Opublikowano 28 czerwca 20213 l juz slysze ten odglos pekajacych dup zza odry ze ci wszyscy przecietniacy daja rade tylko jedni jak zwykle dali dupy xD
Opublikowano 28 czerwca 20213 l Strasznie wkurwiają mnie te piłkarskie bezmózgie dałny, które za każdym razem, kiedy wiedzą, że nie mają racji przy aucie, rogu czy innej sytuacji podnoszą te swoje brudne chore ręce, żeby wymusić korzystną decyzję sędziego. Napierdalałbym z całej siły w te wyciągnięte gałęzie kantówką 10x10 zakończoną zardzewiałym gwoździem
Opublikowano 28 czerwca 20213 l wraca sobie chłop do domu, Hiszpania wygrywa. Siada na spokojnie do meczu bo ma PEWNIACZKA a tu chuj
Opublikowano 28 czerwca 20213 l kolejny - chyba juz trzeci, po Wlochach, Hiszpanii przypadek gdzie faworyt myśli, ze z rekami w kieszeni obskoczy kolejnego rywala.
Opublikowano 28 czerwca 20213 l 22 minuty temu, Czezare napisał: Strasznie wkurwiają mnie te piłkarskie bezmózgie dałny, które za każdym razem, kiedy wiedzą, że nie mają racji przy aucie, rogu czy innej sytuacji podnoszą te swoje brudne chore ręce, żeby wymusić korzystną decyzję sędziego. Napierdalałbym z całej siły w te wyciągnięte gałęzie kantówką 10x10 zakończoną zardzewiałym gwoździem Tak samo jak pie.rdolenie jeszcze kilka minut do sędziego jak już dał rzut wolny i kartkę. Generalnie, to taka gra psychologiczna na sędziego, żeby następnym razem bardziej się wahał, albo odpuścił i miał z tyłu głowy, że może dał ciała i drugi raz nie chce dać. Tylko na tym poziomie to sędzia już jest fest wyszkolony, więc nie wiem, czy takie gierki mają sens.
Opublikowano 28 czerwca 20213 l Drukarnia się zaczęła A jednak nie Edytowane 28 czerwca 20213 l przez BRY@N
Opublikowano 28 czerwca 20213 l Teraz się obesrają xD Jednak nie xD Edytowane 28 czerwca 20213 l przez mitra
Opublikowano 28 czerwca 20213 l Ja pierdole, zamiast mieć juz Francuzów tak nisko na kolanach to zjebał. Co oni kurwa nie trenują karnych. Który to już zjebany w tym turnieju I tak to się kurwa konczy. Nie wykorzystane się mszczą