minut temu, Kmiot napisał: Nie-e. Za wysoki wpierdol od hiszpańskich lisów. Aj racja poebao mnie sie.
Opublikowano 29 czerwca 20213 l Za silna pokusa jest, żeby przegapić Szwedów, co rozjebią banderowców. Trzeba oglądać.
Opublikowano 29 czerwca 20213 l Miałem już dać spokój i grać w doom eternal z next gen patchem no ale przyjaciel ojca był Szwedem więc oglądam.
Opublikowano 29 czerwca 20213 l Akcja za akcje, poprzeczki, słupki. No calkiem niezly meczyk jest Ale oglada ktos czy wyjebka bo biedanazwiska? Edit: No troche zwolnili tempo jak napisalem xd Edytowane 29 czerwca 20213 l przez kanabis