XM. 10 843 Opublikowano 11 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2021 2 minuty temu, Moldar napisał: Peszek Rukałby Kate. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MarekCol 366 Opublikowano 11 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2021 Wypier.dolenie Niemców z turnieju to ten sam kaliber zwycięstwa co wygrana całości zawodów, więc moim zdaniem Anglia wygrała to Euro Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 821 Opublikowano 11 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2021 (edytowane) 6 minutes ago, Patricko said: 11 minutes ago, Kaczi said: Czy naprawdę już nie można obejrzeć filmu bez podawania swoich danych?! Moze jeszcze adres i rozmiar penisa……. Film musiał dostać flagę na wiek. W skrócie to angielskie khurwy stoją pod bramkami wyjściowymi i napyerdalają włoskich kibiców. Bydło... Nie no jasne, film obejrzałem a ze bydło to wiadomo w grupie zawsze mocni……. Jakbym był obok to bym stanął w obronie…. I to bez względu na nacje Edytowane 11 lipca 2021 przez Kaczi Cytuj Odnośnik do komentarza
lukas_k96 305 Opublikowano 11 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2021 Mega irytujące jest to zdejmowanie srebrnych medali. OK, wiem, że każdy chciał złoto i wicemistrzostwo jest rozczarowaniem, ale mimo wszystko można zachować jakieś pozory i już nawet zdjąć te medale po zejściu z oka kamer. Co do meczu: finał słaby, karne emocjonujące, Anglia zepsuła to po całości. Bardzo dobrze, że Włosi to wygrali, bo Anglia miała sześć na siedem meczów u siebie, dostali w prezencie karnego z Danią, a mimo tego nie potrafili tego wykorzystać. To chyba naprawdę przeklęty zespół. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 11 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2021 Rashford = Zaza Cytuj Odnośnik do komentarza
Jordanensis 383 Opublikowano 11 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2021 (edytowane) Reszta półfinalistów grała 5 meczy u siebie czyli podobnie. Holandia i Niemcy też wszystko u siebie tylko zatrzymali się na 1/8. Italia miała więcej odpoczynku przed finałem. Edytowane 11 lipca 2021 przez Jordanensis Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 821 Opublikowano 11 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2021 1 minute ago, lukas_k96 said: Mega irytujące jest to zdejmowanie srebrnych medali. OK, wiem, że każdy chciał złoto i wicemistrzostwo jest rozczarowaniem, ale mimo wszystko można zachować jakieś pozory i już nawet zdjąć te medale po zejściu z oka kamer. Co do meczu: finał słaby, karne emocjonujące, Anglia zepsuła to po całości. Bardzo dobrze, że Włosi to wygrali, bo Anglia miała sześć na siedem meczów u siebie, dostali w prezencie karnego z Danią, a mimo tego nie potrafili tego wykorzystać. To chyba naprawdę przeklęty zespół. W mojej opini za szybko postawili autobus, dopóki grali w wysokim presingu i nie pozwolili Włochom rozgrywać to jakoś to wyglądało. Jak tylko oddali im inicjatywę to było bo zawodach niestety….. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kmiot 13 622 Opublikowano 11 lipca 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2021 1 10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 987 Opublikowano 11 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2021 Nie wiem czy to Włochów biją, czy swoich, bo to rozchodzi się o wejście bez biletów na stadion xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 821 Opublikowano 11 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2021 Właśnie na ITV mówią ze karne powinni strzelać Sterling i Grealish zamiast Saki i Sancho b maja większe doświadczenie na dużych imprezach no ale cóż……..mądry Anglik po szkodzie….. Cytuj Odnośnik do komentarza
MarekCol 366 Opublikowano 11 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2021 Ale piękne zamieszki w okolicach południka zero Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 068 Opublikowano 11 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2021 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ciwa22 856 Opublikowano 11 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2021 (edytowane) Angielscy murzyni są zbyt europejscy/wychowani w anglosaskiej kulturze. Prawdziwym murzynom z Afryki nawet by brewka nie drgnęła przy karnych. Dzisiaj prawdziwych murzynów z Afryki już nie ma, bo granice zamykają i nikogo już nie łowią. EDIT: Sterling był dzisiaj piękny. Wielkie brawa dla Jamajki. Edytowane 11 lipca 2021 przez ciwa22 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 638 Opublikowano 11 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2021 Powiem wam te raistowskie przytyki co 3 post, na poziomie seby spod klatki sa zwyczajnie przykre. Myślałem ze tu jest wiecej ogarniętych ludzi, których stac na wiecej finezji niz chrumkanie hehe murzyn to hehe czarrny tamto. Takie mocne 2/10. 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kmiot 13 622 Opublikowano 11 lipca 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2021 oopsie xd 12 Cytuj Odnośnik do komentarza
ciwa22 856 Opublikowano 11 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2021 1 minutę temu, maciucha napisał: Powiem wam te raistowskie przytyki co 3 post, na poziomie seby spod klatki sa zwyczajnie przykre. Myślałem ze tu jest wiecej ogarniętych ludzi, których stac na wiecej finezji niz chrumkanie hehe murzyn to hehe czarrny tamto. Takie mocne 2/10. Co kraj to obyczaj, zdziwiony? Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 638 Opublikowano 11 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2021 Teraz, ciwa22 napisał: Co kraj to obyczaj, zdziwiony? W sumie to nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
ciwa22 856 Opublikowano 11 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2021 Polacy to generalnie rasiści, tak jak Anglicy to pijani kibole. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 821 Opublikowano 11 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2021 Biała dupa boli jak czarny kutas rozrywa…… grana zawsze ta sama melodia na vilolonczeli….jakoś w Arsenału jest dużo czarnych piłkarzy a jakoś mi to nie przeszkadza i innym fanom żeby być kibicem tej drużyny Cytuj Odnośnik do komentarza
Jordanensis 383 Opublikowano 11 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2021 16 minutes ago, Kaczi said: Właśnie na ITV mówią ze karne powinni strzelać Sterling i Grealish zamiast Saki i Sancho b maja większe doświadczenie na dużych imprezach no ale cóż……..mądry Anglik po szkodzie….. Każdy to wiedział tylko nie ten wuefista Southgate Cytuj Odnośnik do komentarza
LukeSpidey 929 Opublikowano 11 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2021 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 638 Opublikowano 11 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2021 Teraz, Kaczi napisał: Biała dupa boli jak czarny kutas rozrywa…… A to nie wiem takich rzeczy ale wierze ci na slowo 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
MarekCol 366 Opublikowano 11 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2021 18 minut temu, Kaczi napisał: Biała dupa boli jak czarny kutas rozrywa…… grana zawsze ta sama melodia na vilolonczeli….jakoś w Arsenału jest dużo czarnych piłkarzy a jakoś mi to nie przeszkadza i innym fanom żeby być kibicem tej drużyny Kur.wa, też kibicuje The Gunners, ale dzisiaj, w tych okolicznościach mógłbyś już się nie przyznawać :< Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 11 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2021 15 minut temu, maciucha napisał: Powiem wam te raistowskie przytyki co 3 post, na poziomie seby spod klatki sa zwyczajnie przykre. Myślałem ze tu jest wiecej ogarniętych ludzi, których stac na wiecej finezji niz chrumkanie hehe murzyn to hehe czarrny tamto. Takie mocne 2/10. Czyżby mizoginia, prawactwo i uchodźctwo na discorda? Stawiam orzechy przeciwko funtom, że nikt tu na serio nie ma nic przeciwko czarnym. Dzięki panowie za wspólne przeżywanie całkiem udanego Euro. Faza grupowa dużo ciekawsza niż w 2016, wreszcie można było docenić ten format praktycznie bez meczów o pietruchę. 1/8 była goty na czele z boskim poniedziałkiem, a dalej no to już głównie kunktatorstwo, ale ten schemat w zasadzie powtarza się na każdym dużym turnieju. To czekam na przyszły rok i nieszablonowy christmas mundial experience. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
podgoor 22 Opublikowano 11 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2021 43 minuty temu, Jordanensis napisał: Reszta półfinalistów grała 5 meczy u siebie czyli podobnie. Holandia i Niemcy też wszystko u siebie tylko zatrzymali się na 1/8. Italia miała więcej odpoczynku przed finałem. Niby jak? Pozostali półfinaliści grali u siebie tylko w fazie grupowej. Dania w 1/8 grała w Holandii, w ćwierćfinale w Azerbejdżanie. Hiszpania w 1/8 grała w Danii, w ćwierćfinale w Rosji. Włosi w 1/8 grali w Anglii, w ćwierćfinale w Niemczech. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi