Opublikowano 29 czerwca 20213 l Ja ogladam. A ogladacie jeszcze hejtparki i te ich przedmeczowe studia dnia czy cos? Od ostatniego meczu polakow nie wlaczylem. W miniaturkach Kowala juz nie ma bo o czym by gadal xD
Opublikowano 29 czerwca 20213 l No niestety dla widowiska i dla mojego 2:1 w typerze zaczela sie SUPER OSTROZNA GRA
Opublikowano 29 czerwca 20213 l Drewniane te mecze dzisiaj, a najgorzej, że teraz będą 2 dni przerwy i pozostaje czekać do tego piątku.
Opublikowano 29 czerwca 20213 l Prawie wygiął mu kolano w druga stronę i jeszcze oburzony, że czerwo xd
Opublikowano 29 czerwca 20213 l No szwedzki śmieć ładnie mu tę nogę rozjebał, źle to wyglądało, zasłużona czerwona. Ja jeszcze drugą czerwoną bym mu dojebał za pyskowanie.
Opublikowano 29 czerwca 20213 l Ku.rwa akurat przelaczylem i pokazywali w varze ;/ A typ sie jeszcze kloci, je.bany tepak.
Opublikowano 29 czerwca 20213 l A mogłem w coś grać, dzizas XD Tam dla wszystkich śmieciarka potrzebna.