Opublikowano 17 czerwca 20213 l I tak gdzies w srodku kazdy pewnie liczy ze na murawe wjedzie karetka Eriksen, zerwie z siebie plastry od EKG, krzyknie do boju po zwyciestwo koledzy i pierdolnie hattricka
Opublikowano 17 czerwca 20213 l JAZDAAAAAAA Kurla jakby Eriksen byl to z tym wicemistrzem bym przestrzelil bo jebneli by zloto
Opublikowano 17 czerwca 20213 l No szybko mi rozjebali typ (obawiałem się, że nie strzelą), ale dobrze, bo życzę im jak najlepiej. Serce jedno, a zimna kalkulacja w typerku to drugie.
Opublikowano 17 czerwca 20213 l Pierwszy raz to widzialem bo zawsze omijam poczatki ale w ch.uj zalosnie wyglada to klekanie. "Przepraszac" w europie bo amerykance od 100 lat nie moga ogarnac pi.zdy i ciagle murzynow wyzywaja. Ku.rwa, ja wiem ze polska to nie jest przychylny czarnym kraj (w sumie tak nikomu nie jest przychylny ale mocno sie to zmienia) ale w takiej Francji, Belgii czy UK tez jest rasizm?
Opublikowano 17 czerwca 20213 l Panowie, w Kopenhadze pelno slonca i 28 stopni Hazard sie tam pewnie stopi tak jak kilku innych xD
Opublikowano 17 czerwca 20213 l Najwazniejsze ze dunczycy poukladali sobie wszystko w glowach i graja na swoim poziomie. Z Rosja powinno byc git patrzac na to jak dzisiaj wygladaja. Szkoda byloby takiej poukladanej druzyny ktora zegna sie z turniejem na fazie grupowej w takich pechowych okolicznosciach
Opublikowano 17 czerwca 20213 l Jak ci Duńczycy mi zaimponowaly w pierwszej połowie ale chyba mój typek 3:1 dla Danii nie wejdzie.
Opublikowano 17 czerwca 20213 l Dobra Belgowie, dać sobie po razie w szatni, zostawić juz te uprzejmości że względu na Eriksena i wziąść się za gre. Dunczycy graja świetnie, ruskich to raczej rozjadą, więc z grupy na bank wyjdą.
Opublikowano 17 czerwca 20213 l W Christianii to dzisiaj ludzie maja chyba haj zycia przy jointach xD
Opublikowano 17 czerwca 20213 l Lukaku to jest knur nad knury jak to mozliwe ze taki kaban tak szybko zapierdala
Opublikowano 17 czerwca 20213 l Niezła klepka Belgów ale jeszcze jak dwie brameczki strzelą Duńczycy to tyle wejdzie jak w masło
Opublikowano 17 czerwca 20213 l Co ten Lukaku chyba ci Polacy pierdolacy o tym ze Robercik to najlepszy pilkarz swiata oczekuja od niego bycia wlasnie kims takim
Opublikowano 17 czerwca 20213 l No tego się obawiałem widząc to pospolite ruszenie Duńczyków na początku meczu.