Skocz do zawartości

Euro 2020 (tak po prawdzie to 2021)

Featured Replies

• Odpowiedzi 4,2 tys.
  • Wyświetleń 198,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano
W dniu 9.06.2021 o 18:44, Butt napisał:

...

Polska-Słowacja - 1:2

...

@Kmiot Szykuj książeczki, mogą być na chybił trafił, ważne tylko żeby była ta książka o Madonnie w paczuszce.

Opublikowano

Presing tylko od lewego na ich polu karnym za piłką xD

TO JEST OBRAZ WŁASNIE METALNOSCI POLAKÓW

Opublikowano

Brawa dla Krychowiaka za pierwszy faul w którym przeciwnik wypuścił piłkę na 20 metrow grając 3v1. Eh...smutek

Edytowane przez Szymek

Opublikowano
Teraz, Butt napisał:

@Kmiot Szykuj książeczki, mogą być na chybił trafił, ważne tylko żeby była ta książka o Madonnie w paczuszce.

Spokojnie, przecież jeszcze nam wjebią, więc to tylko jeden punkt.

Opublikowano

Ta kartka dla Krzystofiaka tylko nam pomoze w nastepnych meczach, zobaczycie.

Opublikowano

Mój śp. dziadek mówił, że Polaki nie umiejo w piłkę nożną. Też się wkurzałem jak tak gadał, ale już się z tym oswoiłem. Im szybciej się z tym pogodzicie, tym lepiej :D Lewandowski to jest wypadek przy pracy, a w polaczkowie wywalali go na śmietnik. Tylko swoją ciężka praca i talentem osiągnął to, co ma. 

Ch.uj z ta reprezentacją, to są kur.wa patalachy jako zespół, a już ten neo Jezus to największy imbecyl. 

Opublikowano

Czekam juz tylko na Zibiego jak zacznie pierdolic ze no pilka dalej w grze i walczymy o punkty z Hiszpania.

Hiszpania to nas zrucha, zesra sie na klate i nawet dychy nie rzuci po wszystkim

Opublikowano

A pamietacie jak Mati szydzil, ze byl bodiczek ale slowacja to lepiej gra w hokeja? A hokejowy zamek co wam mowil? xD

Opublikowano

Polska reprezentacja wykazała się daleko posunięta efektywnością: pierwszy mecz okazał się meczem otwarcia, o honor i o wszystko.

Opublikowano

Ostatnio dzwonił do hejt parku polski Niemiec z Braunschweigu i wyzywal krychowiaka i polska drużynę to go stanowiski z polem zjebali a chłop miał rację. 

Opublikowano

Ja tam podziwiam kibiców, co są w stanie wyjebać w błoto hajsy na te jazdy, żeby oglądać jak dostają wpierdol.

Opublikowano
1 minutę temu, Czoperrr napisał:

Ostatnio dzwonił do hejt parku polski Niemiec z Braunschweigu i wyzywal krychowiaka i polska drużynę to go stanowiski z polem zjebali a chłop miał rację. 

Tak xD Mowil, ze nie maja techniki, ze nie potrafia pilki przyjac, ze im odbija sie od nog. Statooooooski oczywiscie, ze nie, ze sa swietni technicznie xD No moze gdyby wygrywanie polegalo na odbijaniu pilki glowka przez 30min to moze mielibysmy szanse.

Opublikowano

Kuźwa, Czeh Republik ze Szkocja daja sobie swietnie rade, a my ze Slowacja baty dostajemy.

Opublikowano

Szybko poszlo z tym euro trzeba przyznac

Opublikowano
10 minut temu, Shankor napisał:

Ile zawodnik pauzuje po czerwonej na Euro?

U nas? Do końca.

Opublikowano

Uff ciśnienie mi juz schodzi. Nie przypuszczałem ze bedzie tyle emocji.

Opublikowano
2 minuty temu, Faka napisał:

Ja tam podziwiam kibiców, co są w stanie wyjebać w błoto hajsy na te jazdy, żeby oglądać jak dostają wpierdol.

E tam mecz z Islandią oglądało się spoko. Pyszne zimne piwo i zapieksy. No i zero nerwów.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

comment_1623692571cR1Mwet0aix52DBMuijLOR