Opublikowano 12 czerwca 20213 l A tak zapytam, czy ten stary Szczęsny dalej na kosie ze swoim młodym jest, czy w końcu się pogodzili? Mam nadzieję, że forumek coś wie na ten temat
Opublikowano 12 czerwca 20213 l Mecz który przyprawił nas o mocniejsze bicie serca - Mati Borek. Dosłownie
Opublikowano 12 czerwca 20213 l 1 minutę temu, Kmiot napisał: Duńczycy zdają sobie sprawę, że turnieju z ich powodu nikt nie odwoła. I tak będą musieli dograć ten mecz, a jutro nie będą wcale w lepszym stanie psychicznym niż teraz, więc prawdopodobnie chcą mieć to jak najszybciej za sobą, by już zacząć myśleć o drugiej kolejce. Granie tego jutro to tylko odkładanie sprawy na niekorzyść obu drużyn. Mi jednak sie wydaje ze bardziej prawdopodobna wersja jest "łącznosc" z Eriksenem i swiadomosc tego ze jednak tutaj juz nic zlego sie nie stanie. Zreszta innego wytlumaczenia nie ma zgody na gre. Gdyby bylo zle to by sie nie zgodzili na gre. O ile to byla ich wspolna decyzja ofkors
Opublikowano 12 czerwca 20213 l Może tak być. W zasadzie to mogło być przeważające. Bo gdyby było inaczej i stan Ericsena nie był na tyle stabilny (już nie wspominając o najgorszych scenariuszach), to też trudno mi sobie wyobrazić, by piłkarze Danii w ogóle wyszli z tego psychicznie na przestrzeni dni, tygodni. Więc równie dobrze mogliby się wycofać z turnieju. Edytowane 12 czerwca 20213 l przez Kmiot
Opublikowano 12 czerwca 20213 l 7 minut temu, Czoperrr napisał: Zarówno prowadząca jak i goście w studio z wyjątkiem łysego czytającego po duńsku to jest jakaś farsa. Fajny był ten ekspert od kontrowersyjnych decyzji sędziowskich, komedia.
Opublikowano 12 czerwca 20213 l No i okej, Uefa i pilkarze uzgodnili, forum psx extreme zaklepało. Takze gramy!
Opublikowano 12 czerwca 20213 l No, gramy i gramy. A ta Belgia z ruskimi już gra czy nie? Sorry, że pytam, ale po akcji z Eriksonem to się trochę pozmieniało.
Opublikowano 12 czerwca 20213 l To znaczy chcecie powiedziec, ze decyzje o dograniu meczu podejmowalo ok 50 ludzi na raz plus Uefa? xD Albo ze to zalezalo tylko od Dunczykow i blogoslawienstwa Eriksena? Ok. Na sport.tvp nie ma transmisji ;/
Opublikowano 12 czerwca 20213 l W ogóle turbo szacun dla Kjaera, ze od razu po podejściu do Eriksen ulozyl go w pozycji bocznej, być moze uratowal mu życie
Opublikowano 12 czerwca 20213 l I jeszcze staral sie podniesc na duchu partnerke Eriksena. Ogolnie przez to cale zamieszanie zapomnialem wspomniec ze u finow stary ekstraklasowy wyjadacz Arajuuri na obronie i chlopina calkiem daje rade
Opublikowano 12 czerwca 20213 l 4 minuty temu, Rozi napisał: ERIKSENA ERIKSENA Nie Ericsena, nie Eriksona. Sorry, pisałem Z PAMIĘCI i wciąż jestem w szoku.
Opublikowano 12 czerwca 20213 l 3 minuty temu, Bartg napisał: W ogóle turbo szacun dla Kjaera, ze od razu po podejściu do Eriksen ulozyl go w pozycji bocznej, być moze uratowal mu życie I niech to bedzie poczatkiem szerzenia edukacji w temacie pierwszej pomocy.
Opublikowano 12 czerwca 20213 l Aczkolwiek mam nadzieję, że i tak wszyscy wiedzą kogo miałem na myśli. Edit: aj, nie połączyło, jak zwykle Mejm zepsuł zabawę. Edytowane 12 czerwca 20213 l przez Kmiot
Opublikowano 12 czerwca 20213 l 1 minutę temu, schabek napisał: I jeszcze staral sie podniesc na duchu partnerke Eriksena. Ogolnie przez to cale zamieszanie zapomnialem wspomniec ze u finow stary ekstraklasowy wyjadacz Arajuuri na obronie i chlopina calkiem daje rade Jeszcze Toivo grał w Termalice.
Opublikowano 12 czerwca 20213 l Tvp ogarnia widzę, nawet nie ma wyniku i minuty na ekranie Mialem napisać właśnie, ze zaraz Finlandia cos z dupy strzeli
Opublikowano 12 czerwca 20213 l Just now, Butt said: Stawiał ktoś w ogóle na Finów? Tygodnik Kibica podaje, ze nie xd pojedyncze osoby tylko stawialy bramke finow plus 3 osoby remis