Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 Mi też się przyjemnie gra w tego Fallouta, bo jednak nie ma drugiej takiej gry jesli chodzi o dobrze ujęte realia post apo. Podobne mechanicznie TOW było lepszą grą całościowo, ale F4 to jest jednak uniwersum które chce się zwiedzać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 814 Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 Ja ma tylko jedno życzenie żeby ta gra nie skończyła jak starcitizen jako wieczny projekt…. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 18 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 tego akurat jestem dosyć pewny xD Cytuj Odnośnik do komentarza
DamianGrecky 477 Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 Również dobrze wspominam F4. Był na maxa drewniany, zacofany technologicznie, paskudny i miałki fabularnie, ale sprawdzał się jako esencja bycia grą. Grając miało się pewność, że każdy zakamarek warto zwiedzić, eksploracja zniszczonego świata dawała radość i niesamowicie wciągała. Zdecydowanie ten fakt przysłaniał liczne minusy i o to zdecydowanie chodzi w GRACH. Jest fun? Wystarczy. Cała reszta jest przyjemnym dodatkiem, ale gdy produkt wciąga to już jest dobrze. Spotkanie Szponów Śmierci, które w rytm kalecznej animacji rzucają tobą jak workiem cebuli i w panice zastanawiasz się czy z tego wyjdziesz, bo pancerz wyje i kwiczy? Jeszcze jak Z tego co pamiętam to chyba nawet wbiłem platynkę na PS. Jeżeli Starfield pozwoli z wypiekami na twarzy zwiedzać oraz odkrywać obce planety, światy i porzucone statki kosmiczne plus zapewni ciekawe uniwersum i usprawni technikalia, to jestem na tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 Godzinę temu, DamianGrecky napisał: Również dobrze wspominam F4. Był na maxa drewniany Prawda. Wykonujemy matematyczne działanie: Bethesda + gry = Cytuj Odnośnik do komentarza
DamianGrecky 477 Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 Jednego możemy być (prawie) pewni. Po premierze Cyberśmiecia żaden deweloper nie odważy się już wydać gry z proceduralnym systemem bugów, wiec jaki Starfield będzie taki będzie, ale powinien być w miarę sprawny technicznie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 958 Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 Oj nie był bym tego taki pewien, pewnie jakieś mądre głowy już myślą że to co się działo z CP2077 zostało zapomniane (Anthem, F76 i Ghost Reacon Breakpoint mało co zmieniły w tej kwestii) : ) . Co do Starfielda wiadomo czy to będzie crossgen (mam nadzieję że nie)? Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 18 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 Raczej będzie cross-gen, co powinno być raczej dobrą informacją bo to oznacza że więcej osób będzie mogła zagrać Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 Fallout w kosmosie, tylko tego chcę. Kurde, gdyby mozna było składać stateczki i szczelać piu piu nimi w kosmosie, to byłoby bosko. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 52 minuty temu, ASX napisał: Raczej będzie cross-gen, co powinno być raczej dobrą informacją bo to oznacza że więcej osób będzie mogła zagrać Ja już tak nie myślę. Raczej w kategorii - nadal będzie pastgen tyle, ze w 4k i 120 klatek. Ja już chce żeby się odcieli od tych konsol i w dupie ze wspieraniem mejmów. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
DamianGrecky 477 Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 Dla porządnego next gena to bym zainwestował w końcu w XSX A new Starfield rumor claims none other than Hollywood powerhouse Tom Cruise is starring in the game. Planeta karłów potwierdzona Cytuj Odnośnik do komentarza
Oski918 63 Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 Też bym chciał w końcu coś nextgen only. XSX to świetny sprzęt i byłoby miło zagrać w końcu w coś w pełni wykorzystującego moc w nim drzemiącą. Kupując XONE parę miesięcy po jego premierze ogrywałem Dead Rising 3, Titanfalla, Forze Motorsport 5 czy nawet chociażby Outlasta, które nie pojawiły się na X360. A teraz jedynym takim tytułem póki co było The Medium Dobrze, że chociaż stare gierki dostają często kopa, bo chociażby Fallout 4 dużo bardziej mi podszedł jak niedawno zacząłem go od początku na nowym xboksie w 4k, z odblokowanymi klatkami, jakimiś modami na grafikę i mega szybkim wczytywaniem. Pamiętam, że na bazowym XONE loading przy wejściu do większości lokacji był katorgą i zniechęcał mnie od jakiejś większej eksploracji. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 18 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 wpis sprzed 3 lat może rzeczywiście coś jest w tej plotce? Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 040 Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 2 godziny temu, DamianGrecky napisał: Dla porządnego next gena to bym zainwestował w końcu w XSX A new Starfield rumor claims none other than Hollywood powerhouse Tom Cruise is starring in the game. Planeta karłów potwierdzona Lepiej nie bo 300 innych postaci będzie dubbingowanych przez 10 osób xd W oblivionie tak zrobili, ze mieli tego samego dublażowca dla wszystkich postaci wedlug schematu X dubbinguje imperial male a y imperial female i tak przez całą grę, bo hajs poszedl na boromira i kapitana pickarda. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 Microsoft sypnie groszem na innych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 3 godziny temu, DamianGrecky napisał: Dla porządnego next gena to bym zainwestował w końcu w XSX A new Starfield rumor claims none other than Hollywood powerhouse Tom Cruise is starring in the game. Planeta karłów potwierdzona Scjentologów raczej. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 Najebaliscie 4 strony na temat gry, o ktorej nic nie wiemy. Gratuluje i dokladam swoja cegielke. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 978 Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 Po prostu każdy ma jakieś oczekiwania, bo nie oszukujmy się, każdego gracza interesuje całkowicie nowa gierka (czyt. nowe IP, a nie ciągle eksploatowane w sequele gry, który poniekąd każdy ma dosyć). Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 9 minut temu, estel napisał: Najebaliscie 4 strony na temat gry, o ktorej nic nie wiemy. Gratuluje i dokladam swoja cegielke. Chyba nie widziałeś co się działo w temacie Death Stranding xdd Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 19 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 ale można było poczekać te 4 tygodnie do e3 jak przez 2 lata nikt nie założył tematu. Czuję, że potem będzie problem z przeniesieniem do działu xboxa. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 19 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 No ja też jestem zajarany, że nowe IP, ale nie wiem czy Bethesda podoła. Z gry na grę coraz bardziej uproszczają elementy RPG - porównajcie Morrowinda ze Skyrimem. Dodatkowo klimaty sci-fi są dla mnie mniej interesujące, bo w fantasy można strzelać z łuku, walczyć bronią białą, czy czarować. W sci-fi będziemy pewnie strzelać, strzelać i strzelać, ewentualnie z jakimś melee atakiem a'la Mass Effect. Na szczęście gry Bethesdy ratowane są przez modderów, więc liczę że i tym razem będzie mocne wsparcie. Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 20 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 20 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2021 Miałem właśnie wklejać, czyli nie ma szans na premierę w tym roku, szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 20 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2021 To kiedy TESVI? Pewnie na Series 2X A na poważnie, to trochę szkoda, ale może będzie chociaż jakiś sensowny pokaz na E3. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 20 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi