Tokar 8 265 Opublikowano 12 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2021 BEL - RUS w związku z tym przesunięte czasowo, czy się na siebie będą nakładać? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 12 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2021 Ja pierdole, skoro dwie drużyny się zgodziły na granie, to chyba normalne, że zagrają. Wy jesteście poważni? Z Eriksenem jest już wszystko dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 624 Opublikowano 12 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2021 Tu juz niektorych kurwa ponosi za mocno, wszystkie zwiazki czy to krajowe czy uefa na pewno maja swoje procedury na taka okazje i tyle. Typ zyje, nie ma zadnej zaloby, beda grali dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 12 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2021 przeżył to nie ma problemu xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 12 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2021 Dla mnie bez sensu ze byly jakies negocjacje w pierwszej chwili. I bylo jakies potwierdzenie, ze to druzyny sie dogadaly czy tylko uefa sama ze soba? xD Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 445 Opublikowano 12 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2021 Na forumku dyskusja czy dobrze ze pokazali reanimacje bo jeszcze ich trzesie a tutaj zaraz rodacy Eriksena beda meczyk dokanczac. Coz za zajebiscie silna psychika. Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 318 Opublikowano 12 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2021 Jezeli druzyny sie zgodzily to w porzadku. Jezeli to decyzja uefa to niech dadza jeszcze Eriksenowi zolta za przedluzanie gry Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 12 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2021 Tylko ciężko mi uwierzyć, że to drużyny się zgodziły. Tym bardziej że dość długo czekaliśmy na komunikat. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 987 Opublikowano 12 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2021 Teraz, kanabis napisał: Na forumku dyskusja czy dobrze ze pokazali reanimacje bo jeszcze ich trzesie a tutaj zaraz rodacy Eriksena beda meczyk dokanczac. Coz za zajebiscie silna psychika. Ja mam nadzieję, że ruskie kurwolce dostaną w pizdę od Belgów (specjalnie z dużej litery, a ruskich to można i pod chujem napierdalać). Najważniejsze, że piłkarz przeżył i źle się nie skończyło. Mnie to tam cieszy, że Eriksen żyje. A że chcą mecz dokończyć, to ja nic nie będę mówił, widocznie mają tam ludzie swoje powody ot co i trzeba to uszanować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 414 Opublikowano 12 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2021 Myślę, że drużyny się zgodziły. Chłopy są twarde, więc gdyby nie chcieli to by nie grali i mieli wywalone na Uefe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 12 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2021 3 minutes ago, kanabis said: Na forumku dyskusja czy dobrze ze pokazali reanimacje bo jeszcze ich trzesie a tutaj zaraz rodacy Eriksena beda meczyk dokanczac. Coz za zajebiscie silna psychika. Trzymaja sie razem i byli nastawieni dzisiaj na mecz, mecz przerwali ale nastawienie pozostalo tak samo jak niedosyt Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 318 Opublikowano 12 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2021 Dobra ale najwazniejsze ze po chlopakach wyglada jakby z Eriksenem bylo juz naprawde ok. A reszta to tam chuj Ale niesmak dla mnie pozostal i zgadzam sie z tym co mowi stary Szczesny Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 12 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 987 Opublikowano 12 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2021 A ja dam se rękę uciąć, że sam Erikson im powiedział, że macie skończyć mecz i wygrać. Najważniejsze, że piłkarz żyje. Cytuj Odnośnik do komentarza
BRY@N 1 439 Opublikowano 12 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2021 Gdyby piłkarze nie chcieli grać to by raczej nie wznawiali. Jeśli był to przymus to pewnie będzie to widać na boisku Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 12 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2021 Teraz, schabek napisał: Dobra ale najwazniejsze ze po chlopakach wyglada jakby z Eriksenem bylo juz naprawde ok. A reszta to tam chuj Ale niesmak dla mnie pozostal i zgadzam sie z tym co mowi stary Szczesny Sam oddycha i rozmawia, jest dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 12 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2021 Wszystko jasne a Ci dalej nacieraja z tymi samymi newsami. Pogadajcie lepiej o kupach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 046 Opublikowano 12 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2021 Moja "partnerka" pytała czy nie mogli go po prostu zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 445 Opublikowano 12 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2021 1 minutę temu, Dud.ek napisał: Moja "partnerka" pytała czy nie mogli go po prostu zmienić Zapytaj jej czy jak ona dostanie zawału (nie daj boże) to tez bedziesz mogl ją po prostu zmienic 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 048 Opublikowano 12 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2021 2 minuty temu, Dud.ek napisał: Moja "partnerka" pytała czy nie mogli go po prostu zmienić Ja bym uważał na twoim miejscu skoro to tylko zmiana gracza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 12 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2021 Eriksen 12 czerwca 2021 zakończył kariere piłkarska. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 12 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2021 3 minutes ago, Dud.ek said: Moja "partnerka" pytała czy nie mogli go po prostu zmienić Powiedz Jej ze juz go zmienili Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 12 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2021 1 minutę temu, michal napisał: Eriksen 12 czerwca 2021 zakończył kariere piłkarska. Jeszcze żebyś ty zakończył karierę forumową, to wszystkim by ulżyło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 622 Opublikowano 12 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2021 Duńczycy zdają sobie sprawę, że turnieju z ich powodu nikt nie odwoła. I tak będą musieli dograć ten mecz, a jutro nie będą wcale w lepszym stanie psychicznym niż teraz, więc prawdopodobnie chcą mieć to jak najszybciej za sobą, by już zacząć myśleć o drugiej kolejce. Granie tego jutro to tylko odkładanie sprawy na niekorzyść obu drużyn. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 068 Opublikowano 12 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2021 Zarówno prowadząca jak i goście w studio z wyjątkiem łysego czytającego po duńsku to jest jakaś farsa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi