Moldar 2 245 Opublikowano 26 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2022 Klimat na artach jest 10/10, miejmy nadzieję, że tak też przenieśli do gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 26 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2022 Godzinę temu, Moldar napisał: Klimat na artach jest 10/10, miejmy nadzieję, że tak też przenieśli do gry. No właśnie jeśli to są miejscówki/momenty z gry to 10/10 żeby nie było jak z Halo Infinite które też miało zróżnicowane arty a później jeden biom w grze. Chociaż tutaj Bethesda do poprzednich artów wrzuciła filmik jak twórcy opowiadają o planetach/środowiskach w grze więc można zakładać że większość jest z gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 608 Opublikowano 26 kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2022 Drugi art to concept z Fallouta 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 26 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2022 Ok widze ze chyba zalozyliscie kolko wzajemnej adoracjj. jak czytam ze cos jest amazing to mysle sobie - zobacze cos co mnie z kapci wyrzuci te arty sa spoko, sa ok, nie sa amazing, nie sa niczym nowym sorry jezeli odbieracie to jako marudzenie, nie o to mi chodzilo, po prostu chcialbym zobaczyc cos naprawde wow tylko po to, zeby zobaczyc ze bethesda potrafi. Obecnie nie mam do nich zaufania. sry za wyglad posta, pisze z tel Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 26 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2022 nie no jaranko artami xddd bez przesady kurwa, czy ja się nimi nie jarałem wcześniej w tym temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 26 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2022 te arty to wysylajcie sobie pmkami, bo nie chce sie hajpowac 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 26 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2022 Dwa lata temu to niektórzy hajpowali się logiem innej gry z fake data premiery a tu piękne arty od mistrzów z BESTestdy Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 434 Opublikowano 27 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2022 Trzeci art jak z Metro Exodus. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 27 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2022 Bugthesda i amazing? No te dwa słowa w ogóle nie korespondują ze sobą w świetle ich dokonań, zwłaszcza tych ostatnich... Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 27 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2022 Ostatnich tzn? Fallouta 76 wyciągnęli na prostą i ciągle wspierają zawartością. To znacznie inna, lepsza gra niż na premierę. Skyrim, Fallout 3, 4 i New Vegas (wiem, bardziej Obsidian ale jednak) to produkcje, które zebrały fantastyczne oceny, sprzedały się w dziesiątkach milionów i mają chyba największe sceny moderskie przez co ich żywotność (i grywalność) jest praktycznie nieskończona. O Morrowind i Oblivion nawet się nie rozpisuje bo to prawdziwe, ponadczasowe klasyki. Ten pierwszy szczególnie. Ja wiem, że słynne bugi i nie każdemu może się podobać ten typ gier rpg, ale bądźmy bardziej obiektywni. Nie bez przyczyny tak wielu ludzi jara się Starfieldem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 27 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2022 New Vegas pyknąłem sobie w zeszłym roku we wstecznej i to wciąż fantastyczna gra. Mówimy o pozycji z 2010 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 608 Opublikowano 28 kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2022 kilka nowych wewnętrznych informacji od kogoś kto widział, pracował i już grał w Starfielda, Spoiler informacje te potwierdził Jason Schreier jako autentyczne. W sumie nie ma tu niczego czego byśmy się nie spodziewali, martwi jedynie ten kiepski model latania, ale jak sobie przypomnę jazdę na koniu w Skyrimie to i tu nie jestem jakoś zaskoczony xd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 28 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2022 będzie walka o goty z xenoblade 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 698 Opublikowano 3 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2022 W sumie taką jedną rzecz którą bym chciał to budowa swojego domu jak w f4 niby gówno ale całkiem miło to wspominam. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 3 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2022 Domu moze i nie bedzie, ale statek pewnie bedzie mozna mocno customizować Troche ponad miesiac i zobaczymy gotg. hype. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 608 Opublikowano 3 maja 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 3 maja 2022 Ja nigdy nie lubiłem tego wątku z budowaniem osady w Falloucie i całkowicie go olałem, podobnie w Skyrimie gdzie można było sobie kupić dom i go dekorować (często miałem tak że kupiłem dom, a potem zapominałem gdzie on jest xd). Cała ta idea posiadania własnego kąta (osady lub domostwa) do którego wracamy była dla mnie całkowitym zaprzeczeniem gry, która opierała się na eksploracji i szwędaniu. W Starfieldzie jest większy potencjał bo statek z samej natury rzeczy nie będzie określonym punktem na mapie do którego trzeba wracać, ale stanie się podstawowym środkiem transportu , który zawsze będzie nam towarzyszył i zawsze będzie obok. Więc jego ulepszanie, kustomizacja będzie miała znacznie większy sens. Liczę na to że Bethesda zbuduje mocno rozbudowany system, w którym będziemy mogli posiadać różne typy statków, ulepszać (również wizualnie) różne jego części i kustomizowac wnętrze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 316 Opublikowano 3 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2022 Mi się akurat podobał motyw domku w skyrimie (osada w f4 trochę mniej) Trzymałem tam sobie graty których nie chciałem się pozbywać, JURNA żonka czekała aż wrócę z wypraw i w ogóle granie z tak zwaną DUSZĄ dzięki dodaniu własnego domku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 3 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2022 Tak jest, te wszystkie dodatkowe rzeczy w Skyrimie czy F4 mocno zwiększały immersję. Myślę, że i w tym przypadku Bethseda nie zawiedzie, zresztą, jak sam mówił ten były pracownik, zawartości jest aż nadto. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 3 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2022 11 minut temu, Pupcio napisał: Mi się akurat podobał motyw domku w skyrimie (osada w f4 trochę mniej) Trzymałem tam sobie graty których nie chciałem się pozbywać, JURNA żonka czekała aż wrócę z wypraw i w ogóle granie z tak zwaną DUSZĄ dzięki dodaniu własnego domku a z mojego garażu do power armorow sie smiales Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 316 Opublikowano 3 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2022 To niezły ze mnie gnojek bo też miałem nielichy garaż chyba z każdym pancerzem z gry Ale i tak mnie wkurwił ten motyw budowania bo przez to nie wbiłem platynki jakoś dziwnie się naliczał ten poziom zadowolenia tych mieszkańców Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 608 Opublikowano 12 maja 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 12 maja 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 12 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2022 tak, tak i dopiero teraz to pisze mhm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 12 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2022 ASX damage control że jednak super że przesunęli i w nic nie zagramy Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 12 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2022 Już za 3 lata jeszcze tylko 3 lata, nowa generacja i MS znów zacznie dostarczać gry na Xboxa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
number_nine 1 324 Opublikowano 13 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 13 maja 2022 W dniu 9.04.2022 o 12:47, number_nine napisał: Przewiduję mocne opóźnienie premiery. Gra ma niby wyjść za pół roku, a jedyne co widzieliśmy, to artworki i filmik z robocikiem lol. Mam nadzieję, że nie będzie to kolejna spartaczona, głośna gra AAA :v pozdrawiam tych co tam później mówili, że to przecież normalne dla bethesdy XD 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi