Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 14 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2022 Hejter hejtuje, a potem znów legendarna gra i miliony graczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 640 Opublikowano 14 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2022 Tak jak Fifa, Battlefieldy, czy inne Diabolo. Nie no, przesadzam oczywiście, bo gra na pewno będzie dobra (zakładam, że całkiem tego strzelania nie spartolą). Po prostu na tym etapie nie jestem w stanie już wykazywać większego entuzjazmu względem tego silnika i producenta. Szczególnie patrząc, jak uprościli, czy "ogłupili" wiele mechanik w Skyrimie, Fallout 4, czy 76 względem poprzedników. A że nie są to gry, w które się grało dla fabuły, to jednak oczekiwania są wtedy większe względem wielogodzinnego gameplay'u, już nawet pomijając oprawę wizualną. Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 14 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2022 (edytowane) Nie wiem, ale wydaje mi się, że ludzie oczekujący gry Bethesdy po grze Bethesdy, doskonale wiedzą czego chcą. I będą się doskonale bawić. Owszem, ludzie oczekujący Uncharted w kosmosie czy kolejnego Dooma, mogą mieć ze Starfield problem Edytowane 14 czerwca 2022 przez dee Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 14 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2022 Idealnie byłoby mieć grę o złożoności F3 lub F:NV w kosmosie, a konkretnie w aspekcie dialogów. Swoją drogą, znów obejrzałem prezentacje i wygląda to mega zajebiście, zwłaszcza we wnetrzach. Dla mnie absolutnie mega wyczekiwany tytuł. Jeszcze tylko niech obsidian pokaże Avowed i będę kontent. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 596 Opublikowano 14 czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2022 kilka ujęć z gameplayu 4 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 14 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2022 Piękna jest ta gra. Niech szlifują framerate i jak najszybciej premiera please. Uwielbiam sci-fi i widze, ze devi cos ostatnio ida w tym kierunku, wiec jestem nieziemsko uradowany. Tak jak asx wczesniej pisał udzwiekowienie jest ekstra. Nie moge sie doczekac budowania własnego statku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 14 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2022 Mam mieszane uczucia po zapowiedzi, ale wierzę, że gra jednak dowiezie rozmachem i dobrym gameplayem (przeżyje tą sztywność). To i tak najlepsze, co jest na horyzoncie (a bardziej w stratosferze) w temacie masz statek - leć, eksploruj, baw się. Mógłbym dla tego kupić Xa, ale to przecież Betszejda, to wyjdzie na wszystko, co się da xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 030 Opublikowano 14 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2022 1 hour ago, ASX said: kilka ujęć z gameplayu a pewne jednostki na forum będą się kłócić, ze taką grafikę mieli na PS3 Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 14 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2022 no z tym PS3 to niezla odklejaja z gówno miltiplaformami i RDR bez trawy, w 620p Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 14 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2022 3 godziny temu, Paolo de Vesir napisał: Hejter hejtuje, a potem znów legendarna gra i miliony graczy. fallout pokazał, ze nawet zabugowany szrot sie sprzeda. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 596 Opublikowano 14 czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2022 Coś jak Days Gone? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 14 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2022 days gone nie sprzedało sie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza
A_Bogush 387 Opublikowano 14 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2022 9 mln kopii na nowe IP to faktycznie niedobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 030 Opublikowano 14 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2022 36 minutes ago, Wiolku said: Mam mieszane uczucia po zapowiedzi, ale wierzę, że gra jednak dowiezie rozmachem i dobrym gameplayem (przeżyje tą sztywność). To i tak najlepsze, co jest na horyzoncie (a bardziej w stratosferze) w temacie masz statek - leć, eksploruj, baw się. Mógłbym dla tego kupić Xa, ale to przecież Betszejda, to wyjdzie na wszystko, co się da xd Jeśli wszystko co się da to Xbox Series X, Series S, Windows PC i xcloud to tak, wyjdzie na wszystko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 14 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2022 18 minut temu, A_Bogush napisał: 9 mln kopii na nowe IP to faktycznie niedobrze. to nie jest ilosc sprzedanych kopii, a ile osob odpalilo... grę z plusa Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 14 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2022 44 minuty temu, Shen napisał: fallout pokazał, ze nawet zabugowany szrot sie sprzeda. no sprzedaje się mnóstwo gówna, ale całe szczęście singlowe gry Bugthesdy zawsze dostarczają. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 044 Opublikowano 14 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2022 Mordy imo nigdy nie były lepsze w grach beci niż tu i mimo, że nie jest to mimika z TLoU2 to są poprawne i w końcu nie będą wywoływać koszmarów jak chociażby npc z obliviona - blond elf fan areny klon buttersa(pamiętam, że każda gazeta wtedy spuszczała się nad grafą w oblivionie, a becia sprytnie pokazywała screenshoty tylko z npc w hełmach xd). Ciekawi mnie czy będą kosmici npc i jakieś ich frakcje, czy tylko mięso armatnie a questy dla ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 596 Opublikowano 14 czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2022 no właśnie, jak na grę która ma spełniać fantazję o eksploracji kosmosu to strasznie uboga gatunkowo ta galaktyka na tym nagraniu. Sami nudni i znani homo sapiens, nie widziałem żadnych dziwacznych ras. Cytuj Odnośnik do komentarza
Observer 10 281 Opublikowano 14 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2022 Pewnie pojawi się jakiś Khajit sprzedający blasterki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 14 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2022 (edytowane) tam na tym pokazie ledwo wyrabia ten framerate a to pewnie bylo puszczane na falconie czy innym rigu za 20 tys dolcow xd Edytowane 14 czerwca 2022 przez Andżej Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 14 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2022 W zakończonym właśnie wywiadzie Pete Hines ujawnił m.in., że będzie można kraść inne statki. Zobaczę, czy jeszcze coś nowego powiedział. Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 696 Opublikowano 14 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2022 Po tych pokazach strasznie się napaliłem. Oby to wyszło w pierwszej połowie 2023 i było grywalne. Oprócz horrorów to dla mnie numero uno oczekiwanych gier. Jeśli to się uda to sprzeda mnóstwo GamePassow i Xboxow, a i może stanowić platformę do stałego rozwoju Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 14 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2022 (edytowane) Mnie to się nawet podoba, ale jak piszecie, że nie ma szans na 60 klatek, to niestety z góry to trzeba zaorać (ewentualnie poskładać jakiegoś kompa). Edytowane 14 czerwca 2022 przez Michał102 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 766 Opublikowano 14 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2022 Nie ma nie ma. SKYRIM dostał 60 FPS po dwóch generacjach, więc wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 596 Opublikowano 14 czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2022 czyli jak ktoś gra tylko na konsoli i chce 60 fpsów to musi czekać na remaster remastera przynajmniej powinni do tej pory załatać najgorsze bugi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi