Opublikowano 29 czerwca 20213 l Teraz, Tokar napisał: Teraz Ukraina grając w przewadze chyba kradnie czas xd To niezła gra na czas
Opublikowano 29 czerwca 20213 l Ja się modliłem aby oni tam doczłapali do karnych, a tu TAKA BRAMKA :O
Opublikowano 29 czerwca 20213 l TO JAK WROCŁAW MEJM? UKRAINA NAPIERDALA W CHLANIE? XDD Chyba dziś tam nie zasną.
Opublikowano 29 czerwca 20213 l A macie tak, że przejadły Wam się karne jako rozstrzygnięcie meczu? No nie wiem, kiedyś zawsze podjarka i emocje, a teraz jakoś tyle już tego widziałem, że jakoś nudzi. Po finale LE w maju to już tym bardziej.
Opublikowano 29 czerwca 20213 l Po tym meczu, co teraz grali, no tak średnio bym powiedział, żeby się chciało tych karnych oglądać, bo grali brzydki mecz, że jednak lepiej, że w dogrywce skończyli.
Opublikowano 29 czerwca 20213 l Co jak co ale Anglicy ich zdemolują, ale do meczu niech piją i się cieszą Ile tam wódki dzisiaj sie poleje
Opublikowano 29 czerwca 20213 l 2 minuty temu, michal napisał: my was lachy rezac budziem To było kiedyś, teraz to oni nam gospodarkę ratują Teraz, Starh napisał: Co jak co ale Anglicy ich zdemolują, ale do meczu niech piją i się cieszą Ile tam wódki dzisiaj sie poleje Z tą demolką bym uważał. Ukraińcy są bardzo dobrzy piłkarsko i mają trenera, który potrafi ich poukładać.
Opublikowano 29 czerwca 20213 l No i dobrze, Szewczenko był świetnym piłkarzem, niech teraz ma sukces jako trener. Anglia dostała idealnego przeciwnika. Poobijana i zmęczona Ukraina. Znów brytole zagrają na ćwierć gwizdka i wygrają minimalnie.
Opublikowano 29 czerwca 20213 l 5 minut temu, Tokar napisał: Kolejna drużyna z naszej półki gra dalej Drużyny z naszej półki to już dawno nie grają- Macedonia Północna, Turcja, Finlandia
Opublikowano 29 czerwca 20213 l 3 minuty temu, Czezare napisał: To było kiedyś, teraz to oni nam gospodarkę ratują Z tą demolką bym uważał. Ukraińcy są bardzo dobrzy piłkarsko i mają trenera, który potrafi ich poukładać. Są mega zmęczeni, anglicy nie grali dogrywki, nie muszą nigdzie latać by odpocząć bo grali u siebie. Pełno kontuzji. Nie ma szans aby Ukraina to wygrała.
Opublikowano 29 czerwca 20213 l 12 minut temu, Czoperrr napisał: Kane dzisiaj strzelił ze spalonego a nawet varu nie było Przecież Kane strzelił gola poprawnie. W którym momencie widziałeś spalonego?
Opublikowano 29 czerwca 20213 l 7 minut temu, Sep napisał: No i dobrze, Szewczenko był świetnym piłkarzem, niech teraz ma sukces jako trener. Anglia dostała idealnego przeciwnika. Poobijana i zmęczona Ukraina. Znów brytole zagrają na ćwierć gwizdka i wygrają minimalnie. 3:0 dla nich będzie.
Opublikowano 29 czerwca 20213 l 18 minut temu, Faka napisał: TO JAK WROCŁAW MEJM? UKRAINA NAPIERDALA W CHLANIE? XDD Chyba dziś tam nie zasną. Mieszkam blizej centrum i nic nie slysze. Ale na peryferiach to ludzie pewnie dzisiaj nie zasna xD 14 minut temu, krupek napisał: A macie tak, że przejadły Wam się karne jako rozstrzygnięcie meczu? No nie wiem, kiedyś zawsze podjarka i emocje, a teraz jakoś tyle już tego widziałem, że jakoś nudzi. Po finale LE w maju to już tym bardziej. Wlasnie mam odwrotnie. Wczoraj te karne to ku.rde przez palce patrzylem bo jechali rowno i jak podchodzili do ostatniej serii to w koncu cos w tej smutnej jak pi.zda pilce poczulem. A potem Ymbape odstawil Blaszczykowskiego. Ciareczki byly.
Opublikowano 29 czerwca 20213 l 11 godzin temu, teamdox napisał: . Edytowane 30 czerwca 20213 l przez MarekCol