Opublikowano 18 czerwca 20213 l Najnudniejsze mecze? Grupa E nie zawodzi. Ogladam akurat na ESPN i amerykanski komentator narzeka ze chuja graja. POL-SLO to tez byl kasztan niesamowity, wyobrazcie sobie ze jakis fan postronny bundesligi z Zachodu sobie wtedy pomyslal "no Lewandoski dobry pilkarz zobaczymy jak mu pojdzie na miszczostwach" no nie sadze zeby dotrwal wtedy do konca.
Opublikowano 18 czerwca 20213 l Ciorny Maradona xD To liczenie pkt nie ma juz sensu. Kazdy z zespolow w naszej grupie oprocz nas ma juz punkty. A my po meczu ze Szwecja nie bedziemy miec zadnego. Wiec zbedne sa te kalkulacje kto z kim zremisuje albo wygra.
Opublikowano 18 czerwca 20213 l Beda ludzie z tego Isaka Borussia go wyczaila a potem sprzedala. Ale ogolnie skauting BVB jest przesadzony, ile oni juz kozakow wyszukali na roznych europejskich zadupiach Ladnie szlo na 0-0 i kurwa karny, czemu mnie to nie dziwi
Opublikowano 18 czerwca 20213 l Jak tak sie skonczy i przejebiemy z Hiszpania co jest bardziej niz pewne to bedziemy druga repra po Macedonii ktora jedzie do chaty
Opublikowano 18 czerwca 20213 l Uwielbiam te matematyczne obliczenia dla naszych grajków jakie mamy szansę xd. Aż przypomniały mi się czasy Engela jak liczyli matmę na temat awansu do Euro, no i nie wyszło XDDD
Opublikowano 18 czerwca 20213 l Ja dałem 2:1 dla Słowacji, więc wszystko idzie zgodnie z planem. Szwedzi zrobili swoje, teraz wystarczy że Słowacja zrobi swoje.
Opublikowano 18 czerwca 20213 l 6+/10 mecz. Cos cieżko poruszali sie dzisiaj Szwedzi. Za malo coli chyba pija, za malo cukru we krwi.
Opublikowano 18 czerwca 20213 l Cyk, najgorszy możliwy rezultat dla nas. W sumie można to traktować jako eutanazję, żeby oszczędzić wszystkim tego żałosnego obliczania całek w pamięci przed meczem ze Szwecją. A czarny wiking wisi mi 2 pkt. za tą spierdoloną setkę
Opublikowano 18 czerwca 20213 l 27 minut temu, Butt napisał: Ja dałem 2:1 dla Słowacji, więc wszystko idzie zgodnie z planem. Szwedzi zrobili swoje, teraz wystarczy że Słowacja zrobi swoje. Szkoda, było blisko. Brakło raptem dwóch brameczek.
Opublikowano 18 czerwca 20213 l Juz bylo to.wiadomo po.pierwszy meczu. Jestesmy kurwa dziadami, nie umiemy grac w pilke, stalo sie to.co musialo.sie.stac Jeszcze tylko.jutro wysoki oklep od hiszpanow i zaczynamy wakacje Cos mi sie wydaje ze poprostu czerwiec-sierpien to nie jest okres dla polskich pilkarzy. Albo reprezentacyjny oklep co 2 lata albo coroczny uerowpierdol polskich druzyn w pucharach. Trzeba sie bawic, na Ibize pojechac, w reklamach pograc. A no i zakupki w Paris i Milan
Opublikowano 18 czerwca 20213 l 3 minutes ago, Tokar said: Cyk, najgorszy możliwy rezultat dla nas. W sumie można to traktować jako eutanazję, żeby oszczędzić wszystkim tego żałosnego obliczania całek w pamięci przed meczem ze Szwecją. A czarny wiking wisi mi 2 pkt. za tą spierdoloną setkę A nie jest tak ze liczy sie bezposredni mecz zamiast bilansu bramkowego? Chociaz w sumie po co o tym gadac, badzmy powazni.
Opublikowano 18 czerwca 20213 l Przy takim wyniku Polska tradycja znów stanie się faktem. Mecze otwarcia, mecz o wszystko, mecz o honor.
Opublikowano 18 czerwca 20213 l No licza sie bezposrednie dlatego chuj z nami bo przy porazce z Hiszpania mozemy ugrac 3pkt ze Szwecja ale wtedy dalej idzie Slowacja
Opublikowano 18 czerwca 20213 l Lepsza Słowacja, która zasługuje na awans, niż jakaś tam spółka rybusów, krychowiaków, czy innych drewniaków. Oni nie zasługują na wyjście z grupy, po tym co pokazali w meczu ze Słowacją.
Opublikowano 18 czerwca 20213 l Obstawilem, ze polska nie wyjdzie z grupy to moge dorzucic do tego, ze nie zdobedziemy zadnego punktu w trzech meczach. Jak trafie oba to dopiszcie mi wtedy 10pkt
Opublikowano 18 czerwca 20213 l Nikt nam nie pomaga, nie chce pomóc nikt. Jeśli Polska nie ugra nawet punktu to będzie pierwszy taki wyczyn Biało-Czerwonych na turnieju w XXI wieku. Edytowane 18 czerwca 20213 l przez ciwa22
Opublikowano 18 czerwca 20213 l 2 minuty temu, Mejm napisał: Obstawilem, ze polska nie wyjdzie z grupy to moge dorzucic do tego, ze nie zdobedziemy zadnego punktu w trzech meczach. Jak trafie oba to dopiszcie mi wtedy 10pkt Beka bo na sts kurs ze zdobedziemy mniej niz 1 pkt wynosi 1,55 xd Czyli taki pewniaczek w sumie Grubo biorac pod uwage ze zagralismy tylko 1 z 3 meczow.