Opublikowano 17 czerwca 20213 l No to chyba najlepiej odwołać albo poczekać aż się trochę ochłodzi. Szkoda zdrowia.
Opublikowano 17 czerwca 20213 l Dobrze, że Krychowiak nie gra, pewnie się odzwyczaił od grania w ciepełku w tej Rosji
Opublikowano 17 czerwca 20213 l Panowie, po raz pierwszy od lat w historii Polskiej pilki noznej porazka bedzie pachniala tak bardzo nadejsciem lata i wakacjami Musze jeszcze obstawic bukmachera na brak awansu i bede mogl powiedziec ze mam w dupie czy dzisiaj odpadna. Ze Slowacja mialem sie smiac albo cieszyc a skonczylo sie na wykonczeniu zapasow beki ktore mialem na mecz po pierwszej polowie i pojsciu spac w przerwie kiedy nie moglem ogarnac kto strzelil samoboja, Glik czy Szczesny xD Edytowane 17 czerwca 20213 l przez Sven Froost
Opublikowano 17 czerwca 20213 l Już chyba lepiej, jakby na konferencje prasowe puścili tego nieszczęsnego (he he) kucharza Quote Jan Bednarek na konferencji na temat krycia podczas rożnego, po którym padła bramka. "Jeden zawodnik musiał pokryć strefę Krychy." Dziennikarz: "Kto miał to indywidualne krycie?" Bednarek: "Nieważne."
Opublikowano 17 czerwca 20213 l Bednarek obiecuje, że w sobotę będzie polska husaria także o wynik jestem spokojny.
Opublikowano 17 czerwca 20213 l Panowie, w chwili rozpoczecia meczu w Sevilli bedzie tylko 20 stopni wiec jedna wymowka odpada
Opublikowano 17 czerwca 20213 l Wczoraj w HejtParku Smokowski w sumie trzeźwo zauważył, że być może Włosi za ostro weszli w ten turniej i do końca może zabraknąć im pary, albo w mało ciekawym momencie może się zdarzyć spadek formy, a wiemy co może oznaczać spadek formy np. w takim ćwierćfinale, gdzie rywal będzie już najpewniej bezlitosny. Od razu się przypomina Portugalia 2016, która LEDWO wyszła z grupy (z trzema punktami), ale potem już tylko się wznosiła z formą i ostatecznie wygrała. Na Mundialu 2018 Francuzi też w grupie mieli tryb ekonomiczny (skromne 2:1 z Australią, 1:0 z Peru i 0:0 z Danią), a potem już tylko marsz po puchar. Sam nie wiem, ale coś w tym może być, że takie turnieje trzeba umiejętnie rozplanować w siłach. I uprzedzając pytania - nie, to wciąż nie czyni oszczędzającej się w pierwszym meczu Polski faworytem całego turnieju.
Opublikowano 17 czerwca 20213 l 14 minut temu, Kmiot napisał: Wczoraj w HejtParku Smokowski w sumie trzeźwo zauważył, że być może Włosi za ostro weszli w ten turniej i do końca może zabraknąć im pary, albo w mało ciekawym momencie może się zdarzyć spadek formy, a wiemy co może oznaczać spadek formy np. w takim ćwierćfinale, gdzie rywal będzie już najpewniej bezlitosny. Od razu się przypomina Portugalia 2016, która LEDWO wyszła z grupy (z trzema punktami), ale potem już tylko się wznosiła z formą i ostatecznie wygrała. Na Mundialu 2018 Francuzi też w grupie mieli tryb ekonomiczny (skromne 2:1 z Australią, 1:0 z Peru i 0:0 z Danią), a potem już tylko marsz po puchar. Sam nie wiem, ale coś w tym może być, że takie turnieje trzeba umiejętnie rozplanować w siłach. I uprzedzając pytania - nie, to wciąż nie czyni oszczędzającej się w pierwszym meczu Polski faworytem całego turnieju. To by wyjaśniało porażki naszych na poprzednich turniejach. Oni zawsze oszczędzali się na finał a że wyjść z grupy się nie udało to już czysty przypadek
Opublikowano 17 czerwca 20213 l Pracuje ktos w Sheratonie albo Grand Hotelu z forum albo zna kogos kto pracuje?
Opublikowano 17 czerwca 20213 l Godzinę temu, Kmiot napisał: Wczoraj w HejtParku Smokowski w sumie trzeźwo zauważył, że być może Włosi za ostro weszli w ten turniej i do końca może zabraknąć im pary, albo w mało ciekawym momencie może się zdarzyć spadek formy, a wiemy co może oznaczać spadek formy np. w takim ćwierćfinale, gdzie rywal będzie już najpewniej bezlitosny. Od razu się przypomina Portugalia 2016, która LEDWO wyszła z grupy (z trzema punktami), ale potem już tylko się wznosiła z formą i ostatecznie wygrała. Na Mundialu 2018 Francuzi też w grupie mieli tryb ekonomiczny (skromne 2:1 z Australią, 1:0 z Peru i 0:0 z Danią), a potem już tylko marsz po puchar. Sam nie wiem, ale coś w tym może być, że takie turnieje trzeba umiejętnie rozplanować w siłach. I uprzedzając pytania - nie, to wciąż nie czyni oszczędzającej się w pierwszym meczu Polski faworytem całego turnieju. Dlatego Niemcy mogą zajść daleko, a niektórzy ich już skreślają
Opublikowano 17 czerwca 20213 l Hiszpanska federacja wyslala do pzpnu wino z zyczeniami i podziekowaniami za euro 2012. Mily gest ale mogli dopisac ps. bedziemy delikatni
Opublikowano 17 czerwca 20213 l Dwie nagie butelki. No ale niestety jak w 1410 sie dla nas nie skonczy.
Opublikowano 17 czerwca 20213 l Polska ma 1.25 na wyjscie z grupy u bukmacherow xDD Delikatny Hiszpan?
Opublikowano 17 czerwca 20213 l Bednarek dzisiaj powiedzial na konferencji ze hiszpanie zobacza co to znaczy polska husaria i ja mu wierze
Opublikowano 17 czerwca 20213 l A moze wiedzac, ze raczej w sobote pozegnaja sie z turniejem, wyjda na mecz bez obsr.anej zbroi i z luzem, ktory paradoksalnie moze im pomoc.
Opublikowano 17 czerwca 20213 l 31 minutes ago, Sep said: Dlatego Niemcy mogą zajść daleko, a niektórzy ich już skreślają Mam nadzieję, że tym razem uda się wyjść z grupy. Mecz z Francją nie wyglądał tak źle, brakowało tylko skuteczności.
Opublikowano 17 czerwca 20213 l No nie, po tym co pokazali, to ich Anglia drugim składem rozpierdoli.
Opublikowano 17 czerwca 20213 l Macedonia jak ciśnie. Czy jest na tym Euro drużyna, z którą byśmy sobie poradzili?
Opublikowano 17 czerwca 20213 l Ukraina grała świetnie już w meczu z Holandią, więc ten wynik wcale mnie nie dziwi