Opublikowano 21 czerwca 20213 l 9 hours ago, Alpha Trion said: Eivor jest gotowy na mecz z Polska Ale norwegów nie ma na euro? (i Eivor to babskie imie ) Edytowane 21 czerwca 20213 l przez Labtec
Opublikowano 21 czerwca 20213 l Vestego, damsgo. Hojbjerg dla mnie najlepszy pilkarz ale nie wiem czy na boisku Co oni dzisiaj komentuja ja pierdole, we dwoch jak po wylewie. Borek jak komentuje bundeslige to wymawia Vestergard ale dzisiaj widze ze malo mu atencji po ymbappe
Opublikowano 21 czerwca 20213 l Co jeśli Belgia z Finlandią się umówili? Tak to wygląda, niesamowita niemoc strzelecka Duńscy kibice i ich rzucanie piwskiem na murawę, wspaniałe.
Opublikowano 21 czerwca 20213 l Nie wiem czy livescore klamie ale dania teraz na 2 i 3 druzyny maja po 3pkt ale dania najlepszy bilans wiec bezposrednie sie nie licza. Jakby to sie sprawdzilo to kon zwalony Kurwa karny