Skocz do zawartości

Euro 2020 (tak po prawdzie to 2021)

Figuś

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wiem, że to dopiero półtora meczu, ale dla mnie Włosi są jak na razie najlepsza drużyną tego turnieju.

Francja jest przejebana, ale na ten moment Italia to mój faworyt do wygrania całego turnieju. 

Opublikowano
Teraz, Sep napisał:

Włosi, no bardzo przyjemnie się ich ogląda, jak nigdy. Chętnie bym zobaczył ich w meczu z Francją.

Na tamtym Euro też fajnie grali.

Opublikowano

No, 3 lata temu. Od tamtego czasu Mancini zbudowal rakiete ktora wyjebala w kosmos a my razem z Brzeczkiem i Sousa potknelismy sie na schodach i spalismy pare pieter w dol szorujac ryjem po podlodze. Pol biedy ze nam Wlosi odjechali bo i tak a gramy w inna dyscypline niz oni ale mam wrazenie ze dzisiaj z takiego starcia ze Szwajcaria, Walia czy Ukraina tez bysmy wyszli obici :shieeet: przynajmniej na turnieju bo jak wiadomo Polska krolem eleminacji

Ale ci wlosi graja. No pilka nozna sprawia im frajde. Nie spodziewalem sie ze oni beda w takiej formie na ten turniej

Opublikowano

Ale Wlosi zawsze byli dobrzy technicznie. Trzeba ich bylo tylko doprowadzic do ladu i nadac odpowiednia dyscypline i taktyke. U nas to nie ma sensu bo musisz dopasowywac taktyke do pilkarzy a nie pilkarzy do taktyki. 4-4-2 i trzeba klepac a nie jakies nowoczesne ustawienia dla hipsterow.

Opublikowano

Finał pewnie Francja Włochy, na razie 2 najlepiej grające drużyny, które mocno odstają od reszty. Niemcy od czasu zdobycia mistrza świata podupadły solidnie, nie zapowiada się żeby się ogarnęli, chociaż kto ich tam wie.

Opublikowano

Kurła zepsuł mi dokładny wynik. No ale z drugiej strony to mój kandydat na króla strzelców, więc dobrze że pyknął coś dzisiaj.