Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie no balon c0rwa przecież w tym cyberpunku npcy chodzą w kółko po chodniku xD Jako fan gry red dead fuckin redemption 2 mogę się tylko do was uśmiechnąć z politowaniem czytając wasze dyskusje o żyjącym świecie :nosacz3:

• Plusik 5
Opublikowano

Ale mi chodzi o NPCów z misji głównych czy pobocznych. Na takich to nawet nie zwracam uwagi. 

Odnoszę się do posta ASX jak bardzo ludzka była ta Pani. To raczej nie był przypadkowy przechodzeń 

@Pupcio Zgadzam się RDR2 to topik. 

Opublikowano
4 minuty temu, ASX napisał:

A to spoko jak nie zwracasz uwagi to w takim razie nie ma problemu 

Wrzuciłeś przypadkową babę z ulicy na tej fotce, gdzie przekonywałeś jak to ludzkie i żyjące są kukły w Starfield? 

Weź sobie odpal jakąkolwiek misję w C2077, popatrz na ludzi, mimikę, naturalność i potem odpal raz jeszcze trailer z tymi mega „ludzkimi” postaciami (którymi już tu walisz propagandę), potem się zastanów co i jak, i w sumie nawet nie musisz odpisywać 

• Plusik 2
Opublikowano
16 minutes ago, PanKamil said:

Ja to jestem ciekawy o co chodzi z tym rozmachem gier bethesdy. Czym ten rozmachem się charakteryzuje? Skończyłem f4, grałem w skyrima i f3 i co tam jest wybitnego co wyróżnia ich gry na tle innych rpg?

No wybitnie te gry są spierdlooolone techniczne.

Bug na bugu,freezy, zawieszające się npc,dropy fpsow z dupy.

Z fallout 4 do dziś pamiętam jak wchodziłem do danej lokacji do miałem drop do 15 FPS

No i największy rozmach to miała ta  łajza Preston który zatruwał dupę :kekw: tymi obozami.

pobrane (34).jpeg

Opublikowano

No ja po falloucie 4 i 76 już tylko dla beki czytam to co oni obiecują xD Przypominam że w f4 dali radę zrobić jedno duże miasto xD dialogi sprowaadzone do tak, nie, sarkazm też były super. W 76 grałem dosłownie chwile więc z grzeczności nic nie napisze ale chyba wszyscy wiemy jaka to gra. No ciężko brać tą bethesde na poważnie po tylu latach no ale niech robią, może w końcu chociaż raz nie zrobią zagrajmerów w chuya

Opublikowano

w chuy irytujący typ, nie zrobiłem dla niego żadnej misji w Falloucie 4. W Starfieldzie niestety wątek z budową bazy powraca, ale mam nadzieje że będzie całkowicie opcjonalny i nie będzie NPCa w stylu Presona który co 15 min będzie nam przypominał że nasi osadnicy potrzebują naszej pomocy. 

Za to motyw budowy i kustomizacji własnego statku wygląda naprawdę zajebiście na tej zajawce i jaram się na myśl na samą myśl o tym. 

Opublikowano

No budowanie statku wygląda mega, chyba najlepszy motyw tej prezentacji dla mnie bo przy budowaniu bazy miałem jednak flashbacki z wietnamu jak budowałem baze w f4. Szkoda że robisz sobie kozag statek kosmiczny ze swoją załogą a Todd Ci powie że nie możesz sam wylądować na planecie xD yebany karzeł

Opublikowano
2 godziny temu, Pupcio napisał:

Wezyr ty grałeś w jakąkolwiek gre bethesdy że napisałeś coś takiego??

Oczywiście - Fallout Tactics, New Vegas, Fallout 3, ale sporo czasu spedzilem z Oblivionem. Zwłaszcza New Vegas zrobiło na mnie fantastyczne wrażenie. Po prostu lubię to drewno, nawet The Outer Worlds ogrywałem z przyjemnością, zacieszając michę do tych korposucharów. :nosacz3:

A jak ktoś ma krótką pamięć i nie pamięta, że Bethesda ma kilka kultowych gier w portfolio to polecam videofelieton "jak dialogi pogrążyły Fallout 4" z Gambrinusem i Hedem. Naprawdę od grania w tę ubisofciaki zapomnieli niektórzy, że świat może organicznie reagować na nasze poczynania.

A gdzie tak jest? W drewniakach Bethesdy i dlatego tez czekam na Fallouta w kosmosie, nieważne jakbym byłby drewnem. :)

• Haha 2
  • WTF 1
Opublikowano

tak tylko prostując, Fallouta Tactics i New Vegas nie zrobiła Bethesda :lapka: Tactics wyprodukowało Micro Forte, a New Vegas Obsidian, Bethesda dostarczyła wtedy tylko silnik, narzędzia developerskie i bardzo napięte terminy, przez co gra wyszła mocno zabugowana (tak przynajmniej tłumaczy się Obsidian).

Opublikowano

Kreacja świata spoko, Bethesda rzeczywiście ma talent do tworzenia tych olbrzymich światów które eksploruje się z przyjemnością. Ale fabuła, a szczególnie główne wątki, to zdecydowanie nie są najmocniejsze punkty ich gier. Oczywiście zdarzają się wyjątki, do dziś pamiętam wątek mrocznego bractwa ze Skyrima, w Falloucie 3 i 4 też zdarzały się ciekawe zadania szczególnie te inspirowane Blade Runnerem. Ale całościowo wypadają mizernie. 

W Starfieldzie pewnie będzie podobnie, co zresztą widać po samej prezentacji, która nie skupiała się za bardzo na fabule. Ale obiecywała i pokazywała przede wszystkim eksploracje kosmosu, różnych planet, budowę własnego statku  i tak dalej. 

• Plusik 1
Opublikowano
25 minut temu, Pupcio napisał:

maxresdefault.jpg

Piszesz dla forumowicza że bethesda to topka pod względem budowania fabuły i kreacji świata a później wymieniasz mi gry obsydianu xDD PAOLO CO DO KURWY?

A czy geniusz budowy świata w f3 to te słynne metro z zombiakami co 2 ulice? a może 1000 tych samych jaskiń z bandytami w skyrimie? 

To wciąż gry wydane przed Bethesde która też ma wpływ na kreacje świata. No i serio, nie wiem z czego mam się tu jeszcze tłumaczyć. Pragnę zauważyć, że i tak tego nie ograsz. :) a ze kogoś mierzi, że czekam na SF i lubię te drewna od Bethesdy?

img_1_1655648553665.thumb.jpg.cad2c5717b07f60abff192ad770affed.jpg

Opublikowano

No z tych bredni że bethesda robi dobrą fabułe bo w całej jej histrorii nie było takiego przypadku więc nie ma po co pisać takich głupot :usmiech:

• Haha 1
Opublikowano
11 minut temu, Pupcio napisał:

No i tak jest zawsze z obozem zielonych. Tylko z asaxem się da rozmawiać  o grach wideo poza cw :usmiech:

niezle CW z tym że czekam na grę która ci się nie podoba :kekw: no ale zapomniałem że dobrym kolegą jestem tylko jak cisnę po MSie :usmiech:

Opublikowano

dobra fabula i rozmach w grach Bethesdy :kekw: 

moi drodzy, mozecie nie szanowac innych ludzi czy tam konsol, ale miejscie chociaz szacunek do samych siebie i nie pierdolcie takich glupot xD

• Plusik 1
Opublikowano

Bethesda tworzy gry dla fanów szeroko pojętej eksploracji, mnie np w skyrim nudziły bliźniaczo podobne lochy, a potęgował to lvl scaling, nigdy nie mogłem się poczuć OP chyba, że zjechałem z poziomem trudności na minimum :nosacz2:

Wcześniej w temacie już wspominałem, że najlepiej to im wychodziły te questy gildyjne, warto było je ograć przed rzuceniem gry w kąt.

Opublikowano
11 minut temu, Figaro napisał:

człowiek chce być w obozie zielonych, dać szansę, ale potem widzi takich członków jak dee czy paolo :/ podobna półka co mendrek czy donatello z niebieskich,

o nieee, podoba mu się gra na Xboxa, co za świr;(((((