Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No ja to wezme w pudełeczku. Podobnie jak Forzunie. Tylko jak tu potem podzielic czas na granie. Najpierw 2 godzinki po pracy na torze z forumkowymi wymiataczami. A potem przemierzanie kosmosu przez pół długiej jesiennej nocy. I tak całymi tygodniami do nastepnego lata :boski_miszcz:

• Lubię! 1
Opublikowano

Został miesiąc do premiery, a tak naprawdę gra nie jest intensywnie promowana. Przy Falloucie 4 marketing był intensywny, a tutaj mamy raptem 2 gameplaye. Oby nie przełożyli premiery, bo to jedna z bardziej wyczekiwanych gier przeze mnie, stęskniłem się za rpgami od Bethesdy

Opublikowano
17 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Starfield będzie na Gamescomie i pewnie wówczas ruszy też cała maszyna. Będzie to w końcu możliwość sprawdzić tytuł na własną rękę, a resztą zadzieje się sama.

10-15 minut na pogranie w Starfielda na targach? to się mija z celem kompletnie

Opublikowano
3 minuty temu, Basior napisał:

Kurde nie wiem czemu, ale zrozumiałem na początku, że nie będzie można pograć na GameCube xd

No cóż, nawet jak się pomyliłeś to masz rację :kaz:

Opublikowano
19 minut temu, MYSZa7 napisał:

10-15 minut na pogranie w Starfielda na targach? to się mija z celem kompletnie

Dokladnie. Koleś z IGNu mówił że grał godzinę i jak mówił miał wrażenie że ledwo napoczął grę. 

Dlatego przygotowywanie specjalnego dema na kilkanaście min na targi, w przypadku takich gier jak robi Bethesda nie ma za bardzo sensu. Lepiej dostać solidną prezentacje lub gameplay przedstawiający przekrojowo wszystko co będzie oferować gra niż krótkie demko.

Opublikowano
2 minuty temu, ASX napisał:

Dokladnie. Koleś z IGNu mówił że grał godzinę i jak mówił miał wrażenie że ledwo napoczął grę. 

Ale nowość, z każdą dużą grą jest dokładnie tak samo.

• Plusik 2
Opublikowano

Jak obstawiacie, w siedzibie Bethesdy teraz chill i drinki, pamiątkowe foty i podpisywanie kolekcjonerek czy raczej wszystko fruwa i biegają jak kurczaki na koksie żeby tylko zdążyć i nie zjebać? 

Opublikowano

Jak każda premiera AAA w 2023 - zapierdol do premiery i jeszcze dzień dłużej. Chociaż i tak jestem spokojny o tę premierę - zapowiada się na starego, dobrego Fallouta, ale w nowym, zajebistym uniwersum. :banderas:Gry jeszcze nie miałem w rękach, ale obok Mario Wonder to najbardziej wyczekiwany przeze mnie tytuł tego roku.

Opublikowano
1 godzinę temu, iluck85 napisał:

Krótkie demo pozwoli spr jak gra sama w sobie chodzi, jak wyglądają loadingi czy jest feeling ze strzelania. 

Krótkie demo dla ogromnego RPG’a :reggie: Jakby w tej Bethesdzie nie mieli co robić tylko specjalnego demko robić na targi.

Opublikowano
Godzinę temu, jimmyyy8 napisał:

Jak obstawiacie, w siedzibie Bethesdy teraz chill i drinki, pamiątkowe foty i podpisywanie kolekcjonerek czy raczej wszystko fruwa i biegają jak kurczaki na koksie żeby tylko zdążyć i nie zjebać? 

Skoro gra jeszcze nie jest w złocie to oznacza, że tam jest ciężki zapierdol.