Opublikowano 11 lipca 20213 l 3 minutes ago, Faka said: Londyn jest tak bardzo okamerowanym miastem, że służby będą mieli pełne ręce roboty w zidentyfikowaniu tych kibiców, przyjdzie listek i cyk mandat xd Średnio 14 kamer na osobę w Londynie przy populacji 8~10mln Edytowane 11 lipca 20213 l przez Kaczi
Opublikowano 11 lipca 20213 l 4 minuty temu, Kaczi napisał: Średnio 14 kamer na osobę w Londynie przy populacji 8~10mln Chyba nie chca powtorki z Kuby Rozpruwacza. Kieza utrzymal sie na nogach przy takim obijaniu? Niewiarygodne. A mogl juz trzy razy upasc.
Opublikowano 11 lipca 20213 l Chujowy mecz jak i całe mistrzostwa. W sumie oglądam od 2002 wszystkie turnieje i chyba najgorsze jakie widziałem.
Opublikowano 11 lipca 20213 l Teraz, XM. napisał: Chujowy mecz jak i całe mistrzostwa. W sumie oglądam od 2002 wszystkie turnieje i chyba najgorsze jakie widziałem. Dokładnie tak. Obejrzeć- zapomnieć.
Opublikowano 11 lipca 20213 l 2 minutes ago, Mejm said: Chyba nie chca powtorki z Kuby Rozpruwacza. Kieza utrzymal sie na nogach przy takim obijaniu? Niewiarygodne. A mogl juz trzy razy upasc. W północno wschodnim Londynie czarnym nie przeszkadza ganiać się z nożami nawet w ciągu dnia
Opublikowano 11 lipca 20213 l 2 minutes ago, Yakubu said: Pocieszę was, w Katarze będzie jeszcze gorzej Dlatego zgrupowanie naszej kadry powinno byc gdzies kolo pustyni gdzie jest 40 stopni. Biedne Wloszki, nie chce ich widziec smutnych
Opublikowano 11 lipca 20213 l 5 minut temu, XM. napisał: Chujowy mecz jak i całe mistrzostwa. W sumie oglądam od 2002 wszystkie turnieje i chyba najgorsze jakie widziałem. Nie no, najgorszy byl ten z 2004 z Grecja. Ale tutaj mozna w sumie postawic znak rownosci. No i jak pisalem kiedys, zobaczycie co sie bedzie w Katarze odpier.dalac.
Opublikowano 11 lipca 20213 l Na ESPN widzialem jak David Beckham przybija zolwika Tomowi Cruise'owi Pokazali cos ciekawego u Was?
Opublikowano 11 lipca 20213 l Nie no, Włosi z pełnymi gaciami. W sumie w grupie grali ładnie dla oka, ale już od meczu z Belgią to wrócili klasyczni Włosi, czyli takie męczenie buły na 1:0. Strasznie słabo sie ten finał ogląda. Mam nadzieję, że nie będzie dogrywki.
Opublikowano 11 lipca 20213 l I takie męczenie buły drugą połowę i Angole z pucharem zejdą po Jednej bramce
Opublikowano 11 lipca 20213 l mistrzostwa to się już skończyły jakiś czas temu, jak mecze przestały być rozgrywane codziennie w ostatnich dwóch tygodniach było tyle przerw (zrozumiałe, wiadomo), że człowiek już zapomniał, że to jeszcze się nie skonczylo