Skocz do zawartości

Euro 2020 (tak po prawdzie to 2021)

Featured Replies

Opublikowano

Nie wiem, czy to tylko brak talentu de Bruyne, który jest im tak potrzebny do życia, czy co. Stracił połowę z Danią, stracił połowę teraz. W obu przypadkach, Belgia przez całą tę połowę wyglądała o klasę gorzej od przeciwnika. Z Danią w pierwszej połowie nawet jakoś utrzymywali się przy piłce, ale też nic nie mieli okazji. Średnio wygląda ich środek pomocy. 

• Odpowiedzi 4,2 tys.
  • Wyświetleń 198 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Dopiero obejrzałem skrót Holandia - Czechy. Holendrów wykończyła nieskuteczność i jakaś taka, nie wiem, mała chęć do gry. Już w fazie grupowej wydawali się trochę jakby drugiego biegu nie mogli włączyć. Szkoda Portugalii, bo bym pooglądał jeszcze Ronaldo. Diogo Jota za to jest nie do oglądania. Co mecz niemiłosiernie psuł finalizację akcji jakimiś indywidualnymi zagraniami zamiast zagrywać do Ronaldo, albo kogoś z prawej. Myślałem, że po pierwszym meczu go naprostują, ale to było co mecz.

Opublikowano

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Bramkarz hiszpani to chyba brat szczęsnego XDDDDDDDD

Opublikowano

A u nas na Wojtusia Szczęsnego narzekano :dunno:

Opublikowano

Tak to mozna tiki take, ale podanie obrońcy tez sztos, podkrecone jak wczoraj strzal Hazarda

Opublikowano

To na pewno wina hiszpańskiego pzpnu i wadliwego systemu szkolenia, który nie wspomina o tym, żeby nigdy nie podawać w światło bramki.

Opublikowano

Kalectwo Moraty w ataku, kalectwo Simona w bramce i możliwe że Chorwacja przejdzie dalej.

Opublikowano
4 minuty temu, Faka napisał:

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Bramkarz hiszpani to chyba brat szczęsnego XDDDDDDDD

ale to podanie Pedriego to też nie za ciekawe

Opublikowano

To ile tam wygraliśmy z Chorwacją za Brzęczka?

Opublikowano
3 minutes ago, Butt said:

Bali sie grac z nami po prostu 

Opublikowano
3 minutes ago, Butt said:

spytaj Stanowskiego.

Opublikowano

Gdybyśmy wyszli z drugiego, to Chorwacja by nas zmiotła xD

Opublikowano

Wina pzpnu, że naszych nie uczą.

Opublikowano

No ja mam 1:1 więc mogliby odwołać drugą połowę.

Opublikowano

to teraz męczenie buły do dogrywki i będzie ok

Opublikowano

Ile robali lata ja jebie. Niech ktoś im da po puszce Raida 

Opublikowano

No powiedz mi pani matko: z czego ma strzelić ta Chorwacja  jak nic nie gra? Pytam bo dzisiaj wszyscy jesteśmy Chorwatami/Modriczami.

Edytowane przez ciwa22

Opublikowano
13 minut temu, ciwa22 napisał:

No powiedz mi pani matko: z czego ma strzelić ta Chorwacja  jak nic nie gra? Pytam bo dzisiaj wszyscy jesteśmy Chorwatami/Modriczami.

Nie ma co trzymać kciuków za słabsze drużyny, bo później w ćwierćfinale będziemy mieć takie mecze jak Dania - Czechy, lol

Opublikowano

Nie tak to miało się potoczyć.