Soul 1 306 Opublikowano 17 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 Vesir zjedz snickersa... 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 17 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 Dlaczego ma ma opierdolić sniksa? Gówno wiadomo o tej grze, a hajpowana jest jak nie wiadomo co... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 17 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 13 minut temu, Soban napisał: Z budowaniem to mam nadzieję, że będzie jak w F4 gdzie wystarczyło odbębnić tutorial w sanctuary hills i potem wyłożyć na to lache, bo questy od murzyna do minuteman te ważniejsze i tak wpadały. moim zdaniem, budowanie własnego statku, może sprawdzić się znacznie lepiej niż te budowanie osady w Falloucie które było wrzucane kompletnie z czapy, na fali popularności różnego rodzaju builiderów z gier mobilnych Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 17 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 13 minut temu, Figuś napisał: Dlaczego ma ma opierdolić sniksa? Gówno wiadomo o tej grze, a hajpowana jest jak nie wiadomo co... naprawdę dziwisz się że ludzie czekają na kolejną grę twórców serii Elder Scrolls i Fallouta? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 17 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 Po F76? Tak, tak samo jak nie dziwi mnie nagły wzrost tego zainteresowania po 21 września 2020 A jeżeli sie potwierdzi to o czym piszesz i miałby to być tytuł bardziej nastawiony na space sim jak NMS to ja dziękuję i zostaję przy ED Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 17 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 Ja to nie wiem jak po f4 można czekać na ich gry xD serio, wiem że graczy trzeba yebać ale bethesda robi to w najgorszy możliwy sposób Cytuj Odnośnik do komentarza
Soul 1 306 Opublikowano 17 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 32 minuty temu, Figuś napisał: Dlaczego ma ma opierdolić sniksa? Gówno wiadomo o tej grze, a hajpowana jest jak nie wiadomo co... Hajpować niewolno ale marudzić już tak, o grze nie wiele wiadomo, więc może poczekajmy ze wszystkimi osądami, to, że tu dwóch typów na krzyż nie grzeje ta gra nie oznacza, że inni też tak mają. Rzucą coś konkretnego to się oceni, może tym razem zrobią coś na prawdę wybitnego, F76 to kupa, ale z tego co kojarzę F4 taki zły nie był. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 17 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 15 minut temu, Figuś napisał: Po F76? Tak, tak samo jak nie dziwi mnie nagły wzrost tego zainteresowania po 21 września 2020 wiesz premiera w Game Passie którego opłaca tutaj mnóstwo ludzi działa na wyobraźnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 17 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 Mam GP i dalej nie jestem przekonany oraz nie działa mi na wyobraźnie. Słysząc hasło "bethesda" widzę to Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 17 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 12 minut temu, Soul napisał: Hajpować niewolno ale marudzić już tak, o grze nie wiele wiadomo, więc może poczekajmy ze wszystkimi osądami, to, że tu dwóch typów na krzyż nie grzeje ta gra nie oznacza, że inni też tak mają. ej, ale ja nie pisałem nic o samym SF tylko o tym, że nie uważam żeby MS starał się wystarczająco Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 17 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 koła na nowo nie wymyślą ale gameplayu się najbardziej obawiam jak nic nie zmienią to będzie pewnie 7/10 giereczka Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 17 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 Niczego więcej niż Skyrima w skórce sci-fi się nie spodziewam i więcej nie potrzebuje. Resztę załatwią tradycyjnie już mody. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 17 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 nowy leak, więcej scian Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 17 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 17 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 3 godziny temu, Pupcio napisał: Ja to nie wiem jak po f4 można czekać na ich gry xD serio, wiem że graczy trzeba yebać ale bethesda robi to w najgorszy możliwy sposób Jakby posługiwać się logiką forumową to hype powinien być potężny bo f4 ma ponad 85 średnią na meta. W sumie też nie ma co skazywać tego Starfielda na porażkę. Trochę tych gierek rpg Bethesda wydała. Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 17 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 Dla mnie osobiście to 85% Fallouta 4 na Metacritic to przekręt generacji. Zadziałała siła marki i długa przerwa w stosunku do poprzedniej części. Ale jak już wspomniałem, to tylko moje zdanie i oparte na gołej, premierowej wersji + z sentymentem do klasycznych części Fallout. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 17 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 Fallout 4 to dobra gra, ale słaby Fallout. ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 17 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 Szczerze to z tą dobrą grą też bym tak nie przesadzał xD jedyne co trzeba oddać becie to, to że potrafią robić światy które aż chce się zwiedzać no ale na tym się kończą zalety ich gier Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 17 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 Mimo wszystko fajnie było spędzić 50 godzin na strzelaniu do mutantów i odkrywaniu nowych miejscówek. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 17 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 No eksploracja w 4 była spoko, trochę się tego wstydzę ale nawet mam tam Ale Starfield to musi zaoferować coś więcej niż fajne zwiedzanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 856 Opublikowano 17 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 Po F4 zero kredytu zaufania. Na Fallouta tam zawsze mieli wywalone, ktoś z szefostwa kupił markę i kazał im klepać coś w tym świecie. No i wychodzi to tak sobie. Jednak TESa jako swoje dziecko traktują dobrze, Skyrim był naprawdę dopieszczoną gierką. F3 był świetny bo był to powrót znanej marki, co prawda mocno ugrzecznionej ale zawsze. Vegas fajny mod na bazie F3 z masą błędów. F4 nudy. W F76 nawet nie zamierzam zagrać. Tak samo nie czają tego świata jak Ubisoft Might of Magic. TESVI będzie dopieszczony i będzie to spokojnie gierka powyżej 90 na meta. W to wierzę, a całą resztę traktuje jak projekty poboczne mniej uzdolnionej części ekipy oraz jako testy technologii. Jak coś z tego wyjdzie fajnego spoko, będę mile zaskoczony. Jednak czekam na prawdziwe mięsko w postaci nowego TESa. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 18 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 Spędziłem jakieś 80h w Falloucie 4 i o ile wkurzało mnie że gra jest słabym RPG i to co zrobili z rozwojem postaci i systemem dialogowym to nie mogę odmówić Bethesdzie tego że umie kreować światy i rozgrywka w ich tytułach jest cholernie wciągająca. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 856 Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 No fakt sam projekt świata i jego wygląd bardzo spoko ale reszta Do F4 podchodziłem już 2 razy, raz na One i raz na PC i zawsze ten sam grymas bólu. Na One nawet pograłem parę godzin ale na PC wleciał już zwrot po 3h. Myślałem ,że gra zyska w wyższych ustawieniach ale jednak nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 na pc to można dobrze zmodować gierkę, tylko fabularnego moda to chyba nie ma xd Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 ...ale proszę F4 nie szkalować, bo to szalenie fajna gra była z wybitnym EMERGENTNYM gameplayem. Starfield też dostarczy, zobaczycie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi