Opublikowano 30 czerwca 20213 l Tak się wykruszyli faworyci, że jeszcze Anglicy mają szansę na zdobycie Euro. Mam nadzieję, że to nie nastąpi, bo będzie gadka, że futbol wrócił do domu i że zawsze byli najlepsi. Oby Belgowie, Włosi, Duńczycy lub nawet Hiszpanie ich wyjaśnili
Opublikowano 30 czerwca 20213 l Anglia jest już faworytem do końca turnieju, bez względu na to z kim będą grać. Finał u siebie, droga do niego to spacerek, ale trzeba go jeszcze przejść.
Opublikowano 30 czerwca 20213 l Ta na pewno Anglia jest faworytem vs. Wlochy albo Belgia xD nawet z Hiszpania nie beda. Drugie mistrzostwa z rzedu gdzie im sie udaje cokolwiek dzieki drabince.
Opublikowano 30 czerwca 20213 l https://weszlo.com/2021/06/30/artem-besedin-nie-zagra-do-konca-roku/ Noga połamana.
Opublikowano 1 lipca 20213 l Dziwi mnie tak spore obstawianie pewnej wygranej Hiszpanów w forumowych typerze
Opublikowano 1 lipca 20213 l Szwajcaria wykończona po meczu z Francją. Może być im ciężko latać za Hiszpanami 90 minut.
Opublikowano 1 lipca 20213 l Hiszpanie tez biegali dużo edit właśnie sprawdziłem - Hiszpanie przebiegli prawie 8km więcej od Szwajcarów w meczu z Chorwacja
Opublikowano 1 lipca 20213 l W futbolu nic nie jest pewne, ale chyba mało kto wątpi, że Hiszpania jest po prostu lepsza w piłkę. Francja też była lepsza w piłkę, ale się nadziała, bywa. Mimo wszystko przez 90 minut to Hiszpania wygląda jak ekipa mająca boisko pod kontrolą - ich głównym problemem jest kompletna nieporadność pod bramką, ale trochę trudniej na to stawiać teraz, gdy dwa razy z rzędu strzelili 5 goli. Szwajcaria ledwo co przegrała 3-0 z Włochami i ludzie już ich tu skreślali. Nawet po fazie grupowej była stawiana gdzieś na samym końcu stawki. Jeden mecz z Francją tak bardzo zmienia ich obraz? Hiszpania przegrała ŁĄCZNIE trzema golami wszystkie swoje mecze w ciągu ostatnich pięciu lat. Chorwacja jako pierwszy zespół od trzech lat strzelił im więcej niż jednego gola. Może być ciężko i mogą przegrać, może i 4-1, ale wygrana Hiszpanii jednym golem to chyba sensowny typ.
Opublikowano 1 lipca 20213 l Ja tam po cichu licze ze jednak Dunczycy sprawia niespodzianke. W sumie z druzyn ktore zostaly cnyba tylko wlosi czy belgowie zaprezentowali lepszy futbol takze moim zdaniem wcale nie jest to takie mocno nierealne.
Opublikowano 2 lipca 20213 l W sumie spoko mecz, nie męczą póki co buły, oby utrzymali takie tempo do końca.
Opublikowano 2 lipca 20213 l Powinni zweryfikować na kolejnego swojaczka, bo ten pierd Alby bez ingerencji ciornego helwety raczej drogi do siatki by nie znalazł.