Skocz do zawartości

Euro 2020 (tak po prawdzie to 2021)

Figuś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

już nie przeżywaj meczu zremisowanego na totalnym farcie, gdzie Polaki po strzelonym golu natychmiast prezentują rywalom karnego, wczoraj się udało dowieźć i tyle

ze Szwecją najbardziej prawdopodobny jest reality check, chociaż w meczu ze Słowacją też nie pokazali za dużo

• Odpowiedzi 4,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja nie jestem kibicem reprezentacji. Traktuje ich wystepy jak cyrkowy rzut karlem. Raz trafi w tarcze a raz nie i nie musze wykazywac jakiejs sympatii czy 'wiary' w wykonawcow.

Opublikowano

Nie no spoko, bez urazu. Nie uważam, że każdy musi być kibicem kopanej i tej reprezentacji. Pisałem jedynie o narracji płynącej z tego tematu. 

@golabnie chce mi się rozwodzić na temat tego meczu z Hiszpania. Stwierdzę jedynie, że przy 'totalnym farcie' to ten mecz mogliśmy wygrać. I tak - mecz ze Szwecją będzie najtrudniejszy na tym Euro. 

Opublikowano

Hiszpanie, Hiszpanami, ale oni zawsze mogą mieć taki mecz jak z Niemcami i wcisnąć 6 bramek. 

Dziwna drużyna, może pokonać każdego wysokim wynikiem, ale i przejebać z prawie każdym. 

Opublikowano

Żarty o 007 muszą padać, ale szczerze to jeśli ignorować wyniki i skupiać się tylko na pięknej walce, sercu do gry, mentalu itd., to Turcja wypadła całkiem przyzwoicie. Nie starają się grać w sposób, który tak naprawdę jest łatwiejszy, czyli biegać za piłką, wybijać, może jakaś kontra się trafi. Efekty są beznadziejne - o ile pamiętam, chyba tylko Dania w 2000 roku przewaliła wszystkie mecze wysoko do zera. Ale nie powiem, że pod względem potężnego morale, serca, walki, zaangażowania, prania brudów, bla bla, mogą sobie wiele zarzucić. Grają w piłkę, atakują, próbują wygrać. Dużo biegają, nawet stary Burak po swoim niesamowitym sezonie w Lille. Niestety punkty są tylko za wykorzystywanie okazji bramkowych i za to, żeby rywal ich nie wykorzystywał.

Opublikowano

Co to teraz za durny przepis z tymi spalonymi w tym turnieju?! Dwumetrowy offsajd, Włosi grają dalej, mija 10 sekund, wymieniają kilka podań i dopiero wówczas sędzia gwiżdże.

Opublikowano

No jak sędzia nie był pewny, że był spalony, to przecież dobrze, że puszcza akcje.

Sprawdzi się na varze i luksus. Gorzej jak podniesie chorągiewkę, a się okazuje, że nie było.

Opublikowano
1 minutę temu, Ludwes napisał:

No jak sędzia nie był pewny, że był spalony, to przecież dobrze, że puszcza akcje.

Sprawdzi się na varze i luksus. Gorzej jak podniesie chorągiewkę, a się okazuje, że nie było.

No ja rozumiem, ale jak można nie być pewny dwumetrowego spalonego?? :dunno: No chyba szkoda sił piłkarzy...

Opublikowano
3 godziny temu, Czezare napisał:

Co to teraz za durny przepis z tymi spalonymi w tym turnieju?! Dwumetrowy offsajd, Włosi grają dalej, mija 10 sekund, wymieniają kilka podań i dopiero wówczas sędzia gwiżdże.

Taa w ligowej też tak jest, po co to komu, żart. Tylko czekam na moment, tfu, gdy jakiś piłkarz dostanie ciężkiej kontuzji, a sędzia gwizdajac wcześniej mógłby do tego nie dopuścić. Kpiny z piłkarzy i ich zdrowia, ale portfel uefa i fify większy :bye2:

• Plusik 1