Emet 1 073 Opublikowano 9 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2023 (edytowane) Raczej marne szanse by zrobili upgrade z ok 20fps (pierwszy gameplay) do 60. Nie liczyłbym na nic więcej niż 25-30fps. Edytowane 9 Marca 2023 przez Emet Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 270 Opublikowano 9 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2023 (edytowane) 5 minut temu, Faka napisał: Może nie odjebią lipy i na XSX będzie jakieś 60 fps. Konsola za 12 terafanków, a mają mieć problem z 60 klatkami, trochę się to nie klei. Powinni w końcu wykorzystać potencjał konsoli, jak już siedzą w MS. Bez kitu. To nie kwestia sprzętu a dewelopera i rodzaju gry. Tam u nich pewnie 70% siły idzie w wykreowanie mechanik itp. a gra po prostu będzie chodzić 25-30 fps na konsolach. Na 90% będzie cyrk z optymalizacją, nikt chyba nawet nie dopuszcza innej opcji Edytowane 9 Marca 2023 przez SnoD Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 9 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2023 Zgodnie z tradycją gier Bethesdy, 60 fpsów na konsolach będzie dopiero w remasterze na XSX2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 9 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2023 Czy gry MSu na Steamie mają normalne wsparcie dla xboxowych achievementów? Wiem, że będzie w GamePassie, ale nie do końca ufam tym „apkowym” wersjom ich gier. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 014 Opublikowano 9 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2023 21 minutes ago, Paolo de Vesir said: Czy gry MSu na Steamie mają normalne wsparcie dla xboxowych achievementów? Wiem, że będzie w GamePassie, ale nie do końca ufam tym „apkowym” wersjom ich gier. Na steamie będziesz miał osiągnięcia na steamie a nie xboxowe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 9 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2023 A to zależy, bo chyba kilka gier (FH5, Pentiment) ma logowanie do Live i normalnie sobie wbijasz na Steamku równolegle czas gdy i acziki w XBL. Przynajmniej tak się kiedyś chwalili. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 043 Opublikowano 9 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2023 2 godziny temu, ASX napisał: Zgodnie z tradycją gier Bethesdy, 60 fpsów na konsolach będzie dopiero w remasterze na XSX2 a najpierw w modzie wylaczajacym acziwmenty xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dalhi 177 Opublikowano 9 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2023 (edytowane) Jestem zdziwiony że nie wyleciało na listopad, choć z drugiej to jeszcze pół roku i cytując klasyk "wszystko się może zdarzyć". Przy czym spodziewałem się Forzy w lecie, ale widać będzie na koniec roku. Premiera trzech dużych gier w odstępie trzech, czterech miesięcy była kompletnie nierealna i chyba nawet Asax w to nie wierzył, mimo że pisał coś zupełnie innego. Mniejsza o to, ja jestem cierpliwy i wolę dostać dopracowany produkt na miarę możliwości studia. Tu niestety w przypadku gwiezdnych przygód od Bugthesdy trzeba nieco... wyrozumiałości.Gra może i będzie chodzić jak g...no ale liczę że będzie to niezwykle grywalne g...o któremu bliżej do odczuć z gry jakie towarzyszyły mi w Skyrim. Pokazali kilka obrazków w tle, wygląda to ok, wiadomo że przy grze tych rozmiarów nie mam mowy o fajerwerkach graficznych. Edytowane 9 Marca 2023 przez Dalhi Cytuj Odnośnik do komentarza
jimmy 1 165 Opublikowano 9 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2023 Ja bym się jednak nie zdziwił gdyby po roku/dwóch Starfield wyszedł jednak na PS5. Microsoft ma jednak trochę inną politykę niż Sony + chryja z fuzją Acti nie pomaga. Akurat będzie spatchowane, bo nie wierzę w dobry stan tej gry na premierkę. 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 9 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2023 Przecież deal z AB już jest przyklepany, tylko teraz głośno o tym mówią w internetach, że jakieś wonty są. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2023 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 029 Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Żeby tak na 10 takich pięknych padów wydali jedną ekskluzywną grę AAA to byłoby grania na lata. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 9 Maja 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2023 bedą seksy Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 286 Opublikowano 9 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2023 seksik w grze bethesdy 8 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 9 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2023 One section involves players working in a drug lab będzie memicznie Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 043 Opublikowano 9 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2023 w skyrimie było legancko, babe sie bralo, baba w kuchni caly czas kanapki dla chlopa robila na droge, mozna bylo jej przyniesc bachora z ulicy do niańczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 9 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2023 2 godziny temu, ASX napisał: bedą seksy Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 9 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2023 Są już dialogi dotyczące ruchanska "Life is a sexually transmitted disease that's 100% fatal." "I'm all for getting a little wild, but next time let's try it without the jetpacks." "Talk about seeing stars, whew... that was amazing." Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 029 Opublikowano 9 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2023 6 hours ago, Pupcio said: seksik w grze bethesdy To raczej gameplay jako całość Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 10 Maja 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2023 drewno w rpgach Bethesdy to nieodłączna część gry, ale nie przeszkadzało mi ono spędzić setek godzin w Falloutach i Elder Scrollsach, jeśli w przypadku Starfielda będzie podobnie to nie będę narzekał Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 10 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2023 (edytowane) SEX w gierkach od czasu ME1/2 to już xD Spoiler Edytowane 10 Maja 2023 przez Daddy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 691 Opublikowano 11 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2023 Większość postów w tym temacie odnosi się do tego jaka to ta gra nie będzie bekowa. Ja natomiast czekam z niecierpliwością, jest szansa na coś innego w segmencie AAA. Coś innego od kopiowanego od lat ubiraka, cinematika itp. Pomimo bycia drewnem to z przyjemnością wspominam takie New Vegas czy nawet Fallout 4. Bo po prostu w to się fajnie gra. Jeśli gra będzie normalnie działać, w sensie bez jakichś zjebanych crashy itp ( bo to że jakieś bugi będą to raczej pewne ), jeśli nie zdarzy się nic co przeszkodzi w spokojnym graniu to myślę że jest na co czekać. Mam nadzieję na jakiś ciekawy główny wątek. Jak oglądam materiały to jeśli gra pozwoli mi na fajną eksplorację, latanie statkiem, rozbudowę baz, walkę i całą masę innych rzeczy to tylko trzymać kciuki żeby to się udało. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 040 Opublikowano 11 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2023 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dalhi 177 Opublikowano 11 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2023 1 godzinę temu, drozdu7 napisał: Mam nadzieję na jakiś ciekawy główny wątek. Nie ma szans, gra omija PS więc będzie tu "betoniarnia". Niezależnie czy zasłużenie, Redfall niestety zasłużył, czy też nie. Ja polecam każdemu odpalić sobie F4 w ramach utrzymania oczekiwań w ryzach. Przy czym liczę na nieco bardziej udany tytuł. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 11 Maja 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2023 Starfield przynajmniej z jednego powodu na pewno będzie lepszy niż Fallout 4, tym powodem jest to że będzie miał normalny system dialogów. Nie oczekuje po Starfieldzie żadnej rewolucji, niech to będzie po prostu zwykły Skyrim czy Fallout w kosmosie, z wszystkimi zaletami i wadami rpgów Bethesdy i będę bardzo zadowolony. Oczywiście ci którzy nie lubili TES czy nowych Falloutów znów będą zawiedzieni i mają do tego prawo, ale reszta myślę że będzie się dobrze bawić. Jedyna rzecz która mnie martwi to stan techniczny, bo inna gra Bethedy czyli Redfall, która miała wyjść w podobnym okresie, który też zaliczyła opóźnienie w tym samym czasie nie okazał się, delikatnie mówiąc, najbardziej dopracowanym produktem. Więc moje zaufanie i pewność że Bethedsda i Xbox znowu czegoś takiego nie odwalą jest minimalne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi