dee 8 808 Opublikowano 15 czerwca 2021 Opublikowano 15 czerwca 2021 4 godziny temu, Boomcio napisał: gołębiarze HODOWCY GOŁĘBI POCZTOWYCH Cytuj
Boomcio 4 028 Opublikowano 15 czerwca 2021 Opublikowano 15 czerwca 2021 2 godziny temu, dee napisał: HODOWCY GOŁĘBI POCZTOWYCH Ta, to patrzteraz: Wędkarze = hodowcy ryb hodowlanych. Cytuj
Alastor84 324 Opublikowano 12 lipca 2021 Opublikowano 12 lipca 2021 (edytowane) Nie przepadam za symulatorami, przede wszystkim samochodowymi. Dla mnie symulacja = nuda. Nie cierpię "fabuły"/częstego "pierd00lenia" w grach wyścigowych. Widać/słychać to szczególnie w grach Codemasters. W sumie nie przepadam też za "otwartym światem" w grach wyścigowych. Wyjątek to Forza Horizon. Nie jest to idealna gra dla mnie (wolę zamknięte trasy). Zresztą FH4 to dla mnie gra "relaksacyjna". Czy będę 1 czy też ostatni to wyścig i tak zaliczony Nie lubię też gier wyścigowych bez muzyki. Wg mnie każda gra powinna mieć jakiś unikalny soundtrack. W takim np; Driveclub muzyka była wg mnie bardzo dobra. Szkoda tylko że nie było większej ilości utworów. Edytowane 12 lipca 2021 przez Alastor84 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi