kanabis 22 445 Opublikowano 12 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2021 Nie no ale podsumujmy. - ich najlepszy gracz prawie umiera na boisku - strata bramki w meczu w ktorym przeciwnik nie ma zadnych sytuacji - zyczliwy sedzia daje im karnego a oni go nie strzelaja No ja bym nie wracal do bazy dzis samolotem na ich miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza
Gregorius 480 Opublikowano 12 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2021 45 minut temu, Faka napisał: A tak zapytam, czy ten stary Szczęsny dalej na kosie ze swoim młodym jest, czy w końcu się pogodzili? Mam nadzieję, że forumek coś wie na ten temat Kilka miesięcy temu oglądałem jakiś wywiad z Wojtkiem przeprowadzony w Turynie (nie pamiętam źródła). W skrócie kosy już pomiędzy nimi nie ma, i Wojtek ma nadzieję na odbudowę relacji między nim.Przy okazji zdecydowanie zaznaczył,że kroki ku pojednaniu uczyni dopiero po zakończeniu profesjonalnej kariery. Cytuj Odnośnik do komentarza
BRY@N 1 439 Opublikowano 12 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2021 Nie widziałem jeszcze żadnego meczu od początku wszyscy teraz przed meczami klękają? Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 12 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2021 To teraz Dania wyrównuje i sędzia zarządza dogrywkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 624 Opublikowano 12 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2021 ogladam Belgia - Rosja na ZDF niemieckim i komentuje kobita jakas, co wy wiecie o chujowych komentatorach smiac mi sie chce jak na szpakowskiego narzekacie Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 12 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2021 6 minut temu, BRY@N napisał: Nie widziałem jeszcze żadnego meczu od początku wszyscy teraz przed meczami klękają? Podbijam. Cytuj Odnośnik do komentarza
second 3 693 Opublikowano 12 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2021 Jest to widocznie dobrowolne, dzisiaj Walia i Szwajcaria kleczaly, wczoraj Włosi i Turcy nie. Den-Fin chyba też się nie wygłupiali 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 12 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2021 Wczoraj nie klękneli, za to przed meczem Walii ze Szwajcarią już tak. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 455 Opublikowano 12 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2021 No to sprawiedliwie 0 pkt w typerku dla pana i Pana tez, i dla tamtego tez 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
second 3 693 Opublikowano 12 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2021 No i nie klękli ruscy i mają za karę drugą Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 12 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2021 Ruscy na MŚ umieli się destrukcją postawić najsilniejszym, a tutaj szybki zjazd do bazy bez widoków na lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza
teamdox 64 Opublikowano 12 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2021 Rosja wyjątkowo przeciętnie, spodziewałem się że będą grali twardo i nieustępliwie. Konducyjnie wyglądają gorzej od Belgów, mimo wszystko fajnie by było jakby się postawili. Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 318 Opublikowano 12 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2021 4 mecze i 1pkt bedzie Natomiast jako ze wytypowalem Danie na wice to w swietle przykrych wydarzen czekam na dopisanie 50pkt jako zadoscuczynienie tak jak sie umawialismy Bartg, przelew bedzie w poniedzialek Rosja kolejna druzyna ktora bilet na euro wygrala chyba w czipsach. No nie wiem, na mundialu u nich to chyba jakies strzykaweczki byly grane. Moze jutro angole dadza do pieca Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 455 Opublikowano 12 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2021 Spoko czekam na przelew, kwota jak sie umawialismy. Z ciekawostek typera - nikt nie typowal remisu, 1 osoba Rosje, ale jednocześnie tylko 7 osob 2:0 Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 12 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2021 Ktoś jednak typował W dniu 10.06.2021 o 19:42, Tokar napisał: Turcja - Włochy 0:2 Walia - Szwajcaria 1:1 Dania - Finlandia 3:0Belgia - Rosja 1:1 Anglia - Chorwacja 2:0 Austria - Macedonia 0:1 Holandia - Ukraina 1:1 Szkocja - Czechy 0:0 Polska - Słowacja 1:0 Hiszpania - Szwecja 2:1 Węgry - Portugalia 0:2 Francja - Niemcy 2:2 Mistrz: Włochy Wicemistrz: Portugalia Król strzelców: Griezmann Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 455 Opublikowano 12 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2021 A faktycznie xD o 3:0 eh Roman Lukaka To jeszcze Rosja honorowa i git Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 624 Opublikowano 12 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2021 kurwa jeszcze w koncowce okrada lukaku z 3 punktow w typerze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sep 1 620 Opublikowano 12 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2021 Lukaku dzik jakich mało Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 541 Opublikowano 13 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2021 3 godziny temu, schabek napisał: Rosja kolejna druzyna ktora bilet na euro wygrala chyba w czipsach. No nie wiem, na mundialu u nich to chyba jakies strzykaweczki byly grane. Chyba mdr. Rosja jest w sumie cały czas zawieszona za doping, była zawieszona 3 lata, potem ją odwiesli kompletnie bez dobrego powodu, teraz znowu jest zawieszona na Mundial 2022 (raczej będą grać, o ile oczywiście awansują, ale chyba bez nazwy, flagi, hymnu itp.). Biorąc pod uwagę, jak "skrupulatne" są te organy, to niezłe osiągnięcie, ale oczywistość rosyjskich wałów, i tego że rząd je w pełni wspiera, bywa dość bezczelna. A Belgia to nie bez powodu faworyt nr 2, żadna ekipa narodowa na świecie nie gra tak dobrze tak regularnie, jak oni. Fakt, że dwóch najlepszych piłkarzy dzisiaj nie było w jedenastce, ale ta życiowa forma Lukaku, mhm. Koleś w Interze wskoczył na najwyższy level i może na Euro też to pokaże. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 068 Opublikowano 13 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2021 W sumie nie wiem czemu wytypowałem Francję zamiast Belgię na wicemistrza. Francji nawet nie lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 624 Opublikowano 13 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2021 Jezeli Belgia i Francja wygraja swoje grupy to spotkaja sie w polfinale najpozniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 455 Opublikowano 13 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2021 Narodowy nadawca w formie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 13 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2021 Moze jest w tym jakis niezrozumialy dla nas przekaz. Jeszcze sasiedzi, moze chodzi o marihuane? Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 13 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2021 14 hours ago, Bartg said: W sensie ze po minucie powinna juz karetka stać i czekac, a ci go powoli na noszach wywozili Trzy grosze ode mnie. W sytuacji jak ta, najwazniejszy jest nieprzerwany masaz serca. Wszystko czego potrzebowali medycy bylo zapewne w ich torbach + AED, ktorego uzywali, co widac na nagraniach. Transport do karetki, nie zmienilby wiele a tylko przeszkodzil. Ich jedyna wg mnie opcja byla reanimacja az do skutku, czy to do momentu przywrocenia funkcji zyciowych, czy tez stwierdzenia zgonu. W momencie gdy Eriiksen byl juz przytomny, mozna bylo go powoli przetransportowac, co tez sie stalo. Generalnie pisze to tylko po to, bo ludzie maja troszke nierealne oczekiwania jak takie sytuacje sa administrowane. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 13 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2021 Czyli tak jak pisałem, mieli wszystko co potrzebowali prawie od razu na miejscu i nie potrzebowali wiecej i nie ogarneli wiecej. Jasne oberwalem za to, ała Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi