MarekCol 366 Opublikowano 11 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2021 (edytowane) W sumie głupia sprawa, cały wieczór chlałem w pubie Fostery i Guinessy, bo tu mieszkam. Inne angielskie gówna też piłem. Jak już Anglia przegrała i jestem już w domu w końcu i niedopity mega trochę, to mogę żonie zabrać z barku to wino? Włoskie niby, więc jak to będę pił to chyba będę hipokrytą... Ale mega mnie suszy. Edytowane 11 lipca 2021 przez MarekCol Cytuj Odnośnik do komentarza
ciwa22 856 Opublikowano 12 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2021 Żoną się nie przejmuj - rób swoje, Bro. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MarekCol 366 Opublikowano 12 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2021 W sumie zrobiłem to zanim Pan Lekarz napisał. Naturalnie polecam taką najbę w światłach neonów Las Vargas. Mogę też polecić kilka klubów w London, które lubię takie sajber:ponk bity. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 12 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 12 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2021 Mnie tam się podobał ten turniej, sporo dobrych meczów i emocji. Będzie brakowało tych meczyków o 18, bo zawsze wpadały do kolacji. Teraz czas na Igrzyska w Tokio, chociaż będą trochę wyprute z emocji, bo przy pustych trybunach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 455 Opublikowano 12 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2021 Na powtórkach te karne Rashforda i Sancho wyglądają dramatycznie, Zaza 2021. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gregorius 480 Opublikowano 12 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2021 8 godzin temu, Kmiot napisał: Ohoho ale mi się przypomniało jak prawie identycznie spadłem na mordę na meczu Śląsk-Cracovia ze dwa lata temu po pięknej bramce Cholewiaka. Tylko lot miałem na 3-4 rzędy w dół.Więcej szczęścia niż rozumu Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bartg 5 455 Opublikowano 12 lipca 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2021 1 1 8 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 12 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2021 Saka ma 19 lat i na tym turnieju zebrał takie doświadczenie, że w kolejnych latach może to zaprocentować niemiłosiernie. Tak w ogóle, to dziś sobie uświadomiłem, że przecież Włoch nie było na ostatnim mundialu. No niezłe odkupienie Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 12 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2021 Bylem juz zmeczony tym turniejem ale to dobrze, nie bedzie mi brakowac pilki noznej do rozpoczecia nowego sezonu. Dogrywki byly irytujace ale tak duza ich ilosc swiadczy o wyrownanym poziomie meczow. Wlochy wygraly zasluzenie, w drugiej polowie Anglia nie pokazala nic a mecz trwa (hehe) 90 minut. Donnaruma pieknie bronil karne, Anglicy mogli tylko wybierac: strzelac w lewa albo prawa strone ew. w srodek a gdy bramkarz rzucil sie w tym kierunku to karny obroniony Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 445 Opublikowano 12 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2021 8 godzin temu, lukas_k96 napisał: Mega irytujące jest to zdejmowanie srebrnych medali. OK, wiem, że każdy chciał złoto i wicemistrzostwo jest rozczarowaniem, ale mimo wszystko można zachować jakieś pozory i już nawet zdjąć te medale po zejściu z oka kamer. Bezstresowe wychowanie, kleczenie itp. Czekam az donnarume oskarza o rasizm bo bialym wpuszczal. Bo jak sie jest panem pilkarzem to od malolata albo ma sie klase albo nie Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 605 Opublikowano 12 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2021 9 godzin temu, Shankor napisał: 26 minut temu, krupek napisał: Saka ma 19 lat i na tym turnieju zebrał takie doświadczenie, że w kolejnych latach może to zaprocentować niemiłosiernie. On nawet jak pije wodę, to widzi podwójnie. Bez kitu, Southgate wypierdolił się z rowerka w sposób spektakularny. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 445 Opublikowano 12 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2021 Ciekawe czy juz mial telefon od netflixa zeby zagrac Southgate'a w jego serialu biograficznym Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 546 Opublikowano 12 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2021 Cieszy mnie bardzo, że Anglicy przegrali Za to, że niemal wszystkie mecze grali u siebie.. Za to, że byli ciągnięci przez sędziów.. Za to, że pajacowali przy karnych.. Za tą fatalna organizację.. Za to buczenie podczas hymnu i brak jakiejkolwiek kultury.. Obyście nigdy nie wygrali! Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 455 Opublikowano 12 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2021 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 987 Opublikowano 12 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2021 Obejrzałem sobie jeszcze raz karniaki dla angolii, no coś niesamowitego, obejrzeć czarnych łamagów na początek tygodnia, to najlepsze, co możecie zrobić w ten PIĘKNY poniedziałek. Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 614 Opublikowano 12 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2021 Z tymi medalami to myślałem że ściągają bo srebrny kolor jest blisko białego i czarni czuli się urażeni że noszą to na piersi. Złoto to już tak bliżej brązu to jeszcze by przeszło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 12 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2021 Slaby, nieemocjonujacy i nieangazujacy turniej. Najlepsza byla faza grupowa i 3 meczyki dziennie. Potem to jak sie przypomnialo. Co mi zostalo w glowie po tym miesiacu i co po tygodniu z niej uleci: - akcja z reanimacja - beczunia z kadry, obstawialem ze nie wyjda ciekawe ile bym zgarnal u buka, pewnie niewiele, i to skomlenie ze z brzeczkiem to by bylo xD - totalne dla mnie nonamey w kadrach niemiec i hiszpanii - z varem zaczelo sie dobrze, skonczylo jak zawsze - stadiony widma i w ogole rozgrywanie tego w po calej europie kek top - kanal sportowy i totalny brak zainteresowania tymi hejtparkami od kalki po odpadnieciu polakow Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 987 Opublikowano 12 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2021 Jeszcze zapomniałeś napisać o najdalszym odsuniętym stadionie od europy jakim jest baku, no tutaj musiały być potężne przelewy i korupcja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 455 Opublikowano 12 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2021 1/8 finału to najlepsze co było na tym turnieju, zwłaszcza 2x 3:3. Boje się, że UEFA już teraz rozważając 32 drużyny na turnieju zrobi z tego jeszcze większy obwoźny cyrk i w 2024 będziemy rozgrywać mecze w 16 krajach od Turcji po Islandie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 12 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2021 9 hours ago, Shankor said: Z wzrokiem Rashforda tez cos nie halo Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 987 Opublikowano 12 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2021 Zrobią 32 drużyny, bo to już pokazuje, że nie ma pieniędzy skąd pozyskać, a im więcej drużyn tym lepiej dla sponsorów i to chińskich, bo to oni przeważnie najwięcej zainwestowali w te ME. Chińczyk już powoli pokazuje gdzie jest miejsce dla europejczyka teraz. Po Katarze będzie jeszcze większa chińska ekspansja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 455 Opublikowano 12 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2021 Jeszcze do zdjęcia srebrnych medali i traktowania ich jak kare to mam nadzieje, ze to ostatnie medale z reprezentacja na ich szyi Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 614 Opublikowano 12 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2021 Nagranko z wczorajszego wtargnięcia kibica XD Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 638 Opublikowano 12 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2021 9 godzin temu, Tokar napisał: Czyżby mizoginia, prawactwo i uchodźctwo na discorda? Stawiam orzechy przeciwko funtom, że nikt tu na serio nie ma nic przeciwko czarnym. No przecież wiesz, że ja nie z tych mizoginistów-discordowców, ale ile można chrumkać o czarnych i murzynach chrum chrum afryka dzika chrum chrum. No japjerdole, to jest męczące, wprowadza atmosferę chlewu i tyle. Pupcio zasadził błyskotliwy żarcik, to pierwszy byłem żeby dać plusika. Stawiam te twoje orzechy przeciwko dolarom, że jakby ciebie ktoś w pracy nazywał co 3 zdanie brzydką łysą pałą, przed publicznością, to też byś nie był zbytnio kontent, niezależnie od tego czy tak na serio ma coś przeciwko tobie, czy też nie i robi to czysto dla zgrywy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi