Skocz do zawartości

Euro 2020 (tak po prawdzie to 2021)

Figuś

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

A macie tak, że przejadły Wam się karne jako rozstrzygnięcie meczu? No nie wiem, kiedyś zawsze podjarka i emocje, a teraz jakoś tyle już tego widziałem, że jakoś nudzi. Po finale LE w maju to już tym bardziej.

Opublikowano

Po tym meczu, co teraz grali, no tak średnio bym powiedział, żeby się chciało tych karnych oglądać, bo grali brzydki mecz, że jednak lepiej, że w dogrywce skończyli.

Opublikowano
2 minuty temu, michal napisał:

my was lachy rezac budziem

To było kiedyś, teraz to oni nam gospodarkę ratują;)

Teraz, Starh napisał:

Co jak co ale Anglicy ich zdemolują, ale do meczu niech piją i się cieszą :D

Ile tam wódki dzisiaj sie poleje

Z tą demolką bym uważał. Ukraińcy są bardzo dobrzy piłkarsko i mają trenera, który potrafi ich poukładać.

Opublikowano

No i dobrze, Szewczenko był świetnym piłkarzem, niech teraz ma sukces jako trener.

Anglia dostała idealnego przeciwnika. Poobijana i zmęczona Ukraina. Znów brytole zagrają na ćwierć gwizdka i wygrają minimalnie.

Opublikowano
5 minut temu, Tokar napisał:

Kolejna drużyna z naszej półki gra dalej :)

Drużyny z naszej półki to już dawno nie grają- Macedonia Północna, Turcja, Finlandia 

• Plusik 6
  • Lubię! 1
  • Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, Czezare napisał:

To było kiedyś, teraz to oni nam gospodarkę ratują;)

Z tą demolką bym uważał. Ukraińcy są bardzo dobrzy piłkarsko i mają trenera, który potrafi ich poukładać.

Są mega zmęczeni, anglicy nie grali dogrywki, nie muszą nigdzie latać by odpocząć bo grali u siebie. 

Pełno kontuzji. Nie ma szans aby Ukraina to wygrała.

Opublikowano
7 minut temu, Sep napisał:

No i dobrze, Szewczenko był świetnym piłkarzem, niech teraz ma sukces jako trener.

Anglia dostała idealnego przeciwnika. Poobijana i zmęczona Ukraina. Znów brytole zagrają na ćwierć gwizdka i wygrają minimalnie.

3:0 dla nich będzie.

Opublikowano
18 minut temu, Faka napisał:

TO JAK WROCŁAW MEJM? UKRAINA NAPIERDALA W CHLANIE? XDD

Chyba dziś tam nie zasną.

Mieszkam blizej centrum i nic nie slysze. Ale na peryferiach to ludzie pewnie dzisiaj nie zasna xD

14 minut temu, krupek napisał:

A macie tak, że przejadły Wam się karne jako rozstrzygnięcie meczu? No nie wiem, kiedyś zawsze podjarka i emocje, a teraz jakoś tyle już tego widziałem, że jakoś nudzi. Po finale LE w maju to już tym bardziej.

Wlasnie mam odwrotnie. Wczoraj te karne to ku.rde przez palce patrzylem bo jechali rowno i jak podchodzili do ostatniej serii to w koncu cos w tej smutnej jak pi.zda pilce poczulem. A potem Ymbape odstawil Blaszczykowskiego. Ciareczki byly.