Opublikowano 16 czerwca 20213 l Spoznialskich i zapominalskich proponuje nie wywolawac. Tak jak w losowaniach u Kmiota. Jak masz wazniejsze sprawy na glowie to twoja strata. Przy okazji konkurencji sie pozbedziemy
Opublikowano 16 czerwca 20213 l Oj proszę proszę o wyjątek Coś mi się ubzdurało, że dzień przerwy dzisiaj
Opublikowano 16 czerwca 20213 l Autor To czekam na głosy, niech wstawi typy (poza Finlandia - Rosja, to juz na pewno odpada), zobaczymy co z tym zrobic
Opublikowano 16 czerwca 20213 l Nie no, reszte jego typow to ja tam proponuje przyjac Fin-Ros oczywiscie odpada
Opublikowano 16 czerwca 20213 l Dziękuję pięknie i przepraszam za kłopot Turcja-Walia 2-0Włochy-Szwajcaria 1-2Ukraina-Macedonia Płn 2-0Dania-Belgia 1-3Holandia-Austria 0-0Szwecja-Słowacja 3-1Chorwacja-Czechy 2-1Anglia-Szkocja 2-0Węgry-Francja 0:4Portugalia-Niemcy 1-3Hiszpania-Polska 3-1
Opublikowano 16 czerwca 20213 l Włochy-Szwajcaria 2:1Ukraina-Macedonia płn 2:1Dania-Belgia 1:3Holandia-Austria 2:1Szwecja-Słowacja 2:2Chorwacja-Czechy 1:0Anglia-Szkocja 3:0Węgry-Francja 1:4Portugalia-Niemcy 2:3Hiszpania-Polska 2:1 Jak już po ptokach, to luzik
Opublikowano 17 czerwca 20213 l Autor Brak typów wicelidera i mimo wszystko bardzo mało trafionego 3:0 dla Włochów nieco wywróciło tabele puszkin 16 Welna 16 luk_ash 15 kanabis 14 ofsajd 14 Kmiot 14 Figuś 14 Kosmos 14
Opublikowano 17 czerwca 20213 l Zapisze sobie ten post bo pewnie jest to moje ostatnie posiedzenie na szczycie tabeli
Opublikowano 17 czerwca 20213 l 5 godzin temu, Bartg napisał: Brak typów wicelidera i mimo wszystko bardzo mało trafionego 3:0 dla Włochów nieco wywróciło tabele puszkin 16 Welna 16 luk_ash 15 kanabis 14 ofsajd 14 Kmiot 14 Figuś 14 Kosmos 14 Podoba mi się ta tabela, zwłaszcza że wyniki podaje na pałę bez zbędnych analiz i do tej pory obejrzałem tylko mecz otwarcia i naszych pokrak XD
Opublikowano 17 czerwca 20213 l Autor Pewnie dlatego takie dobre trafienia, overthinking to nie jest dobra rzecz w typerku.
Opublikowano 18 czerwca 20213 l Autor Jest dobrze, plan nie trafienia żadnego dokładnego wyniku sprawdza się doskonale Welna 21 Robak 20 puszkin 19 luk_ash 19 kanabis 19 Kmiot 19 Figuś 19 lukaszt_89 19
Opublikowano 18 czerwca 20213 l Autor 6 minutes ago, kanabis said: Robak jaka kolejka życia luknijcie Trzeba Mariana Banasia wezwać, żeby sprawdził temat bo to mocno podejrzane
Opublikowano 18 czerwca 20213 l Godzinę temu, kanabis napisał: Robak jaka kolejka życia luknijcie No już sobie wczoraj zasymulowałem, że jakbym u buka na 1 kuponie ostatnie 4 mecze miał wrzucone dokładne wyniki to za dwójeczkę by wyszło 13 tysi A ja jakieś durne łączniki wrzucałem... Ale wiadomo, że jakbym to obstawił to by nie weszło, więc fajnie, że chociaż w typerku się udało
Opublikowano 18 czerwca 20213 l Ja wczoraj wyjalem 560 za 150. Zawsze cos. Poszlo na italie, ukraine i holandie. Jak sie przejzy drabinke to spoko mozna pewniaczki obstawic kto wejdzie do cwiercfinalu lub polfinalu. Tym bardzien ze na tym turnieju praktycznie zero niespodzianek jesli chodzi o najmocniejsze reprezentacje. Obstawienie na hiszpanie, holandie i danie na najblizsze spotkania tez mysle ze kupon formalnosc. Wiadomo nie sa to ogromne sumy ale potrojenie wkladu za tak prawdopodobne zdarzenia to imo spoko opcja.
Opublikowano 18 czerwca 20213 l 8 minut temu, kanabis napisał: Obstawienie na hiszpanie Granie przeciw Polsce? Będzie 0-0 Spoiler
Opublikowano 18 czerwca 20213 l Nie no, tragedii nie ma, ma się trochę tego farta. Ciekawy jestem jak rozwiążemy kwestię nagród, jeśli będzie więcej niż jeden zwycięzca/drugie/trzecie miejsce. Książki ode mnie to nie problem, bo pula na tyle szeroka, że mogę nagrodzić więcej osób i możemy ustalić, że w przypadku ex-aequo pierwszeństwo w wyborze nagród ma ten, kto trafi więcej bezpośrednich wyników. Ale co zrobić z jednym padem, jedną Yakuzą i PRZEDE WSZYSTKIM jednym steelem CP2077? No? Lepiej, żeby nie trzeba było się o fanty napierdalać.
Opublikowano 18 czerwca 20213 l Akurat jesli chodzi o naszych orlow ZAWSZE mozna liczyc ze jednak niespodzianki nie sprawia Chyba jedyna jak zyje 32 lata to te 2-0 z niemcami. Pamietam ze jak jechalem autem i uslyszalem wynik do przerwy to poszulem taki konfjuz jakby mi ktos lsd pod język podlozyl. Takie to bylo nieprawdopodobne. Nie no badzmy powazni, szwecje uratowala badz co badz dobra gra w defensywie. Nieskutecznosc hiszpanow swoja droga ale bledow w obronie raczej szwedzi nie popelniali. A nasi? Raz dwa sie pogubia, przy 80% posiadaniu hiszpanow pewnie sami sobie pierdolna bramke.
Opublikowano 18 czerwca 20213 l 1 minutę temu, Kmiot napisał: Nie no, tragedii nie ma, ma się trochę tego farta. Ciekawy jestem jak rozwiążemy kwestię nagród, jeśli będzie więcej niż jeden zwycięzca/drugie/trzecie miejsce. Książki ode mnie to nie problem, bo pula na tyle szeroka, że mogę nagrodzić więcej osób i możemy ustalić, że w przypadku ex-aequo pierwszeństwo w wyborze nagród ma ten, kto trafi więcej bezpośrednich wyników. Ale co zrobić z jednym padem, jedną Yakuzą i PRZEDE WSZYSTKIM jednym steelem CP2077? No? Lepiej, żeby nie trzeba było się o fanty napierdalać. Chyba najsprawiedliwiej by bylo po prostu w pierwszej kolejnosci przy remisie liczyc trafione dokladne wyniki. A potem to nie wiem. Losowanie ksyw ze sloika przez mame Bartga chyba
Opublikowano 18 czerwca 20213 l Autor Tak to bedzie pierwsze kryterium - trafienia za 3 pkty, potem proponuje trafienie mistrza, wice i krola. Chyba po tylu krokach remisu nie bedzie
Opublikowano 18 czerwca 20213 l 3 minuty temu, kanabis napisał: Akurat jesli chodzi o naszych orlow ZAWSZE mozna liczyc ze jednak niespodzianki nie sprawia Chyba jedyna jak zyje 32 lata to te 2-0 z niemcami. Pamietam ze jak jechalem autem i uslyszalem wynik do przerwy to poszulem taki konfjuz jakby mi ktos lsd pod język podlozyl. Takie to bylo nieprawdopodobne. Nie no badzmy powazni, szwecje uratowala badz co badz dobra gra w defensywie. Nieskutecznosc hiszpanow swoja droga ale bledow w obronie raczej szwedzi nie popelniali. A nasi? Raz dwa sie pogubia, przy 80% posiadaniu hiszpanow pewnie sami sobie pierdolna bramke. Ja miałem zawsze problem ze stawianiem przeciwko 'naszym'. Z jednej strony się im kibicuje, z drugiej strony kasa czeka. 1 minutę temu, Bartg napisał: Tak to bedzie pierwsze kryterium - trafienia za 3 pkty, potem proponuje trafienie mistrza, wice i krola. Chyba po tylu krokach remisu nie bedzie Proponuję, mimo wszystko ustalić, że w takim przypadku pierwsze miejsce wędruje do tego który pierwszy oddał typu w... tu do ustalenia (finał, ćwierćfinały, 1 kolejka - tu trochę lipa bo już się odbyła).
Opublikowano 18 czerwca 20213 l Autor Nie no pierwsze kryterium liczymy trafione od poczatku mecze za 3 pkty.