Skocz do zawartości

Ten gatunek jest nie dla mnie. Chyba.

Featured Replies

Opublikowano
4 godziny temu, Boomcio napisał:

gołębiarze

HODOWCY GOŁĘBI POCZTOWYCH :mevek:

• Odpowiedzi 102
  • Wyświetleń 11 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• SlimShady
    SlimShady

Osobiście mam tak, że kiedyś bardziej grałem dla samego grania(więc najwięcej było ścigałek, sportówek, bijatyk), a teraz muszę mieć poczucie celu i staram się grać w tytuły, które mają wyraźny począt

• Zabawne, bo też sobie uświadomiłem jakiś czas temu, że symulatory samochodowe to zdecydowanie nie mój gatunek. Ale to już ten poziom, że nigdy mnie jakoś specjalnie nie bawiły. Za czasów PSXa te wszys

• Unikam jak ognia: - wszelkie game as a service i inne looter gówna typu destiny, division czy outriders - nudne bezpłciowe dziadostwa nastawione na opylanie skórek w mikrotransakcjach by flexować

Opublikowano
2 godziny temu, dee napisał:

HODOWCY GOŁĘBI POCZTOWYCH :mevek:

Ta, to patrzteraz:

Wędkarze = hodowcy ryb hodowlanych.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Nie przepadam za symulatorami, przede wszystkim samochodowymi. Dla mnie symulacja = nuda. Nie cierpię "fabuły"/częstego "pierd00lenia" w grach wyścigowych. Widać/słychać to szczególnie w grach Codemasters. W sumie nie przepadam też za "otwartym światem" w grach wyścigowych. Wyjątek to Forza Horizon. Nie jest to idealna gra dla mnie (wolę zamknięte trasy). Zresztą FH4 to dla mnie gra "relaksacyjna". Czy będę 1 czy też ostatni to wyścig i tak zaliczony :) Nie lubię też gier wyścigowych bez muzyki. Wg mnie każda gra powinna mieć jakiś unikalny soundtrack. W takim np; Driveclub muzyka była wg mnie bardzo dobra. Szkoda tylko że nie było większej ilości utworów.

Edytowane przez Alastor84