Opublikowano 18 czerwca 20213 l 7 minutes ago, Bartg said: W CZEMPIONSZIP GRA SIE 140 MECZOW W SEZONIE PAMIETAJ O TYM a do tego wymagają bardzo dobrej gry. Lobuzy
Opublikowano 18 czerwca 20213 l Od razu kojarzy mi sie Grosicki przymierzajacy sie do strzelenia czystej jak slysze o Championship
Opublikowano 18 czerwca 20213 l 1 godzinę temu, krupek napisał: Kurs na Polskę w jutrzejszym meczu wynosi 9.50 Podobno było jakieś wewnętrzne spotkanie kadry bez trenera. Może jak zobaczyli taki kurs to wezmą się za grę a ktoś z rodziny na tym nieźle zarobi
Opublikowano 18 czerwca 20213 l 6 minut temu, BRY@N napisał: Podobno było jakieś wewnętrzne spotkanie kadry bez trenera. Ku.rwa jak na jakichs koloniach xD Ja je.bie.
Opublikowano 18 czerwca 20213 l Moim zdaniem nie powinni. Ludzie generalnie nie maja w wiekszosci zludzen wiec mysle, ze jutro to kadra na 100% nikogo nie rozczaruje.
Opublikowano 18 czerwca 20213 l 2 hours ago, krupek said: Kurs na Polskę w jutrzejszym meczu wynosi 9.50 Wczoraj jak sprawdzalem bylo 9.0 a teraz jest 10.0
Opublikowano 18 czerwca 20213 l O, Kulusevski sie chyba juz wycovidowal i bedzie na nas gotowy Isak z Kulusevskim na wypoczetego Kryche? Mamy to
Opublikowano 18 czerwca 20213 l Krycha nie zagra na stadionie Sevilli ktory bardzo dobrze zna. Prosze o mema z Grzeskiem w rozpuszczonych wlosach rozkladajacego rece nad stadionem
Opublikowano 18 czerwca 20213 l 2 minuty temu, Tokar napisał: Ten światłocień To nie jest godzina do gry w piłkę. Racja. Ale z jakiegos powodu moj mozg przywoluje wtedy zamglone wspomnienia mundiali z lat 90/2000.
Opublikowano 18 czerwca 20213 l No szczególnie zna ten zjebany stadion lekkoatletyczny z klimatem jak w Monaco.
Opublikowano 18 czerwca 20213 l Zrobil ktos kalkulacje jakie wyniki musialyby byc w naszej grupie zebysmy awansowali? Mi sie nie chce xd
Opublikowano 18 czerwca 20213 l Szpackovsky już odlatuje. W 1992 Szwecja była współgospodarzem euro. Drugim dla przypomnienia była Szwecja.
Opublikowano 18 czerwca 20213 l Szwecja to wiadomo, oszczędza siły na mecz z poteżną Polską. Ale czemu Słowacja taka słaba dzisiaj
Opublikowano 18 czerwca 20213 l Fantastyczna jest ta retoryka: świetnego pokolenia polskich piłkarzy ale gdy dostajemy to nagle się okazuje, że to było do przewidzenia bo oni słabi i nic nie grają i oczekiwania mieliśmy zbyt wysokie i się nie znamy. Prym w tym wiodą nasi fantastyczni dziennikarze co z Lewego zrobili Boga, któremu Messi powinien buty wiązać. Czy choćby jedna wygrana, ze Słowacją jest ponad siły tych asów? Hiszpania musi wygrać jutro i chyba nikt poważnie nie myśli, że będzie inaczej, podstaw do innego scenariusza brak. Edytowane 18 czerwca 20213 l przez addhoc
Opublikowano 18 czerwca 20213 l Jaki jest dla nas tutaj najlepszy wynik? Remis czy zwyciestwo Słowaków?
Opublikowano 18 czerwca 20213 l 1 minutę temu, Sven Froost napisał: Oby, przy takim wyniku moze byc cien szansy na awans naszych Orlow Chyba bardziej Szwedzi zakładają że z nami wygrają i z 4 pkt wejdą z trzeciego miejsca 1 minutę temu, Starh napisał: Jaki jest dla nas tutaj najlepszy wynik? Remis czy zwyciestwo Słowaków? Wygrana Słowaków ale remis od biedy może być zakładając że wygramy ostatni mecz
Opublikowano 18 czerwca 20213 l No raczej nikt się tu nie forsuje. Słowakom remis pasuje, a Szwedzi jak zremisuja to mają jeszcze mecz z najgorszym zespołem turnieju, więc pewne 3 pkt.
Opublikowano 18 czerwca 20213 l 1 minutę temu, Sep napisał: No raczej nikt się tu nie forsuje. Słowakom remis pasuje, a Szwedzi jak zremisuja to mają jeszcze mecz z najgorszym zespołem turnieju, więc pewne 3 pkt. Tak to wygląda jakby oszczędzali siły na ostatnie mecze
Opublikowano 18 czerwca 20213 l 14 minut temu, addhoc napisał: Fantastyczna jest ta retoryka: świetnego pokolenia polskich piłkarzy ale gdy dostajemy to nagle się okazuje, że to było do przewidzenia bo oni słabi i nic nie grają i oczekiwania mieliśmy zbyt wysokie i się nie znamy. Prym w tym wiodą nasi fantastyczni dziennikarze co z Lewego zrobili Boga, któremu Messi powinien buty wiązać. Czy choćby jedna wygrana, ze Słowacją jest ponad siły tych asów? Hiszpania musi wygrać jutro i chyba nikt poważnie nie myśli, że będzie inaczej, podstaw do innego scenariusza brak. No ale prime tego pokolenia to imo 2016 i pokazalo to euro gdzie gralismy naprawde swietnie. Od tamtej pory minelo 5 lat. Ktos puka do drzwi reprezentacji z mlodych obiecujacych? O czym ja mowie, przez 5 lat to powinnismy miec juz zastepcow z wyrobiona pozycja w klubach i kadrze. A co mamy nakreslil brutalnie oggozo. Bylo juz mowione i taka jest prawda ze historia zatoczyla kolo i znowu wrocimy tam gdzie nasze miejsce w okolice 60 miejsca w rankingu fifa. I tutaj nie ma sie co czarowac ze aktualnie jestesmy dobra reprezentacja. Ot europejski sredniak. Z tym ze jednak slowacja "na papierze" wyglada jeszcze bardziej blado i tutaj mielismy prawo miec oczekiwania. Obiektywnie to dla nas sie po meczu ze slowacja skonczylo euro. Bardzo szybki liśc na otrzezwienie. Moze jakis cud w meczu ze szwecja i jak najmniejszy oklep z hiszpania by spowodowal zebysmy grali dalej. Zreszta na kogo wtedy trafimy? Wlochow? Belgie? Holandie? Francje? Szczerze? To ja juz chyba wole te powolną smierc na 4 miejscu w grupie