Skocz do zawartości

Euro 2020(1) - Typer

Featured Replies

Opublikowano

xd

Słaby wyczyn, ale za bezczelność możesz coś dostać. Wybierz sobie nagrodę, daj adres na PM. Tylko ostrzegam, że ta wysyłka będzie miała niski priorytet.

Innych ostrzegam, że drugi raz taki numer nie przejdzie!

• Odpowiedzi 550
  • Wyświetleń 46,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Wszystko wiadomo  golab 53 lukaszt_89 48 Figuś 47    @golab  @lukaszt_89  @Figuś   Szacun dla wsz

• Ok, wstępna lista gotowa, całkiem prawdopodobne, że do czasu wyników zdążę coś dorzucić do puli, bo z paroma tytułami jeszcze się waham czy chcę je sobie zostawić w kolekcji. Więc lista może się jeszc

• No nie najlepiej, moze powinnismy oddzielic prawdziwych znawcow futbolu a takich schabkow wjebac do pucharu intertoto. Niech tam sie bija o karnet na wesole miasteczko

Opublikowano
26 minut temu, Welna napisał:

Panie @golab klaniam sie mistrzowi.

Jaki pad Pana interesuje?

+ Adresik na pw

Zakupie go online z dostawa na podany adreschyba ze chcesz cos innego a podobnej wartosci, gierje czy co to daj znac

a dziękuję, wezmę padzika od xboxa, do kompa mi się nada:hi:

Opublikowano
5 minut temu, Kmiot napisał:

xd

Słaby wyczyn, ale za bezczelność możesz coś dostać. Wybierz sobie nagrodę, daj adres na PM. Tylko ostrzegam, że ta wysyłka będzie miała niski priorytet.

Innych ostrzegam, że drugi raz taki numer nie przejdzie!

Oglądało się Mentalistę swego czasu. :kaz: Bardzo dziękuję Panie Kmiocie. Poproszę biografię ♥Madonny♥.

Opublikowano

@Kmiot

Dobiorę w takim razie jeszcze Muzeum dusz czyśćcowych: Opowieści niesamowite - Stefan Grabiński.

Dzięki.

Opublikowano

Dzięki za zabawę, gratulacje dla zwycięzców i organizatora za sprawne przeprowadzenie całego typowania! 

Opublikowano

Juz za rok i 5 miesiecy sie wam odgryze cwaniaczki forumowe

Gratulacje

Edytowane przez Welna

Opublikowano
7 hours ago, Kmiot said:

No słuchaj, czy ja wyślę Ci jedną książkę, czy dwie to mi nie robi różnicy i,tak trzeba zapakować, zaadresować i wysłać, a one i tak wszystkie w piwnicy leżą, więc trudno to nazwać skubaniem, no ale jak na siłę, to w sumie nie ma sensu ;)

Dobra misiu to dawaj Mistrza i Malgorzate :)

Opublikowano

No kurwa, już zapakowałem xd

Ale ok, i tak jutro zabieram do wysyłki tylko pierwszą trójkę typera, więc Twoje w wolnej chwili przepakuję i w czwartek postaram się pchnąć razem z Bartgiem i Buttem.

Opublikowano
  • Autor

Fajnie, że temat nagród idzie do przodu, jak z resztą nagród? Jest kontakt? Ja czekam na kod od Schabka.

Opublikowano
  • Autor

Dotarło i do mnie, zapakowanie 12/10, jak zamawiam elektronikę to tak ludzie nie pakują rzeczy :banderas:

1626432457633.jpg

Opublikowano

Książeczka doszła dzisiaj. Dzięki @Kmiot ! Potwierdzam, wszystko legancko zapakowane jakby ajfona wysyłał, a nie książkę. :obama:

Opublikowano

A Schabek wraca czy co? Wystarczy już tych wygłupów. Już po zawodach, może wrócić.

Opublikowano

a kod nie przypadał zdobywcy drugiego miejsca czasem?

Opublikowano
  • Autor
On 7/17/2021 at 6:52 PM, lukaszt_89 said:

No dokładnie ^^ Kod Ps był za drugie miejsce.

No fakt poyebalo mi sie, to wybierz jaki kod chcesz. 

Opublikowano

Kody na plusa wyslane do naszego wicemistrza. Jeszcze raz sorry @lukaszt_89 ze musiales tyle czekac ale no co zrobic, moderacyjne gestapo do cieki na moj widok dolozylo jeszcze wybiorcze stosowanie regulaminu wedlug ich widzimisie. Ale nie jestem msciwy i dla nich tez cos mam. Elo

Spoiler

tenor.gif