Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Oho, zaczyna się narracja, że Bethesda wydaje każdą grę na poziomie F76, a Starfield działać będzie dopiero za rok. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 691 Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Myślę że Phil Spencer byłby naprawdę wzruszony tym jak niektórzy szczerze martwią się Starfieldem. Że mnie ma statusu gold, żeby tylko dało się grać. Trochę spokoju, na targach będzie finałowy trailer i potem już gierka. Po tym co pokazali i tym że dla większości portali itp to jest najbardziej oczekiwana gra roku, no nie ma już miejsca na potknięcie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dalhi 177 Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Piękny Starfield na moim XSX w 30 klateczkach już za miesiąc Dzięki czopy że przypomnieliście o temacie, może sobie dokupię rozszerzenie do edycji premium z pierwszym DLC i dostępem od pierwszego września. A hooy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 376 Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2023 19 minut temu, drozdu7 napisał: Myślę że Phil Spencer byłby naprawdę wzruszony tym jak niektórzy szczerze martwią się Starfieldem. Że mnie ma statusu gold, żeby tylko dało się grać. Trochę spokoju, na targach będzie finałowy trailer i potem już gierka. Po tym co pokazali i tym że dla większości portali itp to jest najbardziej oczekiwana gra roku, no nie ma już miejsca na potknięcie. Ok, oby tak było. Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 825 Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2023 3 godziny temu, MYSZa7 napisał: Krótkie demo dla ogromnego RPG’a Jakby w tej Bethesdzie nie mieli co robić tylko specjalnego demko robić na targi. Jakby nie patrzeć to w ich interesie jest. Znając B to tak średnio z gra dayone. Zazdroszcze PC, bo mody poprawia i usprawnia gierkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2023 40 minut temu, iluck85 napisał: Znając B to tak średnio z gra dayone. Czy możemy naprawdę przestać powielać to pierdolenie? Aż zęby bolą. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 376 Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Gdzie F76? Jesteś tak dobry jak Twój ostatni mecz. Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 691 Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Ale co poza tą w sumie jedną wpadką może wskazywać na jakąś katastrofe? "Bo to Bethesda" i tak do zajebania. Ja ufam że gra była tyle razy przekladana, po to by właśnie tej wpadki nie było. To jest prawdopodobnie najważniejsza gra w historii Xboxa, dostała własny pokaz. Sami twórcy i włodarze są raczej pewni tego tytułu. Ja jestem pozytywnie nastawiony i wolę myśleć że dobrze spędzę czas w grze Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2023 9 minut temu, Donatello1991 napisał: Gdzie F76? Jesteś tak dobry jak Twój ostatni mecz. Kompletnie nieadekwatny komentarz do faktycznego obrazu gier Beci. Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 825 Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Nikt nie napisał ani nie pierdoli ze będzie gniot. Ale mody na PC poprawia dużo. Dla mnie np menu w Skyrim na 360 było średnie, nowy układ po modzie zrobił robotę. Ja bym chętnie obczail grywalne demko żeby sprawdzić jak to ogólnie chodzi, wyglada, jak się strzela. Na fabule czy zapoznanie się głębiej z tytułem będę w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Każdy by chętnie sprawdził demko, ale cóż trzeba czekać do premiery Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Najlepsze jest to, że ten wyśmiewany F'76 po kompromitacji na premierę, został połatany i wciąż wykręca bardzo dobre liczby aktywnych graczy i zarabia hajs. Niejedna firma marzy o takiej "wpadce". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 691 Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Ale to jest jakiś mus teraz że demko ma być? Wszystkie gry AAA mają teraz dema że ten problem został tak wyolbrzymiony? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 728 Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Swoją drogą wracając do tematu 30 fps to jest śmieszne, ze studia MS nie idą droga tych od Sony i nie są w stanie zaoferować trybu 40 klatek vrr. Przerasta ich ta opcja mimo 3 lat na rynku xD Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Problem został wyolbrzymiony. Wszystko zaczęło się od tego, że Microsoft ogłosił że będzie na Gamesconie i przygotuje demówki Forzy, Stalkera 2 i Towerborne żeby ludzie mogli pograć na stoiskach. Nie było na tej liście Starfielda więc ludzie celowo lub nie zaczęli podejrzewać, że coś musi być nie tak z grą skoro nie będzie dema tuż przed premierą. Co z tego że w obecnych czasach przygotowywanie takich dem na targi to rzadkość. W dodatku, poprawcie mnie jeśli się mylę, ale Bethesda nie robiła takich dem na targi, ani w przypadku Obliviona, ani Skyrima, ani Fallouta 3 i 4, ale dopiero teraz stało się to problemem. Tymczasem inni wydawcy, jak np. Sony w ogóle olali Gamescon i nie przygotowali żadnych dem, ale nikt z tego powodu nie robi żadnych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 825 Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2023 49 minut temu, dee napisał: Najlepsze jest to, że ten wyśmiewany F'76 po kompromitacji na premierę, został połatany i wciąż wykręca bardzo dobre liczby aktywnych graczy i zarabia hajs. Niejedna firma marzy o takiej "wpadce". Daleko nie szukać-Cyberpunk. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Gry takie jak Cyberpunk i Fallout 76 to jednostkowe przypadki, większość gier nigdy nie podnosi się po kompromitacji na premierę. Jeśli gra zepsuje pierwsze wrażenie bardzo trudno potem przyciągnąć na nowo graczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dalhi 177 Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2023 https://www.amazon.com/dp/B0CCVXJYHX?ref_=cm_sw_r_apan_dp_D4HNMA81SZD6HRK25KD5 Według Amazona Starfield będzie można zacząć pobierać od 9.08. Po kiego grzyba przygotowywać demo gry która już dwa miesiące temu była na szczycie listy sprzedażowej steam a tydzień po targach ma premierę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 029 Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Starfield jest zbyt ważny żeby okazał się wpadką i nie okaże się. Nie będzie idealny, ale będzie bardzo dobry. 90-93. A za rok będzie inną grą niż na premierę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rooofie 135 Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2023 12 godzin temu, Homelander napisał: Starfield jest zbyt ważny żeby okazał się wpadką i nie okaże się. O premierze Cyberpunka też tak pisano. Przecież po Wiedźminie niemożliwe żeby na start był fail xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Naprawdę nikt nie wierzy (chociaż niektórzy mają nadzieję) w powtórkę z F76. Z resztą, pomijając bugi to Cyberpunk na PC był świetną grą day1 której oberwało się głównie za skopaną wersję na past-geny. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Ciekawe jak będzie hulał na Series S Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2023 pewnie tak samo jak na XSX tylko w niższej rozdziałce i przyciętymi detalami Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2023 (edytowane) 36 minut temu, Masorz napisał: Ciekawe jak będzie hulał na Series S Tutaj wyczuwam niezłego flopa. Ziemniak ma mniej ramu niż steam deck więc co tam upchną te całe planety w tej pamięci to zobaczymy Edytowane 7 Sierpnia 2023 przez PanKamil 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Jeśli Kamil wyczuwa niezłego flopa to sygnał że gra będzie działać dobrze. 2 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi