schabek 5 315 Opublikowano 16 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2021 Spoznialskich i zapominalskich proponuje nie wywolawac. Tak jak w losowaniach u Kmiota. Jak masz wazniejsze sprawy na glowie to twoja strata. Przy okazji konkurencji sie pozbedziemy Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 16 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2021 Ja bym dopuścił gościa Cytuj Odnośnik do komentarza
bobi_88 31 Opublikowano 16 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2021 Oj proszę proszę o wyjątek Coś mi się ubzdurało, że dzień przerwy dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 16 czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2021 To czekam na głosy, niech wstawi typy (poza Finlandia - Rosja, to juz na pewno odpada), zobaczymy co z tym zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 315 Opublikowano 16 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2021 Nie no, reszte jego typow to ja tam proponuje przyjac Fin-Ros oczywiscie odpada Cytuj Odnośnik do komentarza
bobi_88 31 Opublikowano 16 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2021 Dziękuję pięknie i przepraszam za kłopot Turcja-Walia 2-0Włochy-Szwajcaria 1-2Ukraina-Macedonia Płn 2-0Dania-Belgia 1-3Holandia-Austria 0-0Szwecja-Słowacja 3-1Chorwacja-Czechy 2-1Anglia-Szkocja 2-0Węgry-Francja 0:4Portugalia-Niemcy 1-3Hiszpania-Polska 3-1 Cytuj Odnośnik do komentarza
alb84 943 Opublikowano 16 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2021 Włochy-Szwajcaria 2:1Ukraina-Macedonia płn 2:1Dania-Belgia 1:3Holandia-Austria 2:1Szwecja-Słowacja 2:2Chorwacja-Czechy 1:0Anglia-Szkocja 3:0Węgry-Francja 1:4Portugalia-Niemcy 2:3Hiszpania-Polska 2:1 Jak już po ptokach, to luzik Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 16 czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2021 Jak ci dwa mecze w plecy nie przeszkadzaja to dla mnie luz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 17 czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2021 Brak typów wicelidera i mimo wszystko bardzo mało trafionego 3:0 dla Włochów nieco wywróciło tabele puszkin 16 Welna 16 luk_ash 15 kanabis 14 ofsajd 14 Kmiot 14 Figuś 14 Kosmos 14 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Welna 1 094 Opublikowano 17 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2021 Zapisze sobie ten post bo pewnie jest to moje ostatnie posiedzenie na szczycie tabeli Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 159 Opublikowano 17 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2021 5 godzin temu, Bartg napisał: Brak typów wicelidera i mimo wszystko bardzo mało trafionego 3:0 dla Włochów nieco wywróciło tabele puszkin 16 Welna 16 luk_ash 15 kanabis 14 ofsajd 14 Kmiot 14 Figuś 14 Kosmos 14 Podoba mi się ta tabela, zwłaszcza że wyniki podaje na pałę bez zbędnych analiz i do tej pory obejrzałem tylko mecz otwarcia i naszych pokrak XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 17 czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2021 Pewnie dlatego takie dobre trafienia, overthinking to nie jest dobra rzecz w typerku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 18 czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2021 Jest dobrze, plan nie trafienia żadnego dokładnego wyniku sprawdza się doskonale Welna 21 Robak 20 puszkin 19 luk_ash 19 kanabis 19 Kmiot 19 Figuś 19 lukaszt_89 19 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 435 Opublikowano 18 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2021 Robak jaka kolejka życia luknijcie Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 18 czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2021 6 minutes ago, kanabis said: Robak jaka kolejka życia luknijcie Trzeba Mariana Banasia wezwać, żeby sprawdził temat bo to mocno podejrzane Cytuj Odnośnik do komentarza
Robak 1 233 Opublikowano 18 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2021 Godzinę temu, kanabis napisał: Robak jaka kolejka życia luknijcie No już sobie wczoraj zasymulowałem, że jakbym u buka na 1 kuponie ostatnie 4 mecze miał wrzucone dokładne wyniki to za dwójeczkę by wyszło 13 tysi A ja jakieś durne łączniki wrzucałem... Ale wiadomo, że jakbym to obstawił to by nie weszło, więc fajnie, że chociaż w typerku się udało 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 435 Opublikowano 18 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2021 Ja wczoraj wyjalem 560 za 150. Zawsze cos. Poszlo na italie, ukraine i holandie. Jak sie przejzy drabinke to spoko mozna pewniaczki obstawic kto wejdzie do cwiercfinalu lub polfinalu. Tym bardzien ze na tym turnieju praktycznie zero niespodzianek jesli chodzi o najmocniejsze reprezentacje. Obstawienie na hiszpanie, holandie i danie na najblizsze spotkania tez mysle ze kupon formalnosc. Wiadomo nie sa to ogromne sumy ale potrojenie wkladu za tak prawdopodobne zdarzenia to imo spoko opcja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Aleks 488 Opublikowano 18 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2021 8 minut temu, kanabis napisał: Obstawienie na hiszpanie Granie przeciw Polsce? Będzie 0-0 Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 617 Opublikowano 18 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2021 Nie no, tragedii nie ma, ma się trochę tego farta. Ciekawy jestem jak rozwiążemy kwestię nagród, jeśli będzie więcej niż jeden zwycięzca/drugie/trzecie miejsce. Książki ode mnie to nie problem, bo pula na tyle szeroka, że mogę nagrodzić więcej osób i możemy ustalić, że w przypadku ex-aequo pierwszeństwo w wyborze nagród ma ten, kto trafi więcej bezpośrednich wyników. Ale co zrobić z jednym padem, jedną Yakuzą i PRZEDE WSZYSTKIM jednym steelem CP2077? No? Lepiej, żeby nie trzeba było się o fanty napierdalać. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 435 Opublikowano 18 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2021 Akurat jesli chodzi o naszych orlow ZAWSZE mozna liczyc ze jednak niespodzianki nie sprawia Chyba jedyna jak zyje 32 lata to te 2-0 z niemcami. Pamietam ze jak jechalem autem i uslyszalem wynik do przerwy to poszulem taki konfjuz jakby mi ktos lsd pod język podlozyl. Takie to bylo nieprawdopodobne. Nie no badzmy powazni, szwecje uratowala badz co badz dobra gra w defensywie. Nieskutecznosc hiszpanow swoja droga ale bledow w obronie raczej szwedzi nie popelniali. A nasi? Raz dwa sie pogubia, przy 80% posiadaniu hiszpanow pewnie sami sobie pierdolna bramke. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 18 czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2021 Będzie dogrywka - obstawienie meczu Legia-Bodo Glimt Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 435 Opublikowano 18 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2021 1 minutę temu, Kmiot napisał: Nie no, tragedii nie ma, ma się trochę tego farta. Ciekawy jestem jak rozwiążemy kwestię nagród, jeśli będzie więcej niż jeden zwycięzca/drugie/trzecie miejsce. Książki ode mnie to nie problem, bo pula na tyle szeroka, że mogę nagrodzić więcej osób i możemy ustalić, że w przypadku ex-aequo pierwszeństwo w wyborze nagród ma ten, kto trafi więcej bezpośrednich wyników. Ale co zrobić z jednym padem, jedną Yakuzą i PRZEDE WSZYSTKIM jednym steelem CP2077? No? Lepiej, żeby nie trzeba było się o fanty napierdalać. Chyba najsprawiedliwiej by bylo po prostu w pierwszej kolejnosci przy remisie liczyc trafione dokladne wyniki. A potem to nie wiem. Losowanie ksyw ze sloika przez mame Bartga chyba Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 18 czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2021 Tak to bedzie pierwsze kryterium - trafienia za 3 pkty, potem proponuje trafienie mistrza, wice i krola. Chyba po tylu krokach remisu nie bedzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Aleks 488 Opublikowano 18 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2021 3 minuty temu, kanabis napisał: Akurat jesli chodzi o naszych orlow ZAWSZE mozna liczyc ze jednak niespodzianki nie sprawia Chyba jedyna jak zyje 32 lata to te 2-0 z niemcami. Pamietam ze jak jechalem autem i uslyszalem wynik do przerwy to poszulem taki konfjuz jakby mi ktos lsd pod język podlozyl. Takie to bylo nieprawdopodobne. Nie no badzmy powazni, szwecje uratowala badz co badz dobra gra w defensywie. Nieskutecznosc hiszpanow swoja droga ale bledow w obronie raczej szwedzi nie popelniali. A nasi? Raz dwa sie pogubia, przy 80% posiadaniu hiszpanow pewnie sami sobie pierdolna bramke. Ja miałem zawsze problem ze stawianiem przeciwko 'naszym'. Z jednej strony się im kibicuje, z drugiej strony kasa czeka. 1 minutę temu, Bartg napisał: Tak to bedzie pierwsze kryterium - trafienia za 3 pkty, potem proponuje trafienie mistrza, wice i krola. Chyba po tylu krokach remisu nie bedzie Proponuję, mimo wszystko ustalić, że w takim przypadku pierwsze miejsce wędruje do tego który pierwszy oddał typu w... tu do ustalenia (finał, ćwierćfinały, 1 kolejka - tu trochę lipa bo już się odbyła). Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 18 czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2021 Nie no pierwsze kryterium liczymy trafione od poczatku mecze za 3 pkty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi