Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@devilbot no ale czego ty oczekujesz? Że studio, ktore od dekad robi rpgi z pierwszej osoby wyda nagle god of war w kosmosie? Bez gameplayu wiadomo jak bedzie wygladac ta gra - fallout w innym settingu z jakimis twistami gameplayowymi.

Ogólnie tych wszystkich pierdzieli można podsumować znanym memem

fce.jpg

Opublikowano (edytowane)

No będzie standardowo jak w grach Bethesdy - ujowa walka, męczący wątek główny, kiepskie dialogi, bugi ALE ogromny świat, fajna eksploracja i setki godzin granka. 

Ja standardowo mam problem z tymi pierwszymi słabszymi kwestiami, więc pewnie pogram z 10 godzin i wrócę kilkanaście miesięcy później na drugą próbę. Choć jako że to sci-fi to może mniej dłużej wciągnie. Tu dużo zależy od kreacji świata i na to w sumie najbardziej liczę. 

Edytowane przez Cedric
  • Haha 1
Opublikowano
5 minutes ago, Cedric said:

Ja standardowo mam problem z tymi pierwszymi problemami, więc pewnie pogram z 10 godzin i wrócę kilkanaście miesięcy później na drugą próbę. 

Widzę, że mamy podobnie. Ja dopiero za trzecim razem się wciągnąłem

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Pierwszy raz jaram się grą z której nie widziałem nawet normalnego screena, a najlepsze że nawet jeśli to będzie reskin F4 czy Skyrima to i tak będę zadowolony :kaz:

• Lubię! 2
  • Smutny 1
Opublikowano

Powtórzę jeszcze raz: tak jak nigdy w życiu nie widziałem dobrego filmu z Willem Smithem w roli głównej, tak nigdy nie grałem w dobra grę Bugthesdy. Nie czekam.

• WTF 1
Opublikowano (edytowane)

Gra wychodzi wedle planów w listopadzie. Bethesda nie pokazuje swoich gier na tak długo przed premierą. Pierwsze gameplaye są co najwyżej 4-5 miesięcy przed premierą. Pokażą w czerwcu na evencie MGS+Bethesda.

Edytowane przez SnoD
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

No gry Bethesdy zawsze miały krótkie i intensywne kampanię marketingowe.

Zobaczycie na jesień bliżej premiery, będziemy jeszcze rzygać tym starfieldem, bo będzie wtedy wyskakiwać nawet z lodówek.

Opublikowano
56 minut temu, number_nine napisał:

Przewiduję mocne opóźnienie premiery. Gra ma niby wyjść za pół roku, a jedyne co widzieliśmy, to artworki i filmik z robocikiem lol. Mam nadzieję, że nie będzie to kolejna spartaczona, głośna gra AAA

a pamiętasz którąkolwiek premierę gry beth? 

"OJEJ NIE BOMBARDUJĄ NAS REKLAMAMI 7 MIESIECY PRZED PREMIERĄ"