pawelgr5 1 508 Opublikowano 21 czerwca 2021 Opublikowano 21 czerwca 2021 Ja tam jak wylazłem pierwszy raz z krypty w F3 to miałe szczeke na podłodze. Wydawało mi się mega śliczne i do dziś jest to jeden z najlepszych momentow jakie wspominam jak chodzi o gierki dla dzieci. Cytuj
estel 806 Opublikowano 23 czerwca 2021 Opublikowano 23 czerwca 2021 W dniu 21.06.2021 o 11:35, Ma_niek napisał: No gdzie jakieś czary. Ma być fallout w kosmosie a nie jakas magia No jak w Mass Effect miales te moce biotyczne. O tym mysle. Cytuj
Figuś 21 256 Opublikowano 24 czerwca 2021 Opublikowano 24 czerwca 2021 Niby tak, ale Starfield według plotek ma być bliżej NMS, ED czy Starcitizena tylko z fabułą z tego co ploty latały po necie. Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 24 czerwca 2021 Autor Opublikowano 24 czerwca 2021 twórcy określają Starfeidla jako hard sci-fi więc nie spodziewałbym się jakiś magii czy mocy biotycznych Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 24 czerwca 2021 Opublikowano 24 czerwca 2021 Mnie za to ciekawi jaki będzie scenariusz i jakie dialogi, mam nadzieję, że nie będą takie ubogie jak w Fallout 4. Cytuj
Jordanensis 383 Opublikowano 24 czerwca 2021 Opublikowano 24 czerwca 2021 9 hours ago, ASX said: twórcy określają Starfeidla jako hard sci-fi więc nie spodziewałbym się jakiś magii czy mocy biotycznych Fajnie, ze ida w ta strone. To moze byc nowa wielka seria. Oby sie udalo, bo jestem fanem astronomii i uwielbiam takie klimaty. Byly juz Mass Effecty itd, wiec tutaj postawienie bardziej na ''prawdziwosc'' mi pasuje. Cytuj
estel 806 Opublikowano 28 czerwca 2021 Opublikowano 28 czerwca 2021 No to ciekawy jestem czym urozmaicą gameplay, bo jak mamy trzymać się hard sci-fi to będziemy tylko strzelać laserami w próżni. Może chociaż jakieś hackowanie albo coś. Patrząc na to w jaką stronę Bethesda rozwija system dialogów to nie zdziwiłbym się jakby w ogóle nie było możliwości wyboru odpowiedzi do NPC. Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 29 czerwca 2021 Opublikowano 29 czerwca 2021 20 godzin temu, estel napisał: No to ciekawy jestem czym urozmaicą gameplay, bo jak mamy trzymać się hard sci-fi to będziemy tylko strzelać laserami w próżni. Może chociaż jakieś hackowanie albo coś. Patrząc na to w jaką stronę Bethesda rozwija system dialogów to nie zdziwiłbym się jakby w ogóle nie było możliwości wyboru odpowiedzi do NPC. Dlaczego w próżni? Co tam nie będzie planet z florą i fauną? Cytuj
estel 806 Opublikowano 29 czerwca 2021 Opublikowano 29 czerwca 2021 Chodziło mi bardziej o to, że lasery w próżni to bzdura, bo w próżni światło nie ma od czego się odbić, więc nie zobaczyłbyś żadnego lasera chyba że ci by ktoś nim strzelił bezpośrednio w źrenicę. No ale oczywiście rozumiem, że nauka swoje, a giereczki swoje i musi być badass. Tylko, że jest to oklepana stylistyka więc mam nadzieję, że Starfield trochę zamiesza i wprowadzi powiew świeżości. Lasery w próżni jako symbol maczo w kosmosie. Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 29 czerwca 2021 Opublikowano 29 czerwca 2021 13 minut temu, estel napisał: Chodziło mi bardziej o to, że lasery w próżni to bzdura, bo w próżni światło nie ma od czego się odbić, więc nie zobaczyłbyś żadnego lasera chyba że ci by ktoś nim strzelił bezpośrednio w źrenicę. No ale oczywiście rozumiem, że nauka swoje, a giereczki swoje i musi być badass. Tylko, że jest to oklepana stylistyka więc mam nadzieję, że Starfield trochę zamiesza i wprowadzi powiew świeżości. Lasery w próżni jako symbol maczo w kosmosie. Estel ale ty ty nie rób wykładów z fizyki. Ma być frajda z grania. Cytuj
Figuś 21 256 Opublikowano 29 czerwca 2021 Opublikowano 29 czerwca 2021 No, trochę zajeżdża to marudzenie tym co się działo po trailerze BF2042, że ludzie oczekiwali czegoś poważniejszego, a nie jakieś wyskakiwanie z odrzutowca i niszczenie wrogiego jeta z wyrzutni rakiet I nie obawiałbym się o laserki bo broń kinetyczna też pewnie będzie obecna. Ja tam bym nawet chciał na koniec z obrotówy laserową dzidą postrzelać Cytuj
estel 806 Opublikowano 30 czerwca 2021 Opublikowano 30 czerwca 2021 Może się nie wyraziłem jasno. Ja nie czepiam się fizyki. Chodziło mi o stereotyp kowboja-wybrańca w kosmosie, gdzie latamy od planety do planety i musimy uratować cały wszechświat, a przy tym jesteśmy super maczo. Mam po prostu nadzieję, że Starfield zaoferuje coś ciekawego i nowego, w stylistyce którą wybrali. 2 Cytuj
Sedrak 790 Opublikowano 30 czerwca 2021 Opublikowano 30 czerwca 2021 1 hour ago, estel said: Może się nie wyraziłem jasno. Ja nie czepiam się fizyki. Chodziło mi o stereotyp kowboja-wybrańca w kosmosie, gdzie latamy od planety do planety i musimy uratować cały wszechświat, a przy tym jesteśmy super maczo. Mam po prostu nadzieję, że Starfield zaoferuje coś ciekawego i nowego, w stylistyce którą wybrali. Byłoby super. Np. jakąś mniejsza historia albo dokładnie sprecyzowane zadanie, ale jednak obstawiam, że pewnie pójdą w stronę Skyrima czy Falloutów i będziemy ratować świat. Cytuj
MYSZa7 8 962 Opublikowano 26 sierpnia 2021 Opublikowano 26 sierpnia 2021 Oby prawdziwe lokacje w grze utrzymały klimat tych artworków. 2 Cytuj
Jordanensis 383 Opublikowano 26 sierpnia 2021 Opublikowano 26 sierpnia 2021 No oby oby. Chociaż ciężko ocenić po tych 3 krótkich filmikach. Cytuj
schabek 5 346 Opublikowano 26 sierpnia 2021 Opublikowano 26 sierpnia 2021 No no, po tych materialach widac ze premiera tuz za rogiem Cytuj
20inchDT 3 362 Opublikowano 26 sierpnia 2021 Opublikowano 26 sierpnia 2021 Ten screenshot z twita bardzo klimatyczny Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 26 sierpnia 2021 Autor Opublikowano 26 sierpnia 2021 Widac że nie będzie to jednak nudne hard sci-fi i klimatem będzie chyba bardziej przypominać star wars, co jak najbardziej na plus Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 26 sierpnia 2021 Opublikowano 26 sierpnia 2021 Będzie przypominać Star Wars i to jest plus? Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 26 sierpnia 2021 Autor Opublikowano 26 sierpnia 2021 dla mnie byłby to plus. Cytuj
Shago 3 608 Opublikowano 26 sierpnia 2021 Opublikowano 26 sierpnia 2021 Fallen Order było naprawdę dobre, więc w sumie Cytuj
Jordanensis 383 Opublikowano 26 sierpnia 2021 Opublikowano 26 sierpnia 2021 Mam nadzieję, że to nie będzie przypominało klimatem Star Wars jak napisał ASX. Gra wychodzi za ponad rok, także dopóki nie zobaczymy gameplayu, albo trailera która pokazałby więcej niż ten ostatni - pozostanie tylko przeczucie. Szkoda, że jeszcze tyle do premiery. Cytuj
PanKamil 1 108 Opublikowano 27 sierpnia 2021 Opublikowano 27 sierpnia 2021 Ten trzeci art to wycięty dosłownie z mroczne widmo gdzie mieszkał anakin. Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 27 sierpnia 2021 Autor Opublikowano 27 sierpnia 2021 statek z builidu z 2018 roku Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi