Wredny 9 450 Opublikowano 24 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2021 Szczerze powiedziawszy to trochę już nudzi mnie ten tytuł i nie mogę się doczekać, aż go skończę (a niestety porzucić nie mogę, bo nie zrobię tego ziomkowi). Nie wiem, czy to moja ogólna niechęć do co-opowego grania (online, bo jestem pewien, że kanapowo zyskuje bardziej), ale jakoś nie mogę się wczuć i mimo, że doceniam i czasem wręcz podziwiam pomysłowość twórców i niesamowitą różnorodność w temacie lokacji czy zagadek to jednak chciałbym już zobaczyć napisy końcowe. Moim GOTY na pewno nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 138 Opublikowano 24 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2021 2 godziny temu, Wredny napisał: Nie wiem, czy to moja ogólna niechęć do co-opowego grania Myślę że to to, aspołeczniaku Division grany samemu, latanie sobie jak leci na ustawkach w Elite Dangerous. No i stara dupa jesteś to tez może być coś na rzeczy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 450 Opublikowano 24 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2021 Na ustawkach w ELITE latałem w złym kierunku, bo często zasypiałem przed konsolą The Division grałem w ekipach, ale pierwsze przejście zawsze solo, bo jednak jest tam fabuła i LORE, które lubię poznawać, a przez gadanie z ziomkami takie rzeczy się traci niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 30 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2021 Zajebać S K U R W Y S Y N A za ten pomysł z hell Tower, pierdolony w dupę szmaciarz. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 012 Opublikowano 30 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2021 56 minutes ago, Faka said: Zajebać S K U R W Y S Y N A za ten pomysł z hell Tower, pierdolony w dupę szmaciarz. Olałem to po kilku próbach, a żona jeszcze szybciej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 673 Opublikowano 30 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2021 Eh stare chłopy, a tak pierdoła ich pokonała xD.Wstyd.Rozumiem żona/córka co 2 raz pada w reku trzyma.Dla większości ogarniętych ludzi to 5min roboty.No i jeszcze 1 postać może sobie pomagać stawiając klona...Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 989 Opublikowano 30 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2021 Hell tower to mowa o tej wieży z ruchomymi platformami? Zrobilismy w 10-15 min z żoną xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 450 Opublikowano 30 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2021 Godzinę temu, Faka napisał: Zajebać S K U R W Y S Y N A za ten pomysł z hell Tower, pierdolony w dupę szmaciarz. Ja wiem, że Faka reaguje tak praktycznie na wszystko, ale tutaj i ja miałem momenty zwątpienia. Z jednej strony absolutnie nie musiałem tego robić, bo przecież do fabuły to niepotrzebne, ale raz, że nie mogłem znieść myśli o tym, że taka kolorowa i w sumie łatwa gierka by mnie pokonała, dwa że trofeum potrzebne do platyny, a trzy (i to było decydujące), że gram z ziomkiem i nie mogę mu tego zrobić (bo już autentycznie miałem myśli, żeby olać grę, odpuścić i odstawić - gdyby to nie był tytuł co-op to pewnie bym sie poddał i odinstalował). Męczyłem się dobre 15 minut, choć teraz myślę, że dwie próby max i zrobiłbym to na luzie. 11 minut temu, Schranz1985 napisał: No i jeszcze 1 postać może sobie pomagać stawiając klona... Kloca chyba - tutaj nie masz żadnych mocy i sam musisz sobie zapracować. Zdecydowanie najtrudniejszy moment w całej grze (choć całkowicie opcjonalny). @_Red_, a idź Ty z tą Twoją żoną. Skąd Ty ją wytrzasnąłeś, że ogarnięta jest bardziej od niejednego konsolomaniaka z forumka? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 673 Opublikowano 30 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2021 Masz moce i babka ma moc klonowania wiem bo nią grałem.Stawiasz klona jak spadniesz to warpujesz.Sprawdził teraz na yt I dobrze pamiętam.Mało tego wyskoczył mi filmik gdzie ktoś pokazuję jak łatwo to zrobić pod koniec mapy można się wrócić i.... wlecieć na górę ptakiem .Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 450 Opublikowano 31 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2021 Kij, możliwe - ziomek grał babką, więc i tak nic by mi to nie pomogło Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 31 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2021 To spróbuję potem sposobem May z teleportacją. Od siebie dodam, że byłem już zbyt zmęczony z wyzwaniem Hell Tower i stąd moje wkurwienie sięgnęło zenitu. Ogólnie gierka jest bardzo fajnie zrobiona, no dawno w tak najlepszego coopa nie grałem, baa, jest nawet przyjazna dla niedzielnego gracza, że moja stara nie ma problemu z graniem. Cytuj Odnośnik do komentarza
A_Bogush 387 Opublikowano 5 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 5 milionów sprzedanych kopii, świetny wynik. Dla porównania A Way Out sprzedało się w 3,5 mln sztuk. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 8 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2022 już 7 milionów ;] 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 8 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2022 Bardzo dobrze. Niech mają za dobrą robotę i czekam na kolejnego coopa od nich, mam nadzieję w innych klimatach i jeszcze bardziej wymyślnych etapach. Super gierka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 8 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2022 kapitalna gra. kumpel mnie namówił na coopa i wsiąkłem. humor, stylizacja, fabuła, zagadki. czasami trzeba było pomyśleć ale bardzo intuicyjna gra bez przesadnego wydziwiania. przy okazji dobra terapia dla par mam nadzieję że EA pójdzie za ciosem sukcesu i dostaną kolejną część do zrobienia albo inną grę. mają potencjał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 505 Opublikowano 30 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2022 Zacząłem dzisiaj i ten coop jest wyśmienity. Już pomijając trollowanie drugiego gracza, levele i pomysły to mistrzowski poziom. Jedynie szkoda, że trofea nie wpadają jak się gra jako gość bez gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 31 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2022 Piękna sprawa. Opykaliśmy z młodym, jak zjechał w przeerwie studiów w dwa wieczory przy piweczku. Piękny tytuł z mocnym plot twistem. Polecam mocno growi bracia. Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 372 Opublikowano 31 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2022 Jaki niby plot twist? Tam nic się nie dzieje pod tym względem. Tak jak pomysłami można by było obdarować kilka, jak nie kilkanaście innych gier, tak samo zakończenie jest bez pierdolnięcia względem całej gry i w zasadzie bez większej konkluzji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 31 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2022 47 minut temu, SlimShady napisał: Jaki niby plot twist? Poyebało mi się z "A way out" . A it takes mamy rozgrzebane, bo długie niesamowicie i w kilka sesji się nie skończy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 31 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2022 Piłeś, nie pisz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 505 Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Kuźwa rozdział i akcja ze słoniem Spoiler bardziej brutalne niż w God of War Ascension. Superowa gra, nie dziwne, że miała sporo głosów w forumkowym GOTY. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 450 Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Nie no z tym to przegięli pałę jak na tak lajtowy tytuł - miałem większego moralniaka niż po skończeniu The Last of Us Part II Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 No, jeszcze z odkurzaczem na początku też nieźle. Może nie aż tak, ale i tak się nie spodziewałem takich rzeczy w gierce "dla dzieci" Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 505 Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Skończone wczoraj no i jak ktoś lubi kooperację to polecam mocno, bo od początku do końca gra oferuje masę świetnych pomysłów. Niby końcówka trochę odstaje, ale całościowo jest to genialna pozycja. To Hell Tower to jakieś trudne wyzwanie po przejściu czy jedna z opcjonalnych minigier? Już wywaliłem z dysku, bo i tak mi trofea nie wpadały, ale cała gra była dość łatwa, więc tego chyba nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2022 1 minutę temu, Square napisał: To Hell Tower to jakieś trudne wyzwanie po przejściu czy jedna z opcjonalnych minigier? J Nie powinno zbytnio sprawić problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi