ASX 14 596 Opublikowano 13 czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2022 Jak będą problemy z wersją na konsole, albo dadzą tylko 30 fpsow to ogra się na PC w ramach tego samego abonamentu. To jeden z wielu plusów tego że gra nie jest exem. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 13 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2022 Oj chyba Todd mówił jakiś czas temu, że u nich to tylko 30fps Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 13 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 596 Opublikowano 13 czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2022 Swoją drogą dużo mówi się o grafice, ale jak dla mnie to pokaz skradła muzyka, która brzmi fenomenalnie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 030 Opublikowano 13 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2022 1 hour ago, Bigby said: 1440p60 na Series X 1080p30 na Series S Tak to widzę. zapomnij o 60 fps 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 13 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2022 słabo Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 13 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2022 Kurva, najlepsza wiadomość dotycząca tej gry póki co. Serio. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 13 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 13 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2022 Jak ja nienawidze gier z niemymi bohaterami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 13 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2022 Nawet nie zdajesz sobie sprawy w jakiej ekstazie są teraz wszyscy fani gier Bethesdy. Przecież oni by ich zjedli jakby powtórzyła się sytuacja z Fallout 4. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 13 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2022 a to bohaterowie w ich grach kiedykolwiek mieli vo? nie przypominam sobie Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 13 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2022 W Fallout 4. I z rolplejowej perspektywy chyba każdy to nienawidził. Cytuj Odnośnik do komentarza
sajmon34 181 Opublikowano 13 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2022 Kuzwa. Najwiekszy ex i z bohaterem niemową. I uj wbijam co za studio to robi. Wszystkie studia poszly do przodu a Beth... nic a nic sie nie rozwja. Rece opadaja. Smutne czasy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 728 Opublikowano 13 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2022 11 minut temu, Bigby napisał: W Fallout 4. I z rolplejowej perspektywy chyba każdy to nienawidził. Mi tam pasowało, że w końcu postać nie była niemową, trochę regres względem starszej gry ale potraficie zmartwić tymi 30 klatkami. Ja tam liczę na jakieś ciekawe historie, w grach z serii TES gildie zawsze miałe najlepsze zadanka, a prawdę mówiąc z takiego fallouta 4 żadne mi jakoś specjalnie nie zapadło w pamięci. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 030 Opublikowano 13 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2022 Bardzo dobra decyzja Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 13 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2022 60 fps xddd przypominam, że Skyrim na konsolach dostał 60 fpsów dopiero dwie generacje później 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 13 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2022 Teraz jeszcze system dialogów nie z f4 i będzie idealnie xd Cytuj Odnośnik do komentarza
tjery 1 138 Opublikowano 13 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2022 (edytowane) Śmiechy z konfy Microsoftu spoko, ale pisane, że ta gierka wygląda słabo to zwyczajne pierdololo. Jak na grę z takim rozmachem wygląda zajebiście (pomijając 20 kls). Bolączki gier Bethesdy oczywiście widoczne, jak ryjki, lekkie drewno w gunplayu, ale poza tym jest naprawdę dobrze. Co do gunplayu to zawsze się zastanawiam czy to aż tak ciężko zobaczyć jak to wygląda w takim Cod MW i mniej więcej skopiować? Tak żeby było czuć to strzelanie, moc, odrzut broni, ogólnie feeling, że się strzela, a nie kapiszonuje. Edytowane 13 czerwca 2022 przez tjery 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 13 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2022 11 godzin temu, ASX napisał: pewnie większość z tych 1000 planet to będą puste skały jak w pierwszym Mass Effect, z ewentualnie jedną porzuconą bazą w której znajdziemy jeden pojemnik z jakąś beznadziejną bronią. Możecie sobie zapisać tego posta. Jak większość planet w kosmosie, ewentualnie gazowe olbrzymy na których nie wylądujemy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 030 Opublikowano 13 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2022 (edytowane) 10 hours ago, tjery said: Śmiechy z konfy Microsoftu spoko, ale pisane, że ta gierka wygląda słabo to zwyczajne pierdololo. Jak na grę z takim rozmachem wygląda zajebiście (pomijając 20 kls). Bolączki gier Bethesdy oczywiście widoczne, jak ryjki, lekkie drewno w gunplayu, ale poza tym jest naprawdę dobrze. Co do gunplayu to zawsze się zastanawiam czy to aż tak ciężko zobaczyć jak to wygląda w takim Cod MW i mniej więcej skopiować? Tak żeby było czuć to strzelanie, moc, odrzut broni, ogólnie feeling, że się strzela, a nie kapiszonuje. A wiesz jak będą strzelać bronie w przyszłości? Może właśnie tak Grawitacja na tych planetach też może być inna. Edytowane 14 czerwca 2022 przez Czoperrr Cytuj Odnośnik do komentarza
Dalhi 177 Opublikowano 14 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2022 Yebał pies voice acting głównego bohatera zwłaszcza w przypadku postaci z generatora. To że gra jest drewniana to żadne zaskoczenie, kto grał w ich poprzednie gry wie czego się po nich spodziewać. Zdarza im się napisać dobre historie, nieźle questy ale oni większość zadań mają z generatora, podobnie jak planety, jaskinie czy krypty. To też żadne zaskoczenie. Mimo tego w to się nieźle gra, choć za ich Falloutami nie przepadam. Co niestety nie napawa mnie szczególnym optymizmem. Jednak Bugthesdy nie skreślam, choć podejrzewam że w dniu premiery na konsoli to będzie kabaret. Za 10 lat ogarną w Anniversary Edition przy okazji premiery TES VI. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 596 Opublikowano 14 czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2022 http://images.gamersyde.com/image_starfield-44453-4100_0001.jpg oficjalny key art w wysokiej rozdzielczości, gdyby ktoś szukał nowej tapety na konosle czy PC Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ins 5 692 Opublikowano 14 czerwca 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2022 Dla mnie ta gra wygląda jak jedna wielka kupa. Jak gierka z 360tki z ładniejszym tekturami. Te ryje, tragiczna animacja, przeciwnicy nie reagujący na nic, framerate czy tam framepacing. Gierka wygląda jakby od początku do końca była tworzona dziadowskim generatorze, nudno i bez polotu. Wizualnie strasznie odpychający twór. Rozmach widać jedynie w zapowiedziach, pewnie będzie ale i tak wygląda to gorzej od większości liczacych się open wordów z poprzedniej generacji. Tyle jeżeli chodzi o warstwę techniczną. Może fabuła będzie dobra, a muzyka będzie budować klimat, ale ja mam wywalone. Widać że granie w to będzie dla mnie męczarnią. Nadal tkwią w tym swoim zacofaniu. W czasach 360/PS3 to jeszcze uszło. Teraz niech spierdalają. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 639 Opublikowano 14 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2022 Pierwsze kilka minut prezentacji gry krzywiłem się zniesmaczony, bo pomimo "lepszej" jakości tekstur widziałem tam nic innego, jak n-tą już grę Bethesdy na tym samym silniku, tym razem w kosmosie. Wszystko wygląda tak samo "martwo", jak poprzednicy. Różnica polega na tym, że tamte gry można usprawiedliwić tym, że od ich premiery minęło już wiele lat i wtedy jeszcze silnik mógł robić wrażenie. Tymczasem Starfield wygląda jak kilku-kilkunastoletnia gra z jakimś "HD Texture Pack". Ale same strzelanie to już w ogóle jakiś regres, mam wrażenie. Wrogowie jak gąbki chłonące kolejne strzały, zero poczucia trafienia, zarówno we wroga, jak i gracza. No i wspomniany już framerate - nie wygląda to płynnie, ani przyjemnie. Dopiero jak pokazali możliwości budowy bazy i statku to trochę uniosłem brew. Na zasadzie, "no dobra, to może być fajne, kiedyś zagram jak będzie w większej promocji". Po prostu nie czuję tego świata. Niby kosmos wielki, a wszystko jakieś ciemne i szare, zaś NPC nadal wyglądają i poruszają się jak kukły z tym martwym spojrzeniem i blokadą karku, jak w poprzednich grach Bethesdy. No cóż, na plus na pewno to, że w przeciwieństwie do Star Citizen gra wyjdzie i będzie faktycznie grywalna... Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 14 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2022 Nie bylbym taki pewny czy wyjdzie po tym co pokazali Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi