puszkin 235 Opublikowano 18 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2021 Zawsze jak zbliżał się ten mecz o wszystko to jednak była jakaś nić nadziei. A przed jutrem, jak gadam ze znajomymi, czy jak się czyta komentarze po necie, czy nawet samo po sobie widze: zero wiary, żadnych złudzeń - będzie wpie.rdol i to Euro to kompletna kompromitacja polskiej piłki. Na obecną chwile jesteśmy najsłabsi w najsłabszej grupie. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 445 Opublikowano 18 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2021 No ja to sie czuje w sumie jakbysmy nie brali udzialu w tych mistrzostwach xd W sumie po czesci tak jest Cytuj Odnośnik do komentarza
BRY@N 1 439 Opublikowano 18 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2021 W sumie jak by tak jutro dostali z 8:0 jeszcze ze Szwecją przegrali, czyli kompletna kompromitacja może by się ktoś wziął za tych dziadów z PZPN Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 18 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2021 1 hour ago, Welna said: Juz bylo to.wiadomo po.pierwszy meczu. Jestesmy kurwa dziadami, nie umiemy grac w pilke, stalo sie to.co musialo.sie.stac Jeszcze tylko.jutro wysoki oklep od hiszpanow i zaczynamy wakacje Cos mi sie wydaje ze poprostu czerwiec-sierpien to nie jest okres dla polskich pilkarzy. Albo reprezentacyjny oklep co 2 lata albo coroczny uerowpierdol polskich druzyn w pucharach. Trzeba sie bawic, na Ibize pojechac, w reklamach pograc. A no i zakupki w Paris i Milan mnie te miglance praktycznie co sezon wk**wiaja w europejskich pucharach bo przez przygłupia polityke robienia zespołu na ten, gora 2 sezon i spokojnego zbierania pkt do rankingu klubowego/krajowego i zaczynania eliminacji od 3 rundy to oni postępują tak jakby jeden sezon dobry (dla Legii czy Lecha nieistotne) miałby nas kibicow zbawic. By budować swoja pozycje w Europie trzeba niej regularnie nie występować a OSIAGAC WYNIK. Polska pilka jest zacofana pod względem mentalnym ale i czysto ambicjonalnym. Kto w ostatnich 20 latach z polskich piłkarzy byl ambitny? Lewandowski i...? Cos Polacy osiągnęli w ligach zagranicznych? Chyba dobry byl Radosław Gilewicz ktory bodajże mial krola strzelców w Austrii. Reszta chce pieniędzy ...duzych pieniędzy a nie własnych indywidualnych osiągnieć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 622 Opublikowano 18 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2021 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 18 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2021 Ktoś stawiał na Schicka na króla strzelców? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 622 Opublikowano 18 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2021 Ja poważnie rozważałem, ale nie chciałem wyjść na ekscentryka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 18 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2021 Chorwacja też dobre kasztany, no ale ten karny to raczej z maszyny losującej. Takich napierdalanek o górne piłki to jest multum, tylko nie każda kończy się złamanym nosem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 622 Opublikowano 18 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2021 No, ale tak jak dryblerzy szukają nogi obrońcy, by się o nią przewrócić i wymusić karniaczka, to dokonanie Schicka wymaga już szukania nosem łokcia przeciwnika, więc już za samo poświęcenie prostej przegrody należy się nagroda. Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 18 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2021 Chorwacji nigdy nie lubiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
ginn 781 Opublikowano 18 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2021 (edytowane) Pany, a zakładając wpierdol od Furia Rodża i skromną wygraną ze Szwedami, utrzymujemy szanse na awans, no nie? Przyjmując, że z 6 drużyn, które skończą na 3 miejscu, możemy być jedną z pierwszych czterech. Oczywiście zależy to od ilości punktów i bramek, które zdobędą pozostałe drużyny. Edytowane 18 czerwca 2021 przez ginn Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 18 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2021 6 minut temu, ginn napisał: Pany, a zakładając wpierdol od Furia Rodża i skromną wygraną ze Szwedami, utrzymujemy szanse na awans, no nie? Przyjmując, że z 6 drużyn, które skończą na 3 miejscu, możemy być jedną z pierwszych czterech. Oczywiście zależy to od ilości punktów i bramek, które zdobędą pozostałe drużyny. Nie, nie utrzymujemy. Musimy zremisowac z Hiszpanami. Cytuj Odnośnik do komentarza
ginn 781 Opublikowano 18 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2021 No tak, zapomniałem, że Szwedzi mają 4 punkty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 18 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2021 Niesamowity poziom tych dzisiejszych meczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 318 Opublikowano 18 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2021 Dostalem raka od tych dzisiejszych spotkan. To gowno to juz mialem wylaczyc po pierwszej polowie ale przez ten gorac sil starczylo tylko na dolewke zimnej kolki. No oby angole dostarczyli bo nie o takie euro nakupowalem niezdrowego zarcia Cytuj Odnośnik do komentarza
Sep 1 620 Opublikowano 18 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2021 No dzisiaj to poziom żenujący. Ale za to jutro Portugalia, Francja, POTĘŻNA HUSARIA. Będzie się działo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 455 Opublikowano 18 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2021 To tak smakują 3 pkty w typerku Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 614 Opublikowano 18 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2021 36 minut temu, Bartg napisał: To tak smakuje 6 pkt w typerku Fixd Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 455 Opublikowano 18 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2021 8 minutes ago, bartiz said: Fixd Tymitunie fixuj, bo zaraz jakiś typ moze tajemniczo zaginac Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 614 Opublikowano 18 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2021 XD Jeszcze Angole 2 do jaja i mamy komplet Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 622 Opublikowano 18 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2021 Fodden z tą fryzurą tak na poważnie czy przegrał jakiś zakład? Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 445 Opublikowano 18 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2021 Wszyscy kłekli do miecza. Achievment unlocked Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 622 Opublikowano 18 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2021 Mam wrażenie, że coraz krótsze te klękanie. Niedługo będzie można udawać, że poprawia się buta i przy okazji obowiązek klęknięcia odhaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
GSPdibbler 172 Opublikowano 18 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2021 Obstawiłem 50 zł na wygraną Polski i remis lub wygraną z Szwedami. Jak oceniacie moja inwestycje? Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 445 Opublikowano 18 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2021 Foden to chyba tqki mentalny 15 latek ktory szuka wciaz prawdziwego siebie i co tydzien zmienia osobowosc. Byl już seba-foden , teraz eminem-foden. Ciekawe co bedzie nastepne Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi