Pupcio 18 645 Opublikowano 20 września 2021 Autor Opublikowano 20 września 2021 Oj figuś A pamiętasz jak Ci się poyebało że kiryu> Pan Majima? Cytuj
Figuś 21 251 Opublikowano 20 września 2021 Opublikowano 20 września 2021 Nigdy nic takiego nie mało miejsca. Wszyscy wiedza gdzie jest miejsce majimy Cytuj
Pupcio 18 645 Opublikowano 20 września 2021 Autor Opublikowano 20 września 2021 Pan Majima robi cosplay tmnt? Ten gość jest niesamowity Cytuj
Labtec 3 668 Opublikowano 20 września 2021 Opublikowano 20 września 2021 Majima? zawsze szanowałem świrusa Cytuj
Soban 4 102 Opublikowano 20 września 2021 Opublikowano 20 września 2021 Yokohama to nowa miejscówka, więc pewnie będzie wałkowana przez następne 3-4 gry z serii xd Ja bym się serio nie pogniewał jakby SEGA dała trochę odpocząć i wypuściła jakąś petardę dopieszczoną, a nie kotlety w nowym sosie co roku. Jak w 2022 nie wyjdzie turowa 8 to będę zaskoczony. Czytałem, że lost judgment ma słabe main story, ale nadrabia jakimś side questem ze szkołą właśnie, więc pewnie yagami senpai ma tam ręce pełne roboty rozwiązując teen dramy. Cytuj
ping 9 048 Opublikowano 27 września 2021 Opublikowano 27 września 2021 Dobra gra ale dupy nie urywa. Dla fana serii (takim jestem) super, jednak póki co królem ostatniej japońszczyzny zostają nowe talesy. Cytuj
_Red_ 12 064 Opublikowano 27 września 2021 Opublikowano 27 września 2021 Nadal są tailing missions, czy w końcu wyjebali to na śmietnik? Cytuj
ping 9 048 Opublikowano 27 września 2021 Opublikowano 27 września 2021 Grę zaczynasz od tailing mission No ale możesz typkiem jeździć na deskorolce po yokohamie więc super. 2 Cytuj
_Red_ 12 064 Opublikowano 27 września 2021 Opublikowano 27 września 2021 No to ładny plaskacz dla fanów xD Czułem ze to pupcio dał smutną minkę i się nie zawiodłem Cytuj
ping 9 048 Opublikowano 27 września 2021 Opublikowano 27 września 2021 A no i klepanie po ryjach bardzo słabe. Naciskasz przycisk, a typ robi jakieś super combosy. Zero skillowości, nawet na hardzie. To kolejny odcinek telenoweli dla fanów. Normalni gracze nie mają tu czego szukać. Pierwszy dzień po odpaleniu byłem nawet niezadowolony, a na tym forum jestem największym fanem gier Nagoshiego. 1 Cytuj
_Red_ 12 064 Opublikowano 27 września 2021 Opublikowano 27 września 2021 Pomyslalem sobie "to chociaz walka musi byc zajebista as usual" i teraz plaskacz na odmulenie nr 2. I tak kupie Cytuj
ornit 2 993 Opublikowano 10 października 2021 Opublikowano 10 października 2021 Ja pierdolę jaka ta gra jest zajebista. Dawno nie śledziłem fabuły z takim zainteresowaniem bez skipowania dialogów i cut-scenek. Gra mi się w to bardzo dobrze. Niby znowu Kamurocho, niby znowu biegamy po mieście i rozdajemy wpierdol, ale jest zupełnie inaczej. 4 Cytuj
giger_andrus 3 145 Opublikowano 13 października 2021 Opublikowano 13 października 2021 (edytowane) Jak się ma Lost Judgment względem Judgment (2018) jeśli chodzi o fabułę i gameplay ? Wystarczą ogólniki. Edytowane 13 października 2021 przez giger_andrus Cytuj
_Red_ 12 064 Opublikowano 13 października 2021 Opublikowano 13 października 2021 Leci z ceny tez ładnie, właśnie folia na olx za 149 zl byla, ale zniknelo zanim się namyslilem, w sensie wysyłkę ktoś musial kliknąć pierwszy ;( Wystawiajcie w pchlim w końcu. Cytuj
Paolo de Vesir 9 232 Opublikowano 29 listopada 2021 Opublikowano 29 listopada 2021 Panowie, czy pierwsze Judgement w wersji na PS4 ma (płaty czy też nie) upgrade do wersji na PS5? Cytuj
Szermac 2 854 Opublikowano 29 listopada 2021 Opublikowano 29 listopada 2021 (edytowane) @Paolo de Vesir Edytowane 29 listopada 2021 przez cotek 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 232 Opublikowano 29 listopada 2021 Opublikowano 29 listopada 2021 W sumie w sklepie wersja na PS5 w promocji za stówkę. Dzięki @cotek Cytuj
_Red_ 12 064 Opublikowano 12 grudnia 2021 Opublikowano 12 grudnia 2021 Po Strażnikach Galaktyki cisnę Lost Judgment. Powrot na stare śmieci z ostatnich gier, wiec miejscowki znajome. Gra tak jak tu straszono, zaczyna się od tailing mission (chyba dla beki jako pstryczek do poprzedniej części, gdzie było to nadużywane do porzygu). Fabuła rozkreca się wolno, tu jakis gnijący trup, tu policjant skazany za macanko w metrze, tam jakies zlecenia detektywistyczne, trochę walki (Yagami jak w poprzedniej części naparza kombosy jak Hwoarrang, latwizna), dretwego stealthu. Fajnie minęła misja w liceum, ale znając serię w końcu zaczną się grubsze intrygi i wszystko zacznie się kleić Zobaczymy opinię za parę(nascie) godzin. Na razie klepię uczniaków na korytarzu. PS Na automatach Segi jest Sonic Fighters PPS ok 10 min później wątki się łączą w kupe xd PPPS widzę, że ruch w temacie prawie jak w Smerfach. Jak można tak olewać dżakuzę. Cytuj
Sylvan Wielki 4 639 Opublikowano 5 stycznia 2022 Opublikowano 5 stycznia 2022 Świetna gra. Aż żal patrzeć, że jej temat, to zaledwie 3 strony. Ukończyłem ją nieco ponad 4 tygodnie temu i podpisuję się pod tym, co napisał @ornit. Fabularnie wypadło znakomicie. Początek intryguje, niestety później wchodzi lekkie stonowanie emocji (zabawa w detektywa w szkole i obijanie facjat uczniaków), ale dalszy przebieg zdarzeń.... Wspaniała sprawa, którą śledzi się z zainteresowaniem. Cieszy także fakt, że nie ma usilnego karmienia odbiorcy poprawnością polityczną, a 3/4 postaci kobiecych, to nie są silne babki mające pod butem każdego samca. Graficznie też jest przyjemnie dla oczu. Tryb jakości oferuje ostrzejszy obraz, niemniej wystarczy założyć kilka razy kombo oprychom, by przerzucić się na 60 ramek i tam już pozostać do napisów końcowych. Te powinny pojawić się w okolicy 34 godziny, więc jest sporo grania. Oczywiście to japońszczyzna. Trzeba lubić. Ja lubię, więc uważam, że mocne 8/10 będzie dlań sprawiedliwą oceną bowiem bawiłem się równie dobrze co przy Yakuzie Kiwami. No i jest Virtua. Natomiast wykonanie twarzy, to istny majstersztyk. 5 1 Cytuj
Schranz1985 694 Opublikowano 8 stycznia 2022 Opublikowano 8 stycznia 2022 Gierka jest bdb, jako fan dzakuzi muszę to przyznać.Fabuła fajnie się rozkręca, postacie jak zawsze tip top i nie ma tu póki co takich akcji że musisz znać historię klanów patriarchow i 20 innych npc.To na plus bo dzakuzi z poczatku przygniatalo.Tu jest 4/5 postaci i na spokojnie sobie ogarniam pewnie później będą większe intrygi bo już widać że pójdzie to w stronę szkoła>morderstwa>yakuza.Graficznie jest ładnie 60 fps robi, walka niby ok ale mam z nią problem.W yakuzach przyjemniej mi się walczyło.Tu jestem trochę zagubiony i trochę maszuje kwadrat kwadrat trójkąt itd.Dlatego mam pytanie, które skille polecacie wykupić najpierw by walka nabrała rumieńców?Jestem w 4ch i oszczędzałem pkt wykupilem tylko lepsze uniki itd bo to wpływa na mechanikę.Te ex actions w dzakuzi jakoś więcej opcji dawały.Też brakuję mi trochę Kiryu dracego jape przed walka, tu taki grzeczny nauczyciel.Mimo wszystko gra jest ciekawa i chce się grać.Poboczne olewam, może ze 3 knajpy odwiedziłem, raz salon...Troche jest recyklingu wiadomo.EditNo i 1 raz gram po angielsku.Pewnie trochę tracę w dzakuzi nie dało by rady bo już przyzwyczajony do głosów Kiryu czy Majimy.Tu jest ten plus że dla mnie to 1 część i dubb jest ok więc tak sobie pogram.No ale te teksty czytane... 21 rok gierka...Trochę to męczy. Cytuj
[InSaNe] 2 504 Opublikowano 19 kwietnia 2022 Opublikowano 19 kwietnia 2022 (edytowane) Ależ ta gra jest zaje.bista <3 Moje GOTY 2021 Sam świetny wątek główny to jakieś 20 godzin, a szkolne misje co najmniej drugie tyle, nie mówiąc o reszcie sidequestów. Kombajn Zrobił Ktoś platynę? Ja w Judgment zrobiłem i wyszło prawie 80 godzin. Tu mam wrażenie, że wymaga to jeszcze więcej O_o 9/10 daję z czystym sumieniem i każdemu polecam. Nie zawiedziecie się. Oczywiście obowiązkowo zaczynamy od Judgment, wtedy zżywamy się z całą ekipą jeszcze bardziej Edytowane 19 kwietnia 2022 przez [InSaNe] 2 Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 22 stycznia Opublikowano 22 stycznia Ogrywam powoli wersję PS5, byłem trochę znużony pod koniec Judgement i tutaj ten słynny początek z tailing mission mnie dobił. Wróciłem jednak w ten weekend i pograłem chapter w szkole, no i co można powiedzieć, czuć vibe Personek, ogólnie gra jest pod każdym względem gameplayu nieco lepsza niż jedynka, lepsza walka, lepsze nawet to drętwe skradanie, deskorolka dostępna, cała Yokohama dostępna, no ale przede wszystkim ten wątek szkolny to jest to co mnie przyciągnie do tej gry na dłużej <3. Cytuj
Pupcio 18 645 Opublikowano 22 stycznia Autor Opublikowano 22 stycznia Też najbardziej przez tę szkołe mam ochote zagrać. Ogarnęli trochę dauna z tym śledzeniem? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi