Square 8 763 Opublikowano 29 grudnia 2024 Opublikowano 29 grudnia 2024 Wtedy jeszcze crossplay nie był tak popularny, ale przynajmniej wystarczy, że jedna osoba ma grę. Split Fiction też chyba nie zanosi się aby był crossplay. Cytuj
Wooyek 1 132 Opublikowano 29 grudnia 2024 Opublikowano 29 grudnia 2024 Tragedia Jest ktoś w takim razie na PC co by chciał to ograć? Cytuj
Square 8 763 Opublikowano 29 grudnia 2024 Opublikowano 29 grudnia 2024 Jest lokalny coop na PC? Cytuj
gtfan 3 308 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) pewnie jakby nie to że gra jest w PS+ i mój młody uparł się żebyśmy razem zagrali to bym przegapił taką perełkę jesteśmy właśnie po tej słynnej scenie ze słoniem, młody (LVL9) ryczał a ja kisłem ze śmiechu bo to tak absurdalnie niewyobrażalne było że nie potrafiłem inaczej mocna akcja, tak samo jak ta z odkurzaczem póki co nie ma nudy, zagadki i elementy zręcznościowe w sam raz dla dziewięciolatka, skubany czasem szybciej wpada na rozwiązanie niż ja pomysły dość różnorodne, nie wszystkich byłem fanem (np. kalejdoskop) ale nie można powiedzieć że twórcy jadą tylko na jednym schemacie, ciągle jest coś nowego, a poziom w stylu Diablo to mała perełka, szkoda że taka krótka mam nadzieję że do końca utrzymają taką różnorodność. jak ktoś jeszcze nie ściągnął z PS+ to niech to robi jak najszybciej bo za parę dni gra wyleci. Edytowane 3 godziny temu przez gtfan Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi