Opublikowano 28 czerwca 20213 l Yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyymmmmmmmmmm
Opublikowano 28 czerwca 20213 l No to lecimy z równaniem. Pokonaliśmy Szwajcarię w karnych w 1/8. Szwajcaria pokonała Francję w karnych w 1/8. Polska > Francja
Opublikowano 28 czerwca 20213 l Gen przegrywu w pilkarzach PSG motzno, alez pieknie sie typerek wyjebał, ide szukac posta Schabka ze glupota stawiac przeciwko Francji
Opublikowano 28 czerwca 20213 l W 2016 roku ojebalismy ich w karnych. Dzisiaj gdzie jesteśmy my, a gdzie Szwajcarzy....
Opublikowano 28 czerwca 20213 l stawiasz ze typ bedzie krooem strzelcow turnieju a ten nawet karnego nie trafia
Opublikowano 28 czerwca 20213 l No i pięknie. Brawo Szwajcarzy, jutro Anglia i Ukraina muszą przejść! Widziałem jak Mbappe podchodził do tej piłki.. Bardzo niepewnie.
Opublikowano 28 czerwca 20213 l Miałem postawić gruby hajs na Francję jako zwycięzcę turnieju, bo myślałem, że nie będzie silnych na nich, ale zapomniałem przed rozpoczęciem turnieju, a jak sobie przypomniałem to zakłady były już zamknięte xd Jezu, piękny turniej po tej covidowej szmacie i miesiącach bez emocji.
Opublikowano 28 czerwca 20213 l Można iść spać zadowolonym, gdy spółka mbappe pogba griezmany jadą do kurnika.
Opublikowano 28 czerwca 20213 l No jak tam te wasze 5 punktów za mistrza? Dlatego stawia się na potężną Italię.
Opublikowano 28 czerwca 20213 l Teraz, Kmiot napisał: Wyobrażacie sobie finał Czechy - Szwajcaria? xd Dania-Szwajcaria/Włochy