Mejm 15 296 Opublikowano 19 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2021 Ide spac, nie da sie ogladac tego pier.dolenia. Fikol 180 stopni. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 19 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2021 5 minut temu, krupek napisał: Hiszpania nie była jakaś mocarna, ale to wciąż solidna drużyna, konkretnie wyszkolona i potrafiąca budować akcje. Jak poprawią skuteczność i wykończenie to jeszcze mogą namieszać. Prawda jest też taka, że z taką agresywną grą jak dzisiaj, każdy zespół będzie miał z nami problemy i będziemy niewygodni do gry. Zgoda, tylko że nasze sprawianie problemów to ostatnio max remis. Nasi po prostu nie wygrywają meczów, a trzeba zdobyć 3 punkty z solidną Szwecją. Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 19 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2021 9 minut temu, krupek napisał: Hiszpania nie była jakaś mocarna, ale to wciąż solidna drużyna, konkretnie wyszkolona i potrafiąca budować akcje. Jak poprawią skuteczność i wykończenie to jeszcze mogą namieszać. Prawda jest też taka, że z taką agresywną grą jak dzisiaj, każdy zespół będzie miał z nami problemy i będziemy niewygodni do gry. Pytanie tylko czy stać nas będzie na takie granie w każdym spotkaniu. Szwedzi będą grać twardo. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 19 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2021 No tak jak napisałem wcześniej, teraz już nie wystarczy gryźć murawy i bronić, trzeba dołożyć konkret w ataku. 1 minutę temu, Starh napisał: Szwedzi będą grać twardo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 19 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2021 Gralismy tylko z trzema obroncami jak by ktos niezauwazyl, moze Sousa umiesci w skladzie Krychowiaka blizej bramki Szwedow Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 19 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2021 Dla mnie to Krychowiak może nie grać.... Cytuj Odnośnik do komentarza
Sep 1 620 Opublikowano 19 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2021 No Krychowiak niech lepiej zostanie na ławce. Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 318 Opublikowano 19 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2021 Wylaczylem HP po 5minutach, straszne fikoly napierdalaja, kowal klasycznie najwiekszy debil xD najlepiej im to wychodzi jak kadra przepierdala, nie potrafia sie przyznac do bledu Cytuj Odnośnik do komentarza
BRY@N 1 439 Opublikowano 19 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2021 Jak Krychowiak będzie w pierwszym składzie na Szwecję to porażka jak nic. Pan "upadam po dotknięciu" Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 624 Opublikowano 19 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2021 Ja to w ogole podziwiam was ze dajecie rade ogladac ten HP, bo jak tylko slysze jak dzwoni jakis ulom ktory nie potrafi sie wyslowic albo zadaje jakies idiotyczne tendencyjne pytania to mi sie strasznie glupio robi, tak jakbym sie wstydzil za niego. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
SebaSan1981 3 580 Opublikowano 19 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2021 Ojoj, uważajmy aby zaraz nie było tak: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 19 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2021 Krychowiak może się przydać jak będzie gorąco i będzie Cooling Break. Wtedy może zimne ręczniki podawać. Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 861 Opublikowano 19 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2021 No hp byłoby dużo lepsze bez telefonów od dzbanów. Fikoly kowala to akurat część show moim zdaniem XDDDD Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 19 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2021 W ogóle te telefony powinni zlikwidować, nie wiem kto to u nich wymyślił.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 19 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2021 No przez te telefony nie da się tego oglądać. Krindż jak chuj i nie interesują mnie przemyślenia jakichś anonimowych bolków, którzy nawet nie są w stanie przekonwertować swoich myśli na słowa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 622 Opublikowano 19 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2021 No kurwa, dlaczego nasi nie potrafią grać z takim zaangażowaniem i biglem, jak dzisiaj... a nie, czekaj, to byli nasi xd W ogóle ewakuowałem się z rodzinnego grilla na mecz, bo choć przewidywałem solidny wpierdol, to jednak chciałem przy tym być, tak jak właściciel psa chce być przy usypianiu swojego pupilka. Mówiłem, że - było, nie było - muszę towarzyszyć naszym w tych prawdopodobnie ostatnich istotnych chwilach na Euro. Fajnie, że się pomyliłem. Pewnie, że ostro na farcie (karny + dobitka Moraty xd), ale charakteru trochę pokazali, na dupach trochę pojeździli. Utkwił mi w pamięci taki fragment w 89 minucie (przy linii bocznej w pobliżu środka boiska), gdzie dwóch naszych jeden za drugim atakują Hiszpanów wślizgami walcząc o piłkę, która w sumie nie stanowiła dla nas w tamtej strefie żadnego zagrożenia. Niby nic, ale CHCIAŁO SIĘ. A Kowalczyk w Hejt Parku jak zwykle pocieszny, choć standardowo lekko upośledzony. Ale nie udowodniono mu upośledzenia, więc można się bez wyrzutów z tego dałna śmiać. Typ gdyby był w pełni świadomości to trochę by tonował te wypowiedzi, tym bardziej że sam potrafił pierdolić setkę za setką i przewracać się o własne nogi. A Sousa to pewnie własną mosznę na taczce ze stadionu zwoził, bo musi mieć ogromne jaja wystawiając siedemnastolatka Kozłowskiego w 55 minucie przy meczu o taką stawkę. W sumie w niektórych meczach widać, że da się coś z tych piłkarzy sklepać. Dzisiaj skazywani na porażkę, ale się wybronili. Na limicie, ale jednak. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 414 Opublikowano 19 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2021 Po prostu w końcu w meczu o wszystko przyszedł ten " fuks ". No, ale tu trzeba było jaj i charakteru i tak zagrali. Z jajami. Teraz ochłonąć i czekać na mecz ze Szwecją. Najlepiej nie oglądać do środy tych ekspertów i nic nie czytać. Siąść w środę, liczyć na dobre widowisko i może zwycięstwo naszych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sebas 1 570 Opublikowano 19 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2021 Sorki chłopaki. Mogłem od razu wam pisać, że obstawiłem wygraną Hiszpanów a wiadomo, że muszę przep.ierdolić siano. Tak byście bez stresu oglądali. Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 19 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2021 22 minuty temu, Kmiot napisał: A Sousa to pewnie własną mosznę na taczce ze stadionu zwoził, bo musi mieć ogromne jaja wystawiając siedemnastolatka Kozłowskiego w 55 minucie przy meczu o taką stawkę. Żaden polski trener nigdy by nie wystawił tak młodego piłkarza. Szkoda, że ten koleś nie dostał tej kadry we wrześniu ubiegłego roku. Nawałka popełnił ten błąd w 2018 roku - zabrał piłkarzy po kontuzjach/bez formy zamiast wziąć młodych i dać im szansę. Nie rozumiałem tego hejtu od "weszło" na Soulse po 1 meczu, przecież tłumaczył dzbanom na co mają uważać, powtarzał to kilkukrotnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Aleks 488 Opublikowano 20 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2021 Ale tu niektórzy męczyli bułę po Słowacji. A że przegramy, a że już nie mogą się doczekać wpier... No po części rozumiem - wielu kibicuje tylko jak jest dobrze. Gdy mamy niezły wynik i ostatni mecz gramy o coś: jedni - fikoł o 180, drudzy - i tak przegramy ze Szwecją. #prawdziwikibice 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
BRY@N 1 439 Opublikowano 20 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2021 W TVP Sport już wybielają Krychowiaka ze wpadka ze potrzebny. Komu on kuźwa jest potrzebny Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 20 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2021 Ja sie zastanawiam co bylo wypadkiem przy pracy, mecz ze slowacja czy mecz z hiszpania. Cytuj Odnośnik do komentarza
BRY@N 1 439 Opublikowano 20 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2021 Okaże się w środę na ile to był wypadek przy pracy a na ile zaszła tam jakaś zmiana w myśleniu na boisku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 169 Opublikowano 20 czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2021 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 980 Opublikowano 20 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi