Figuś 21 141 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2022 3 minuty temu, Square napisał: Już wywaliłem z dysku, bo i tak mi trofea nie wpadały a było sobie wykupić za 5zł miesiąc EA Play Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2022 3 minuty temu, Figuś napisał: a było sobie wykupić za 5zł miesiąc EA Play Miałem brać, ale ubzdurało mi się, że promo jest jakoś do końca sierpnia, a to do wczoraj chyba było. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2022 jak znowu będzie za 5 ziko to można się kiedyś zgadać i wbić platynkę Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 030 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2022 3 strony w temacie GOTY zeszłego roku Ludzie na dobrych grach się nie znają. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2022 No ledwo dwie strony mnie zdziwiły, bo tytuł jest na prawdę fenomenalny. Może że to gra tylko pod coop ograniczyło ilość graczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2022 problemem dla wielu był pewnie kompan który umie coś tam na padzie grać. Gra nie jest łatwa jak mogłoby się zdawać i partnerka która nigdy nie grała raczej nie da sobie rady 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2022 Wystarczy mieć znajomych. U graczy to rzadkie zjawisko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake_Plissken 874 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2022 W dniu 4.08.2022 o 01:22, Wredny napisał: Nie no z tym to przegięli pałę jak na tak lajtowy tytuł - miałem większego moralniaka niż po skończeniu The Last of Us Part II Ostatnio z żoną przeszliśmy całą grę i ta akcja ze słoniem i łzami jakoś dziwnie przypominała mi to. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pauli87 47 Opublikowano 14 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2022 trudne jakoś może nie jest, ale koło 1h tam spędziłem. W dniu 5.08.2022 o 13:15, Square napisał: Skończone wczoraj no i jak ktoś lubi kooperację to polecam mocno, bo od początku do końca gra oferuje masę świetnych pomysłów. Niby końcówka trochę odstaje, ale całościowo jest to genialna pozycja. To Hell Tower to jakieś trudne wyzwanie po przejściu czy jedna z opcjonalnych minigier? Już wywaliłem z dysku, bo i tak mi trofea nie wpadały, ale cała gra była dość łatwa, więc tego chyba nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 435 Opublikowano 21 września 2022 Udostępnij Opublikowano 21 września 2022 Chciałby ktos jeszcze raz ograc ze mną z ewentualnym robieniem platynki? Bo partnerka nie jest przekonana do giercowania a ciężko i kogoś znaleźć do grania niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 21 września 2022 Udostępnij Opublikowano 21 września 2022 W dniu 14.08.2022 o 09:21, Pauli87 napisał: trudne jakoś może nie jest, ale koło 1h tam spędziłem Nie było to jakoś bardzo trudne, ale wymagające w porównaniu do reszty. Wskoczyłem tam łącznie 3 razy i jak w drugiej połowie podejdzie się na spokojnie to całość wypada łatwo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 3 lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 3 lutego 2023 10 baniek poszło 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 6 lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2023 Gra posiada polski dubbing jak się nie mylę? Czy każda wersja, również zakupiona w UK? Chodzi mi o wersję na Switcha anyway. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 443 Opublikowano 18 września 2023 Udostępnij Opublikowano 18 września 2023 Dopiero co odkrylismy ten tytul z dzieciakami. Zabawy nie ma konca nawet jak na takiego starego konia jak ja robi to naprawde duze wrazenie. Cala ta mechanika jest w pyte. Juz wiem ze po przejsciu gry bede chcial zmienic postac i wskoczyc w skore tatka Tymczasem idzie nam dosc dobrze wiec moze pora podniesc poprzeczke. Zastanawiam sie czy jest opcja grania miedzy PS4 a PS5 ? W tedy kazdy widzialby tylka swoja perspektywe i bylo by wiecej kombinowania. Grajac na splicie mozna podgladac Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 18 września 2023 Udostępnij Opublikowano 18 września 2023 Grając online też widać obie postacie. Nie wiem w jakim wieku dzieciaki, ale jest tam przynajmniej jeden moment, który dla dzieci może być trochę mocny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 086 Opublikowano 19 września 2023 Udostępnij Opublikowano 19 września 2023 Moi przetrwali i bawili się dobrze 7 i 9 lat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 390 Opublikowano 27 września 2023 Udostępnij Opublikowano 27 września 2023 Przeszedłem z Żoną która pada trzymała pierwszy raz w życiu da się a sama gra to 10/10 pod każdym względem Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 443 Opublikowano 30 września 2023 Udostępnij Opublikowano 30 września 2023 W dniu 18.09.2023 o 14:04, Square napisał: Grając online też widać obie postacie. Nie wiem w jakim wieku dzieciaki, ale jest tam przynajmniej jeden moment, który dla dzieci może być trochę mocny. Przyznam ze trochę mi szczenna opadła, kiedy doszliśmy do tego momentu... Spoiler z królowa - bo o ten moment chodzi prawda ? Fakt iz gierka jest tak podana ze nie można sie oderwać od padów. Gamepley jest soczysty i w każdym razie bardzo urozmaicony, dopieszczony. Fabuła tez jest świetna ale niekoniecznie dla najmłodszych. W kocu gramy tutaj dorosła para ktora co chwile sie kłuci a my jako dorośli nie zwracamy az tak na to uwagi. Inaczej dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 993 Opublikowano 30 września 2023 Udostępnij Opublikowano 30 września 2023 Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 30 września 2023 Udostępnij Opublikowano 30 września 2023 @MEVEK no dokładnie i ten Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 27 marca Udostępnij Opublikowano 27 marca 16 milionów poszło, piękny wynik. Ciekawe co tam się tworzy teraz i czy znowu będzie pod coop. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pauli87 47 Opublikowano 1 kwietnia Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia Aby ktoś z EA nie stwierdził: "robimy grę usługę". Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 086 Opublikowano 2 kwietnia Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia Panowie w garniturach powinni być świadomi co wpłynęło na tak dobrą sprzedaż i kuć żelazo póki gorące. It takes two 2 poproszę. Cytuj Odnośnik do komentarza
adam90 0 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września Ktoś chętny ograć na switchu online? Jak co to discord: adam909212 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi