Opublikowano 23 czerwca 20213 l 17 minutes ago, u55r said: Ja jeżdżę Volvo więc kibicuje dziś raczej pod Szwedów. Wolę przyjemnie się rozczarować. Ja mam Volvo i parę szafek z Ikei
Opublikowano 23 czerwca 20213 l mam nadzieje, ze nie bedzie po meczu zbędnych lamentów i zali ze nie udało sie wyjść z grupy. Troszke pokory, do skurwysyna.
Opublikowano 23 czerwca 20213 l Nie wiem, czy Lindelof będzie grał, ale jeśli tak, to powinni mu puszczać wszystkie piłki za plecy i nie wie co robić. Mnóstwo takich błędów popełnił.
Opublikowano 23 czerwca 20213 l 13 minutes ago, Zwyrodnialec said: Nie wiem, czy Lindelof będzie grał, ale jeśli tak, to powinni mu puszczać wszystkie piłki za plecy i nie wie co robić. Mnóstwo takich błędów popełnił. tobie to jeszcze serduszko bije gdy polaczki grajo na euro czy lacha wyłożona?
Opublikowano 23 czerwca 20213 l Trzeba się zaopatrzyć w litr alkoholu, bo śmieć krychowiak w składzie.
Opublikowano 23 czerwca 20213 l 5 hours ago, Bartg said: Krychowiak zagra i zawali bramkę do 30 minuty, róbcie screeny. Ale sie ciesze ze moge w kazdej chwili cofnac mecz i wrocic do ogladania na zywo, walic powtorki Frosti aka forumowy VAR
Opublikowano 23 czerwca 20213 l marzenia były już pogrzebane w pierwszym meczu jak przegraliśmy z ogórami
Opublikowano 23 czerwca 20213 l 3 godziny temu, michal napisał: mam nadzieje, ze nie bedzie po meczu zbędnych lamentów i zali ze nie udało sie wyjść z grupy. Troszke pokory, do skurwysyna. Będą. To Polaczkowo. Taki mamy klimat.
Opublikowano 23 czerwca 20213 l 3 minuty temu, Bartg napisał: Moder kontuzja to nie bardzo mial wybor niestety A nie mogl tam wstawic zawodnika z innej pozycji? Np. Fabianskiego?
Opublikowano 23 czerwca 20213 l Ale troche dla mnie to euro ostatnio siadlo. Fajnie sie zaczelo bo 3 meczyki dziennie a teraz jakies ku.rwa przeplatanki, raz 18 raz 21, raz tu i tu. Teraz dwa dni przerwy i potem coraz wieksze dziury miedzy meczami. Do soboty zdaze zapomniec i przypomni mi pewnie forumek.
Opublikowano 23 czerwca 20213 l U mnie od początku tej Imprezy nie czuć atmosfery. Jakoś tak te mecze wśród moich znajomych nikogo i tylko wyniki Polski z oczywistych powodów są powodem podśmiechujek.
Opublikowano 23 czerwca 20213 l Mecz wygramy, bo jeśli nie to po ch... nasi tu przyjechali, jeśli nie mogą puknąć takich przeciętniaków (to moje zdanie) jak Szwedzi? Edytowane 23 czerwca 20213 l przez Czezare
Opublikowano 23 czerwca 20213 l 2 minutes ago, Sep said: Zieliński z miną obsranego już w tunelu. kaza mu grac zamiast ponapie.rdalac kocopoly na insta